Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 17 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Εχεις λόγο απλά καλό θα ήταν να ακούσεις τον εμβρυολόγο σου γιατί έχει δει την εικόνα τους και την εξέλιξη τους και την δυναμικότητα τους. Ρώτησε τον τι πιστεύει και πως είναι καλύτερα να μπουν. Θα βάλεις μια μόνο; Την 3αβ σου την έβαλαν μόνη της; 
      Η 3αβ είναι βλαστοκύστη με καλά κυτταρικά στοιχεία. Η 4ββ ναι μεν είναι αναπτυσσόμενη αλλά έχει πιο αραιά κυτταρικά στοιχεία.

Έβαλα 3αβ ναι μόνη της .η αλήθεια είναι ότι μπερδεύτηκα γιατί διάβαζα εδώ μέσα που γράφανε έβαλα την καλύτερη 4ββ ή4cb και υπέθεσα ότι με κορόιδευαν, έχω μιλήσει ήδη με την εμβρυολογο μου και μου τ εξήγησε ολααα 

• Μου αρέσει 1

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

Για το ξελαμπικάρισμα δεν το συζητώ,αυτό το τα κάνω όλα μετά τις 3 είναι το σκότωμα όμως μωρέ.Έχει 2 μέρες στις 9.30 πέφτω κάτω ....κι εγώ έχω τρία όχι τέσσερα!!Ίσως φταίνει τα τρία χρόνια που σε περνάω:tongue::tongue::tongue::tongue:

εγω να δεις που παω να κοιμησω τον μικρο και με παιρνει και μενα ο υπνος! σημερα κρατηθηκα να μην κοιμηθω γιατι εχω δουλεια στον υπολογιστη...

η ηλικια δεν νομιζω να παιζει ρολο!!!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ελα βρε Μαρουσκακι, που εισαι; Καλυτερα ειναι ο μικρος, ευτυχως!

Μια χαρα ειναι δουλεια & 4 παιδια... ξελαμπικαρεις! Πινω το καφεδακι μου, μιλαω με ενηλικες, ξεφευγω... Το κακο ειναι οτι μενω πισω στις δουλειες και τα στριμωχνω ολα σε ενα απογευμα. Τουλαχιστον οταν τελειωσει η συμβαση μου, θα προλαβαινω το πρωι τις δουλειες και απο το μεσημερι και μετα θα ασχολουμαι μονο με παιδια, χωρις αγχος. Το μονο αρνητικο θα ειναι το οικονομικο, φυσικα...

πολυ σωστη σε βρισκω! εγω φετος ευτυχως ανελαβα μια δουλεια κοντα στο σπιτι και πεταγομαι καμια ωρα το πρωι στο σπιτι και κανω τα βασικα. αλλιως αυτο το μετα τις τρεις ολα, δεν παλευοταν. ολο χαλια ηταν το σπιτι. και το σιδερο βουνο...!!!!

Eγώ κάνω όσα περισσότερα μπορώ μέχρι να κοιμηθεί ο μικρός στις 20.00-21.00, δηλαδή άπλωμα, σίδερο, καμιά ηλεκτρική άμα είμαστε πολύ χάλια και μαγείρεμα.Τα Σαββατοκύριακα όμως αχχχχχχχ, παιδιά στο σπίτι ΚΑΙ δουλειές ΚΑΙ σούπερ μάρκετ ΚΑΙ όλα:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Ευτυχώς έχω το βράχο που βοηθά όσο μπορεί, το σύζυγο λέω!

Καλημέρα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ναι ευτυχως που υπαρχουν οι συζυγοι και βλεπουν και καταλαβαινουν και εκτιμουν!

Τι κανετε; Πως ειναι τα μικρα σας;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Τι κάνετε; Χθες περάσαμε μια ήρεμη βραδιά ευτυχώς... Πρώτον, ο Μιχ. κοιμήθηκε σερί από το απόγευμα μέχρι σήμερα το πρωί (φανταστείτε πόσο είχε ξεσαλώσει τις προηγούμενες μέρες). Ο Χρ. ακριβώς επειδή κοιμόταν ο Μιχ. και δεν είχε με ποιον να κάνει παλαβομάρες ήταν πάρα πολύ υπάκουος και συνεργάσιμος. Καλά τα μωρά δεν ακούστηκαν, μόνα τους μεγαλώνουν αυτά τα παιδάκια...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα! Τι κάνετε; Χθες περάσαμε μια ήρεμη βραδιά ευτυχώς... Πρώτον, ο Μιχ. κοιμήθηκε σερί από το απόγευμα μέχρι σήμερα το πρωί (φανταστείτε πόσο είχε ξεσαλώσει τις προηγούμενες μέρες). Ο Χρ. ακριβώς επειδή κοιμόταν ο Μιχ. και δεν είχε με ποιον να κάνει παλαβομάρες ήταν πάρα πολύ υπάκουος και συνεργάσιμος. Καλά τα μωρά δεν ακούστηκαν, μόνα τους μεγαλώνουν αυτά τα παιδάκια...[/quote

μια χαρα!!! τελεια σε βρισκω! και μεις καλα! χθες πρωτη φορα παιξαμε πλαστελινες ολοι μαζι χωρις να τις τρωει ο μικρος!!! (ειναι 20 μηνων). ειχαμε απο το μαιο να παιξουμε (επειδη μεσολαβησε το καλοκαιρι). τα δικα μου γενικα καλα παιζουν μαζι. αλλα καποιες φορες εχουμε θεματα του τυπου "ΜΑΜΑ, ΠΑΡΕ ΤΟ ΜΩΡΟ, ΜΑΣ ΤΑ ΧΑΛΑΕΙ...!!!! αλλες φορες ο μεγαλος θελει να παιζει μονος του και τον ενοχλει η μεσαια, αλλες φορες θελουν και οι δυο να παιξουν με το μωρο αλλα οχι ολοι μαζι...ειναι λιγο μπερδεμα ωρες ωρες!!! ο μικρος εχει αρχισει και ενσωματωνεται και ο,τι κανουμε λεει "ΜΕΝΑ" (= κι εμενα!!!!). εχει γελιο!!

εγω κλασικα κουρασμενη...που θα παει, θα τη βρω και γω την ακρη!!!

αυτα!!! καλο σκ κοριτσια!!!

Kαλημερούδια!Εμένα μαλώνουνε τσουρεκάκι, μαλώνουνε για το παραμικρό.9 στις 10 ο καβγάς ξεκινά από τον μικρό που θέλει ό,τι κρατάει ο μεσαίος κι ο μεσαίος τρελαίνεται και με το δίκιο του...Μετά μαλώνει ο μεγάλος με το μεσαίο γιατί είπε μια βλακεία και πάει λέγοντας.....:lol::lol::lol: Κι έτσι περνούν οι μέρες μας....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Μαρουσκάκι, εμένα αυτό συμβαίνει με τα 2 μεγάλα. Τώρα το πρωί κάπως έχουμε ηρεμήσει και έχουμε μια σειρά, γιατί δεν θα το άντεχα το καθημερινό... Πάντως μου φαίνεται ότι ο μεγάλος αποστασιοποιείται σιγα-σιγά, απ'ότι καταλαβαίνω και ο δικός σου το ίδιο.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Μαρουσκάκι, εμένα αυτό συμβαίνει με τα 2 μεγάλα. Τώρα το πρωί κάπως έχουμε ηρεμήσει και έχουμε μια σειρά, γιατί δεν θα το άντεχα το καθημερινό... Πάντως μου φαίνεται ότι ο μεγάλος αποστασιοποιείται σιγα-σιγά, απ'ότι καταλαβαίνω και ο δικός σου το ίδιο.

H αλήθεια είναι ότι όντως ο μεγάλος πιάνει τα βιβλία του και δεν έχει πολλά πολλά με τους άλλους.Οι μικροί είναι που έχουμε καθημερινές τριβές και συνεχείς και μας εξοντώνουν...Περιμένω του χρόνου που θα ξεκινήσει να διαβάζει κι ο μεσαίος, να παίρνει τα λούκυ λουκ και να απομονώνεται, οπότε να μένουν όλα τα παιχνίδια στον μικρό για να ησυχάσουμε....:rolleyes::rolleyes::rolleyes: Καλημέρα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

και μενα ο μεγαλος πολλες φορες θελει να παιζει μονος του και τον ενοχλει που βρισκονται και οι αλλοι στον ιδιο χωρο. αχ, μια μερα μαλωσαν για τα αυτοκινητακια γιατι αυτος ηθελε να παιξει μονος του και η μεσαια ηθελε να παιξει και αυτη (ενω δεν της αρεσουν!) και του τα επαιρνε. (ο μικρος επαιζε με κατι αλλο). και καναν εναν καυγα και γω μιλουσα και στο τηλεφωνο για τη δουλεια...μετα τους εριξα ενα κατσαδιασμα και εβαλα τη μεσαια να παιξει με τα αυτοκινητακια με το ζορι!!!! μεχρι που μου ειπε οτι ειναι βαρετα τα αυτοκινητακια και δεν τον ξαναενοχλησε!!!!

κοριτσια, ποια ειναι η γνωμη σας, οταν λεει ο ενας οτι θελει να παιξει μονος του, αλλα ο αλλος θελει να παιξει μαζι του, τι κανουμε? του λεμε οκ, παιξε μονος σου, ή οχι, θα παιξεις και την αδερφη σου?

Κοίτα Τσουρεκάκι, η δική μου τακτική είναι η εξής, την οποία εφρμόζω και όταν ο ένας θέλει τα παιχνίδια του άλλου. Δηλ. αν αρχίσει να γκρινιάζει κάποιο, του λέω: "Αν θέλει π.χ. ο Χρήστος να παίξει μαζί σου/ σου δώσει το παιχνίδι του, τότε εντάξει. Αν όχι δεν μπορούμε να τον πιέσουμε, ό,τι θέλει ο Χρήστος. Πάμε να τον ρωτήσουμε". Κατά περίεργο τρόπο πιάνει και γίνονται πιο συγκαταβατικά και τα δύο. Δηλ. ο Χρήστος λέει: "θα του το δωσω αλλά για λίγο". Και απαντάει ο Μιχάλης: "Εντάξει Χρήστο" και μετά του επιστρέφει από μόνος του. Και σημειωτέον, δεν είμαι τέρας υπομονής, ούτε αυτή συμαίνι ότι είναι η σωστή τακτική, απλώς στα δικά μου παιδιά πιάνει. Ποτέ δεν θα άρπαζα παιχνίδι του ενός να το δώσω στον άλλο. Αυτό.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

βασικα, και γω αυτής της άποψης ειμαι, δηλαδή οταν ζηταει καποιος το παιχνιδι του αλλουνου, λεω θα σου το δωσει σε λιγο οταν θα βαρεθει, ή αν η μεσαια πχ θελει να παιξει με τον μεγαλο και ο μεγαλος θελει μονος του λεω στη μεσαια να ασχοληθει με κατι αλλο, ή την παιρνω να κανουμε κατι μαζι. αλλα ολοι οι αλλοι γυρω μου ειναι της λογικής: "δωστο στο μωρο να μην κλαιει", ή "θα παιξεις και με την αδερφη σου" οποτε και γω προβληματιζομαι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...