Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Nima21 είπε:

Αν θες μπορεις να μοιραστείς μαζι μας τι σου είπε η δικη  σου εμβρυολογος.. με ενδιαφέρει  να ακούσω γιατι εχω αντιστοιχες βλαστοκυστες - παγωτινια.

Ο δικος μου παντως που μιλησα δεν κόλλησε στις βαθμολογίες .. γενικα μου ξεκαθάρισε οτι ειναι κατα των βαθμολογιών οι εμβρυολόγοι, απλως πρέπει να μας πουν κατι οι γιατροι μας.. βλέπουν τη δυναμικη που εχουν και πως προχωρανε μεχρι 3η και 5η μερα και αναλογα βαθμολογουν.. αλλα μου ειπε κ αυτος οπως ηδη ξερουμε οτι συμβαινει μετριας βαθμολογιας να δινουν μωρα και αντιστοιχα άριστης να μην δινουν καν θετικη χοριακη .. 

Κορίτσι μου εννοείτε, άλλωστε για αυτό είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα που συμβαίνουν και να δίνουμε κουράγιο η μία την άλλη. Λοιπόν όπως προανέφερα είχα μπερδευτεί μ αυτά που διάβασα γιατί θυμάμαι πριν τρεις μέρες μια κοπέλα έβαλε μια 4 bc αν θυμάμαι καλά, και λέω ρε γαμωτο εμένα γιατί με βάλανε την3αβ ,τεσπα πήρα σήμερα τηλ και μίλησα με την εμβρυολογο αυτό που μ είπε πρώτα από όλα είναι ότι τα μηχανήματα σε κάθε κέντρο διαφέρουν από κει και πέρα η 4ββ είναι χαμηλότερης ποιότητας από ότι η 3αβ και όπως είπες και εσύ πριν δεν πηγαίνει βάση βαθμολογιών είναι κατά σ αυτό γιατί μόνο άγχος προκαλεί, μπορεί π.χ να βάλουμε την 2αβ την επόμενη φορά και να πιάσει και να πάνε όλα καλά, σημασία για αυτήν ήταν ότι όταν έβγαλε την βλαστοκυστη από την "κατάψυξη"(συγνώμη που το λέω έτσι αλλά δεν γνωρίζω τις ορολογίες τους ) συνέχισε να αναπτυσετε .αυτό που μ είπε είναι ότι τα νούμερα δεν έχουν σημασία, το 100%για αυτούς είναι η ψυχολογία της γυναίκας ακούγετε κάπως αλλά όντως από την πρώτη μέρα που πήγα σ αυτό το κέντρο αυτό κοίταξαν μέχρι και από ψυχολόγο με πέρασαν. Δεν τ είπα όλα αναλυτικά η ουσία θεωρώ ειναι νασταματησουμε να κοιτάμε βαθμολογίες και νούμερα 

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

Χαχα, ναι, σωστό κι αυτό!!:lol::lol: Από χθες μας τον κοιμίζουν μεσημέρι στον παιδικό οπότε 10 η ώρα κοιμήθηκε μαζί με τον μεγάλο (ο μεσαίος είχε κλατάρει ήδη μετά την προπόνηση) και στο καπάκι κοιμήθηκα κι εγώ οπότε στις 6 παρά ήμουν φρεσκαδούρα.Ναι, αυτό το άγχος το πρωί άμα ξυπνάς αργά...μαρτύριο!Ευτυχώς πλέον εγώ τα αφήνω κοιμώμενα (με έτοιμες τσάντες και ρούχα)και τους ετοιμάζει ο παππούς τους για σχολεία!Μεγάλη βοήθεια αυτή η πρωϊνή!!!;);)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στις 3 παρά παίρνω τον μικρό, γυρνάμε σπίτι, τρώω σφαίρα, 15.30 πάμε στο ολοήμερο δημοτικό και παίρνω τον μεγάλο (σέρνω φυσικά και τον Ανδρέα μαζί για να φάει κι ο μπαμπάς μας, άσε που ουρλιάζει αν δεν τον πάρω μαζί) και μετά στις 15.45 παίρνουμε τον μεσαίο από το ολοήμερο νηπιαγωγείο και 16.00 είμαστε πια όλοι σπίτι!!!Εκτός Τρίτη, Πέμπτη που στο καπάκι τους πάμε μπάλα τους δυο...Αχ, τουλάχιστον του χρόνου θα έχω τα 2 μεγάλα μαζί στο δημοτικό, κάτι είναι κι αυτό!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

γεια σας κοριτσια! τι κανετε? καλε μια μερα ελειψα και ποσα γραψατε?!!!

αυτο με τις δουλειες....και γω τα στραβα ματια κανω, και ευτυχως τα κανει και ο αντρας μου (τα στραβα ματια) γιατι αν ειχα κανεναν απαιτητικο θα ειχαμε δραματα!!! ευτυχως φετος η δουλεια μου ειναι τετοια που πεταγομαι καμια ωρα το πρωι στο σπιτι και κανω τα βασικα. μεγαλη διαφορα. επισης, φροντιζω μια φορα τη βδομαδα να καλαω κοσμο στο σπιτι για να αναγκαζομαι να συμμαζευω!!!!!! το φαγητο το εχει αναλαβει η μαμα μου, οποτε ειμαστε καλα. καποιο διαστημα που λογω υγειας δεν μπορουσε, σηκωνομουνα 2 3 τα ξημερωματα για να μαγειρεψω κιολας....φρικη!!!!

μαρουσκακι δυσκολα να παραλαμβανεις απο τρια σχολεια ε? αγωνας δρομου! εμεις ευτυχως απο δυο!!!! και καμια φορα τον μεγαλο τον αναλαμβανει ο αντρας μου, οποτε κυρια εγω, κανω μια παραλαβη!! και τι αγχος αυτο το πρωινο να ετοιμασω τσαντες, παγουρια, ρουχα, φαγητο για τον μεγαλο..ουφ!!!

αρετη και ο δικος μου ο μικρος μικρουλης πηγε παιδικο. 9,5 μηνων. παντως, προσαρμοστηκε πιο ευκολα απο ολους. ιωσεις ειχαμε, αλλα οχι κατι το τραγικο. κατα μεσο ορο, μια βδομαδα το μηνα ελειψε. νομιζω καλα ηταν για βρεφος και παιδικο. ασε που την πιο ασχημη ιωση την περασε πριν παει παιδικο, ενω τον ειχα στο σπιτι!!!!

σορυ για το μεγαλο ποστ, αλλα ενα σωρο ειπατε βρε κοριτσια!!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

Πωπω, πολλές ώρες ο Φάνης ε; Να σου πω: ολοήμερο δημοτικό υπάρχει;

ναι καλε, υπαρχει ολοημερο δημοτικο!!!

εσυ μεχρι τι ωρα τα αφηνεις?

εμεις τα μικρα 3.30 τα παιρνουμε. τις περιοδους που δεν εχω πολυ δουλεια τους παιρνω στη μια και μιση. και τον μεγαλο αντιστοιχα λιγο πριν, ή λιγο πιο μετα απο τους αλλους.

κοριτσια, αυτο που λετε για το τριτο πώς μεγαλώνει κτλ, εμας ετυχε ο τριτος σαν μωρο να ειναι ο πιο ησυχος απο ολους. ηταν ο ορισμος του "μαμ, κακα, και νανι"!!! μεχρι 6 μηνων περιπου. ο πιο δυσκολος ηταν ο πρωτος, δεν το συζηταω. μετα ζοηρεψε ομως!! και απο ενος ετους περιπου μας εχει δυσκολεψει πολυ απο την αποψη οτι δεν μπορουμε να παμε καπου με την ησυχια μας. για φαγητο παμε, φευγει απο εδω και απο κει. η μεσαια ηταν υποδειγμα. ουτε εφευγε, ουτε τιποτα. ο μεγαλος εφευγε και αυτος, αλλα οχι τοσο πολυ οσο ο μικρος, και επιπλεον εναν τον ειχαμε, οποτε δεν μας φαινοτανε...

εχει δυσκολιες το τριτο. δεν μεγαλωνει μονο του!!!! αναλογα και το παιδι βεβαια. εμενα παντως, αυτο που μου εκανε εντυπωση οταν ξαφνικα βρεθηκα με τρια μικρα στο σπιτι, ηταν η δυσκολια του να εχω το νου μου σε τρεις μεριες. μεχρι τοτε, με μια ματια, τους δυο πρωτους τους ηλεγχα. με το τριτο, ηθελε ενα κλικ παραπανω. δεν ξερω αν με καταλαβαινετε. και οταν ο αδερφος μου με ρωτησε πως σου φαινεται με τρια, η απαντηση μου ηταν "πρωτογνωρα"!!!!!

Μπραααβο ο παππους! Οντως μεγαλη βοηθεια! Μεχρι τι ωρα τα εχεις στο σχολειο;

ναι καλε, πως τα ξυπναει και τα ντυνει μονος του! μπραβο τον παππου!!! θα ειναι συνεργασιμα και τα μικρα φανταζομαι.

Βρε παιδιά, σχήμα λόγου ήταν ότι μεγαλώνει μόνο του. Την ίδια προσοχή του δείχνω απλά και αυτό είναι βολικό και εγώ πιο ξεψαρωμένη. π.χ είχα το φόβο με πνιγμό και στον πρώτο άργησα να δώσω μη αλεσμένο φαγητό, να φανταστείτε στα 2,5 έδωσα!!! Στο 2ο και 3ο όμως, καμία σχέση. Επίσης το άλλο που έκανα. Δεν ήμουν συνέχεια από πάνω του όταν άρχισα να περπατάει. Είχα την προσοχή μου βέβαια, αλλά δεν έκανα και όπωε στο πρώτο. Αυτό εννοούσα. Δε λέω ότι έγινα πολύτεκνη και τα έμαθα όλα... καμία σχέση.

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Τσουρέκι, στις 2:30 τα πηγαίνει το σχολικό στο χωριό για να τα βλέπουν οι παππούδες. Εγώ σχολάω 2:30-3 παρά και τα φέρνει ο άντρας μου όλα μαζί κατά τις 3:30-4:00. Αχ αυτό θα με σώσει, το ολοήμερο δημοτικό.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Βρε παιδιά, σχήμα λόγου ήταν ότι μεγαλώνει μόνο του. Την ίδια προσοχή του δείχνω απλά και αυτό είναι βολικό και εγώ πιο ξεψαρωμένη. π.χ είχα το φόβο με πνιγμό και στον πρώτο άργησα να δώσω μη αλεσμένο φαγητό, να φανταστείτε στα 2,5 έδωσα!!! Στο 2ο και 3ο όμως, καμία σχέση. Επίσης το άλλο που έκανα. Δεν ήμουν συνέχεια από πάνω του όταν άρχισα να περπατάει. Είχα την προσοχή μου βέβαια, αλλά δεν έκανα και όπωε στο πρώτο. Αυτό εννοούσα. Δε λέω ότι έγινα πολύτεκνη και τα έμαθα όλα... καμία σχέση.

καλα βρε στα 2,5!!!!

εγω σχολιασα το οτι μεγαλωνει μονο του, γιατι ολοι μα ολοι αυτη την εντυπωση εχουν!!! σιγουρα δεν εχουμε τις φοβιες που ειχαμε στο πρωτο. με περισσοτερα παιδια, ολα τα παιδια νομιζω μπαινουν σε αλλους ρυθμους. ομως σιγουρα κανενα δεν μεγαλωνει μονο του. εγω στον τριτο ημουν πιο αγχωμενη τους πρωτους μηνες, το φανταζεστε?!!!! με την καθαριοτητα και την αποστειρωση. ισως, με δικαιολογω, επειδη οταν γεννηθηκε νοσηλευτηκε δυο βδομαδες στο νοσοκομειο και αυτο ηταν πολυ ψυχοφθορο. ισως μεγαλωσα και γω και τα εβλεπα αλλιως τα πραγματα. ισως επειδη τα μεγαλα πηγαιναν ηδη παιδικο και φοβομουν μην κολλησουν τιποτα στο μωρο. παιζουν πολλα. αλλα μεχρι τα δυο-δυομιση ειναι η ιστορια. μετα θα γινει και ο μικρος παιδακι και θα εναρμονιστει με τους αλλους. αλλα γενικα, ενιωσα οτι ο μικρος μας πηγε λιγο πισω. δεν ξερω αν το νιωσατε και σεις. πχ εκει που ειχαμε βρει μια ισορροπια με τα μεγαλα (στο παιχνιδι, στις βολτες, στο διαβασμα) ήρθε ο μικρος και την ανετρεψε. περσι ηταν πολυ δυσκολη χρονια. με φωναζαν τα μεγαλα να κανουμε πραγματα, και γω ολο ημουνα "περιμενετε να ταισω το μωρο, περιμενετε να κοιμησω το μωρο, περιμενετε να αλλαξω το μωρο"... ολο στο περιμενε. γι' αυτο και δεν θελω να κανω αλλο (και για πολλους αλλους λογους βεβαια). ο μικρος μεγαλωνει, και κοντευουμε να βρουμε μια ισορροπια παλι. ενα ακομη μωρο θα φερει τα πανω κατω. εσυ αρετη που το εκανες κοντα το τεταρτο, για μενα την καλυτερη δουλεια εκανες, γιατι το τελευταιο μωρο ηρθε πριν ακομη "μεγαλωσει" το προηγουμενο μωρο, οποτε δεν βγηκες απο τη φαση μωρο, απλα την παρατεινεις. πω πω, παλι ενα σωρο εγραψα, και μπορω αλλα τοσα να γραψω... επιασα τη φιλοσοφια....σταματαω μη σας ζαλιζω...

Τσουρέκι, στις 2:30 τα πηγαίνει το σχολικό στο χωριό για να τα βλέπουν οι παππούδες. Εγώ σχολάω 2:30-3 παρά και τα φέρνει ο άντρας μου όλα μαζί κατά τις 3:30-4:00. Αχ αυτό θα με σώσει, το ολοήμερο δημοτικό.

μια χαρα και ολοι ευχαριστημενοι!!!!

Καλημερα!!! Δυσκολο πρωινο παλι σημερα. Αδιαθετησα κιολας κι αισθανομαι βαρια...παλι ξυπνησα αργα και τρεχαμε μη φυγει το σχολικο. Πωπω ρε παιδια κανω εναν βαθυ υπνο, αλλα ξεκουραστη δεν ξυπναω ποτε...τι πραμα ειναι αυτο...

Τσουρεκι δικιο εχεις σ'αυτο: οταν καναμε το 3ο ειχαμε μολις βρει τις ισορροπιες μας μεσα σην καθημερινοτητα με τα 2 μεγαλα. Ειναι σιγουρα πιο βολικα τα 2. Αυτο που με δυσκολευει τωρα με το 4ο ειναι οτι δεν μπορω να βγω μονη εξω με τα 2 μικρα γιατι χρειαζονται 2 καροτσια. πρεπει η αν τα χωρισω η να με συνοδευσει και ο αντρας μου.Τελος παντων, τωρα το χειμωνα θα κλειστουμε μεσα ουτως η αλλως...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα!Σήμερα έχω άδεια γιατί μας έχει συνάντηση η δασκάλα της δευτέρας τάξης στο σχολείο και κάθομαι και όχι δεν κάνω δουλειές!!!Χαχα!Αρετή, υπάρχουν ολοήμερα δημοτικά (όλα δεν είναι ολοήμερα ρε παιδιά τα δημοτικά?).Μπορείς να πάρεις το παιδί σου σε διάφορες ώρες στις 14.00, στις 14.45 στις 15.30, στις 16.00 οπότε και τελειώνουν.Εγώ επέλεξα το 15.30 μιας και σχολάω 15.00 και βολεύει και για το ολοήμερο νηπιαγωγείο (να μην κάνω τρία δρομολόγια, αλλά δύο μόνο για τρία παιδιά). Όσον αφορά αυτό που λέει το τσουρέκι (πες μας καλέ το όνομά σου να μη μου θυμίζεις συνέχεια τον Τερκενλή με τα γλυκά του!!!)...Κι εγώ το ένιωσα πολύ έντονα ότι ο τρίτος ανέτρεψε τις υπάρχουσες ισορροπίες και πολλές φορές λειτουργεί ως τροχοπέδη σε πράγματα που θέλουμε να κάνουμε, αλλά πιστεύω ακόμα λίγο καιρό θα ζοριστούμε, άντε μέχρι τα τρία, μετά θα βρούμε την άκρη!:lol::lol::lol:

Ρε παιδιά καλά θυμάμαι ή όχι?27/09 ήταν να βαφτ'ίσουν το μικρό τους η Ξανθή ή 27/10?Ξανθή, αν θυμάμαι σωστά...ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΩΤΙΣΜΈΝΟ ΤΟ ΒΕΝΙΑΜΙΝΑΚΙ ΣΑΣ!!!

Βικάκι μου ουουουουουουου!!Καλημέρα!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαρία καλημερα! Καλά κάνεις και ΔΕΝ κανεις δουλειές... ε δεν έχεις κι εσύ μια φορά το δικαίωμα;!χαχαχα

Ναι σωστά η Ξανθή το βάφτισε! Να σας ζήσει ο νεοφώτιστος Ξανθή μου! Στις 27/10 είναι η δική μας σειρά!

Το ουουουουου προς τη Βίκυ να υποθέσω ότι είναι σαν αυτό που κάνει η Βουγιουκλάκη και όχι γιουχάισμα ε;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...