Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δίκιο εχεις...αναμεσα στους αλλους ειναι και ο αντρας μου ομως!!!!!! πρεπει να το δουλεψουμε λιγο να εχουμε κοινη τακτικη, να βρουμε μια ισορροπια...τελος παντων.

λοιπον, φευγω, να τελειωσω τη δουλεια μου, για να παρω και τα παιδια μου μετα...φιλια!!! καλο απογευμα!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

δίκιο εχεις...αναμεσα στους αλλους ειναι και ο αντρας μου ομως!!!!!! πρεπει να το δουλεψουμε λιγο να εχουμε κοινη τακτικη, να βρουμε μια ισορροπια...τελος παντων.

λοιπον, φευγω, να τελειωσω τη δουλεια μου, για να παρω και τα παιδια μου μετα...φιλια!!! καλο απογευμα!

Κι εγώ αυτό το ''δεν αντέχω, δώστου το'' έχω με τον άντρα μου...Θα δοκιμάσω κι αυτό που λέτε, αν και εμένα ανά 5λεπτο ζητάει ακριβώς αυτό που πάιρνει ο μεσαίος να παίξει, ε μα, και του Ιώβ η υπομονή κάποτε τελείωσε!!!:rolleyes::rolleyes:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Εμένα πάλι κορίτσια τα αγόρια παίζουν μαζί αλλά και εκεί που παίζουν τσακώνονται. Όμως με συγκινεί που στο τέλος τα βρίσκουν μόνοι τους...προσπαθώ να μιλώ στα μεγάλα κυρίως και να τους εξηγώ....τις περισσότερες φορές πιάνει! Σε μένα επειδή το πρώτο είναι κορίτσι δρα ως κατευναστική δύναμη στους δυο επόμενους...

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα σας!Λοιπόν αυτό που κατάλαβα είναι ότι άμα είμαι εκεί γύρω όταν παίζουν μαλώνουν ελάχιστα (ίσως επειδή επεμβαίνω εγκαίρως;);)), αλλά ας μου πει κάποιος πότε κάνουμε δουλειές αν όλο το απόγευμα καθόμαστε και φυλάμε καραούλι:lol::lol::lol::lol::lol:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Καλημερα! Αυτο το θεμα με τις δουλειες ποναει... εχω κανει πααααρα πολλες εκπτωσεις, κανω και λιγο τα στραβα τα ματια, αλλα αυτα που δεν μπορω να αποφυγω ειναι το μαγειρεμα και τα πλυντηρια. Ε εκει βαζω τον αντρα μου και φυλαει καραουλι, δε γινεται αλλιως. Παντως οταν ειναι αγριεμενα, εχω βρει ενα κολπο, αλλα προυποθετει να εχω τελειωσει με τις δουλειες. Τα μαζευω στο κρεβατι μας, εγω στη μεση και τους διαβαζω παραμυθια. ΄΄Ετσι και μαντρωμενα (χαχχα) ειναι και τα κραταω απασχολημενα και ειμαι και αναμεσα τους οποτε δεν μπορουν να πλακωθουν. Αυτααα. Σημερα ειχαμε δυσκολο πρωινο. εκεινος ο μεγαλος μου βρε παιδια, δεν παιρνει τα ποδια του. Ακομα τον ντυνω, ενω ο Μιχαλης ξυπναει μονος του, ντυνεται πινει γαλα, φοραει μπουφαν, κατεβαζει τσαντα και ο αλλος ακομα χασμουριεται και τεντωνεται, ειναι πολυ χαδιαρης...Μονο το ΣΚ ξερει να μου σηκωνεται 7 η ωρα για να δει παιδικα...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Αχ....πότε κάνουμε δουλειές....πονεμένη ιστορία...εχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι μπορώ να διαβάζω 2 παιδιά συγχρόνως, να απασχολώ τον μικρό και να κατεβάζω και τα χειμωνιάτικα....τρέλα!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα κορίτσια. Εγώ έχω 2 αγορια 4,5 και 6 χρ. Θέλω να σας πω οτι και σας ζηλευω και σας θαυμάζω θα ήθελα και γω τρια αλλά με σταματάνε τα οικονομικά βέβαια μερικές φορές οταν έχει πιάσει η τρέλλα τα αγορια απορώ με τον εαυτο μου που θέλω και τριτο

Να σου ζήσουν τα αγόρια σου....Πόσο σε καταλαβαίνω όταν λες για την τρέλα των γιων σου...Πραγματικά ώρες ώρες θέλω να φύγω από το σπίτι να τους αφήσω ρε παιδί μου και να την κάνω για τα βουνά!Αλλά όταν τα βλέπω να παίζουν ήσυχα, ή όταν μαζευόμαστε και κάνουμε χαζά....απόλαυση!!;););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

A όχι, εδώ διαφωνώ Αρετή μου!Εμείς τα ξενύχτια και την τυρράνια που περάσαμε με τον Ανδρέα δεν την περάσαμε ούτε καν με το πρώτο σαν πρώτο παιδί.Εντάξει ήταν ειδική περίπτωση με συνεχείς ωτίτιδες, αντιβιώσεις, πόνο και γκρίνια...Αλλά και πάλι μόνο του δε θα έλεγα ποτέ ότι μεγάλωσε...Αν έκανα ποτέ άλλο παιδί και ήταν σαν τον δεύτερο ή ακόμη και τον πρώτο (άλλος μεγάλος τύρρανος ) εκεί μπορεί να έλεγα ότι το 4ο μεγάλωσε μόνο του αλλά και πάλι μόνο συγκρίνοντας με το δράμα που έζησα με τον τρίτο, μας έχει ξεπετάξει και μάνα και πατέρα:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Θα ξαναπώ ότι οι αντοχές που κρύβουμε μέσα μας είναι απίστευτες έτσι:lol::lol::lol::lol::lol:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλησπερα και απο εμενα και καλο μηνα!

Ακουω που λετε για τσακωμους και παιχνιδια και δουλειες σπιτιου και ανατριχιαζω!!!!!

Ενταξει και τα δικα μου τα αγορια τσακωνονται συνεχεια συνεχεια ομως δεν αντεχω αλλο!και δεν ειναι οτι δεν αγαπιουνται τρελαινονται ο ενας για τον αλλο και δεν μπορουν ο ενας χωρις τον αλλο αλλα ο τσακωμος και το ξυλο παει συννεφο!!!!!!!!και ειναι ακομα τοσο μικρα τι θα γινει σε λιγο καιρο που θα μεγαλωσουν?θα παιζουν ξυλο?

Για δουλειες σπιτιου δεν σχολιαζω..........οτι βλεπει η πεθερα οταν και οτι προλαβαινω!

Παντως και εγω το μεγαλο σοκ το επαθα απο το πρωτο στο δευτερο............μεχρι στιγμης με το τριτο δεν εχω δει και τρομερη διαφορα..........βεβαια το εχω ξαναπει εμεις κανουμε πολυ ησυχα μωρα και οταν μεγαλωνουν γινεται το ελα να δεις!

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Μαρακι οτριτος ειναι πολυ βολικος σε φαγητο και υπνο. οχι οτι δεν περασαμε κι εμεις ιωσεις κλπ ειδικα αφου πηγε νωρις παιδικο μολις 7 μηνων αλλα ισως ημουν κι εγω πιο χαλαρη.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Μαρακι οτριτος ειναι πολυ βολικος σε φαγητο και υπνο. οχι οτι δεν περασαμε κι εμεις ιωσεις κλπ ειδικα αφου πηγε νωρις παιδικο μολις 7 μηνων αλλα ισως ημουν κι εγω πιο χαλαρη.

Καλημέρα!!Η αλήθεια είναι ότι εγώ εκ των πραγμάτων δεν μπορούσα να είμαι χαλαρή, περάσαμε πολύ ζόρικα με τα αυτάκια του με αποτέλεσμα να γίνει ένα παιδί πολύ απαιτητικό (ξαναλέω, χειρότερα από μοναχοπαίδι) αφού πολλές μέρες το μήνα ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ είχαμε γκρίνια λόγω αυτιών και του κάναμε όλα τα χατίρια...Αυτά πληρώνουμε τώρα.Δεν ξέρω πώς θα ήμασταν αν ήταν ένα παιδί χωρίς ωτίτιδα, ίσως θα ήμασταν πιο ξεκούραστοι, πιο χαλαροί κι αυτός θα ήταν αλλιώς, αλλά δεν....:-(:sad:

Φλο, τα μαλώματα δε νομίζω να σταματούν ποτέ...Απλώς μεγαλώνοντας έχουν άλλα ενδιαφέροντα ο καθένας και η κατάσταση βελτιώνεται!;);)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαρακι καλημερα! Δε λες καλα που ειναι γεννηθηκε και τριτος τοτε, αν ηταν πρωτος μπορει να μην προχωρουσατε στα 3 τελικα...χαχα.

Πως ξημερωθηκατε; Εγω αργησα να ξυπνησω και το πληρωσα φυσικα με πολυ τρεξιμο...Ααααχ νυσταζω!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...