Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

καλημερα!! να και μια φορα που σας πετυχαινω μεσα! τα παπουτσια λενε οτι δεν κανει να τα χρησιμοποιουμε απο παιδι σε παιδι επειδη παιρνουν τη φορμα του ποδιου και αυτο δεν ειναι καλο για το δευτερο παιδι. εγω ομως τα χρησιμοποιω... αφου ειναι σαν καινουργια!!

για το θηλασμο...και γω πιστευω οτι αν θες μπορεις να το κανεις. αλλα αν δεν σου βγει δεν πρεπει να τα βαψεις και μαυρα. εγω δεν τα καταφερα παντως. με κανενα απο τα τρια. στον τελευταιο ηταν λιγο καλυτερα τα πραγματα, αλλα δεν ηθελα τα αλλα δυο να νιωθουν οτι ασχολουμαι μονο με το μωρο...πρεπει να διατηρηθουν οι ισορροπιες με καποιο τροπο...

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια, βλεπω οτι οι περισσοτερες εχουμε κανει τα παιδια το ενα πισω απ' το αλλο που λενε. δεν ξερω για σας, αλλα εγω καμια φορα σκεφτομαι οτι πρεπει να ημασταν τρελοι οταν ξεκινησαμε για το τριτο...

εμένα επειδή είχα θηλάσει και τα άλλα 2 μου βγήκε εύκολα ο θηλασμός και το τρίτο και καθαρά για λόγους να μην το ρίξω θα το θηλάσω μέχρι τον χρόνο για να μην έχει παράπονο κανένα τους ότι το ξεχώρισα χαχαχα Τώρα επειδή εσύ θα είναι η πρώτη σου φορά έχε στο μυαλό σου ότι μπορεί να μη σου βγει αλλά αν έχεις βοήθεια στην αρχή όλα θα γίνουν επιμονή και υπομονή θέλει.

Δεν τα βάζω από το ένα παιδί στο άλλο επειδή το καθένα έχει διαφορετικό πάτημα και δεν κάνει από ορθοπεδικής απόψεως αλλά και για λόγους υγιεινής. Τώρα αν κάποιο ζευγάρι το φορέσει ο μεγάλος 1-2 φορές οκ θα το βάλω και στον μικρό

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Συμφωνώ με τσουρέκι, ούτε που με φανταζόμουν με 4ο.

εσυ νομιζω εχεις σπασει καθε ρεκορ!!!! να τα χαιρεσαι!!! και γω αν δεν ειχα κανει καισαρικες, νομιζω με 4 θα ημουν τωρα. ευτυχως ο γιατρος μετα το 3ο μας ειπε να περιμενουμε λιγο, οποτε μας κοπηκε η φορα!!!

Διαφημίσεις

:) κ εμεις για τεσσερα λεγαμε αλλα λογω καισαρικων μας ειπε κ εμας για το επομενο να περιμενουμε, ομως δε με παιρνει (ηλικιακα) οποτε μενουμε στα τρια...κ Δοξα τω Θεω ειμαστε μια χαρα...μην ειμαστε κ αχαριστοι;)

iZo1p3.png

nvb6p3.png

i2XUp2.png

Καλημέρα. σήμερα δεν παω δουλεια, εχω αρρωστο το Δημητρη και θα παμε στον παιδιατρο. Ειμαι να σκασω, αρχισαμε...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα. σήμερα δεν παω δουλεια, εχω αρρωστο το Δημητρη και θα παμε στον παιδιατρο. Ειμαι να σκασω, αρχισαμε...

περαστικα!!!! ευχομαι γρηγορα να γινει καλα. δυστυχως με τους παιδικους τα εχουμε αυτα. και μενα την προηγουμενη βδομαδα ο μικρος και ο μεγαλος ηταν αρρωστοι, αλλα ευτυχως ηταν συντομης διαρκειας.

:) κ εμεις για τεσσερα λεγαμε αλλα λογω καισαρικων μας ειπε κ εμας για το επομενο να περιμενουμε, ομως δε με παιρνει (ηλικιακα) οποτε μενουμε στα τρια...κ Δοξα τω Θεω ειμαστε μια χαρα...μην ειμαστε κ αχαριστοι;)

με το καλο να γεννησεις!! συμφωνω, αν και δεν το βλεπω ως αχαριστια το να θελεις και αλλο παιδι. ισως οι απ'εξω να το βλεπουν σαν αχαριστια... εγω στο τριτο αργησα να ανακοινωσω την εγκυμοσυνη, επειδη ειχα γυρω μου αρκετους που προσπαθουσαν για το πρωτο...

με εμενα το κακο ειναι οτι ειμαι μικρη (31) και εχω περιθωρια για αλλο. φοβαμαι μην υποκυψω....

με το καλο να γεννησεις!! συμφωνω, αν και δεν το βλεπω ως αχαριστια το να θελεις και αλλο παιδι. ισως οι απ'εξω να το βλεπουν σαν αχαριστια... εγω στο τριτο αργησα να ανακοινωσω την εγκυμοσυνη, επειδη ειχα γυρω μου αρκετους που προσπαθουσαν για το πρωτο...

με εμενα το κακο ειναι οτι ειμαι μικρη (31) και εχω περιθωρια για αλλο. φοβαμαι μην υποκυψω....

Να υποκύψεις, γιατί να μην υποκύψεις?Άμα αντέχετε, σωματικά εννοώ, το οικονομικό το αφήνω στην άκρη,βουρ!!:lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα σε όλες!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Περαστικά Αρετή στο παιδάκι σου, ελπίζω να είναι ήδη καλά...Δουλεύεις ε?Πωπω, για πες, πώς είναι να δουλεύεις όταν έχεις 4 παιδιά???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ελα βρε Μαρουσκακι, που εισαι; Καλυτερα ειναι ο μικρος, ευτυχως!

Μια χαρα ειναι δουλεια & 4 παιδια... ξελαμπικαρεις! Πινω το καφεδακι μου, μιλαω με ενηλικες, ξεφευγω... Το κακο ειναι οτι μενω πισω στις δουλειες και τα στριμωχνω ολα σε ενα απογευμα. Τουλαχιστον οταν τελειωσει η συμβαση μου, θα προλαβαινω το πρωι τις δουλειες και απο το μεσημερι και μετα θα ασχολουμαι μονο με παιδια, χωρις αγχος. Το μονο αρνητικο θα ειναι το οικονομικο, φυσικα...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Ελα βρε Μαρουσκακι, που εισαι; Καλυτερα ειναι ο μικρος, ευτυχως! Μπράβο το αγόρι σου!!Εδώ είμαι, γραφείο, πού αλλού?

Μια χαρα ειναι δουλεια & 4 παιδια... ξελαμπικαρεις! Πινω το καφεδακι μου, μιλαω με ενηλικες, ξεφευγω... Το κακο ειναι οτι μενω πισω στις δουλειες και τα στριμωχνω ολα σε ενα απογευμα. Τουλαχιστον οταν τελειωσει η συμβαση μου, θα προλαβαινω το πρωι τις δουλειες και απο το μεσημερι και μετα θα ασχολουμαι μονο με παιδια, χωρις αγχος. Το μονο αρνητικο θα ειναι το οικονομικο, φυσικα...

Για το ξελαμπικάρισμα δεν το συζητώ,αυτό το τα κάνω όλα μετά τις 3 είναι το σκότωμα όμως μωρέ.Έχει 2 μέρες στις 9.30 πέφτω κάτω ....κι εγώ έχω τρία όχι τέσσερα!!Ίσως φταίνει τα τρία χρόνια που σε περνάω:tongue::tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Έτσι κι εγώ, μετά τις 3 κάνω αγώνα δρόμου, για να μην πω ότι αγχώνομαι περισσότερο τα ΣΚ. Έπρεπε να πληρωνόμαστε ρε γμτ κι εμείς οι νοικοκυρές. Δουλειές δεν είναι κι αυτές; και μάλιστα δεν τελειώνουν ποτέ... Αλλά τώρα και για πενταροδεκάρες λέμε ναι με όποιο κόστος...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Να υποκύψεις, γιατί να μην υποκύψεις?Άμα αντέχετε, σωματικά εννοώ, το οικονομικό το αφήνω στην άκρη,βουρ!!:lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα σε όλες!!!

αν υποκυψω θα τρελαθω!! δε με βλεπω καλα! ασε που μετα αρχιζουν αλλα προβληματα: πχ, θες αλλο αυτοκινητο, αν ειναι αγορι που θα το βαλουμε....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...