Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

καvε μια λιστα στο που θελεις vα εστιασεις στηv κουβεvτα που θα κ;vετε . μηv επικεvτρωθητε σε γεvικολογιες που ηδη γvωριζεις.. 

ναι ναι, το έχω κάνει ήδη. Πρέπει τώρα τα Χριστούγεννα που δε θα δουλεύω να κάτσω να βάλω λίγο το φάκελο των εξετάσεων σε μια σειρά γιατί πολλά τα έχω και ηλεκτρονικα.

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

Ρε παιδιά, νωρίς δεν είναι για τα χειμωνιάτικα;

Εμείς εδώ, καλοκαίρι έχουμε και πάμε ακόμη στη θάλασσα!!!!:-D

Φλο, να σου ζήσει το κοριτσάκι σου....καταλαβα'ινω το λιώσιμο μετά από 2 αγόρια...

Δήμητρα εύγε για το γυμναστήριο, παιδί μου!!!

Αφροδίτη, πήξαμε στα αγόρια....δίκαιο έχεις!!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας και απο μενα!

οντως πολυ αγορι εχει πεσει!!!

για χειμωνιατικα...πρεπει να οργανωθω και γω! ευτυχως ειναι στην ιδια ντουλαπα, σε αλλο ραφι, αλλα πρεπει να δω τι τους κανει και τι οχι και να δουμε τι πρεπει να προμηθευτουμε... ο μικρος ειναι ο μονος που ειναι πληρης (να ναι καλα ο μεγαλος!)

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Kαλέ Βίκυ εδώ είναι Μακεδονία, ψυχρίαση λέμε!Καλά, ακόμα με τα κοντά πάνε τα παιδιά και ζακέτες αλλά εγώ πάντα βιάζομαι (εννοείται σκεπάζονται με παπλώματα ΚΑΙ χαλιά τους έστρωσα ε!Αφού μου αρέσει ΚΑΙ ο χειμώνας!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες!

Βίκυ μάλλον είσαι αρκετά νότια ε; Εδώ καλά είμαστε ακόμα από ζέστες την ημέρα. Το πρωί όμως και το βράδυ κάνει αρκετή ψύχρα. Αλλά είδε ο άντρας μου ότι από Κυριακή -Δευτέρα θα πέσει πολύ η θερμοκρασία, γι'αυτό θέλω να είμαι προετοιμασμένη όσον αφορά τα ρούχα των παιδιών.

Τσουρέκιμου, κι εμάς μόνο ο μεγάλος χρειάστηκε καινούργια ρούχα-παπούτσια, τα άλλα καλύπτονται απ'αυτόν, ευτυχώς.

Καλά ε, είμαι πολύ τυχερή... η αδερφή μου είναι έγκυος σε αγοράκι και μου ζήτησε φανελάκια, ρουχαλάκια κλπ. Οπότε θα τα ξεφορτωθώ κι αυτά και θα πιάσουν και τόπο. Μέχρι τη βάπτιση που θα έρθει, προλαβαίνω να τα συγκεντρώσω.

Μαρουσκάκι έστρωσες και χαλιά ε; τι να κάνεις...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες!

Βίκυ μάλλον είσαι αρκετά νότια ε; Εδώ καλά είμαστε ακόμα από ζέστες την ημέρα. Το πρωί όμως και το βράδυ κάνει αρκετή ψύχρα. Αλλά είδε ο άντρας μου ότι από Κυριακή -Δευτέρα θα πέσει πολύ η θερμοκρασία, γι'αυτό θέλω να είμαι προετοιμασμένη όσον αφορά τα ρούχα των παιδιών.

Τσουρέκιμου, κι εμάς μόνο ο μεγάλος χρειάστηκε καινούργια ρούχα-παπούτσια, τα άλλα καλύπτονται απ'αυτόν, ευτυχώς.

Καλά ε, είμαι πολύ τυχερή... η αδερφή μου είναι έγκυος σε αγοράκι και μου ζήτησε φανελάκια, ρουχαλάκια κλπ. Οπότε θα τα ξεφορτωθώ κι αυτά και θα πιάσουν και τόπο. Μέχρι τη βάπτιση που θα έρθει, προλαβαίνω να τα συγκεντρώσω.

Μαρουσκάκι έστρωσες και χαλιά ε; τι να κάνεις...

Κι εμείς το βράδυ ξεπαγιάζουμε και νωρίς το πρωί... Τα χαλιά είναι υπερβολή ακόμη, αλλά μου αρέσει αυτή η αίσθηση του εντελώς καθαρού, στρωμένου δωματίου (κι ας κρατά μόνο λίγες ώρες γιατί μετά έρχονται οι άγριοι...). Για τα ρουχαλάκια καλά θα κάνεις, κι εγώ τα έχω δώσει όλα ως την ηλικία του μικρού μου.Ευτυχώς ,με τρία αγόρια, αγορές κάνουμε μόνο για τον μεγάλο και παππούτσια για τους δυο!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

καλημέρα και από εμάς.Και ο αδερφός μου που είναι Κόνιτσα είναι με χειμωνιάτικα από αρχές του μήνα και είναι στο τσακ να ανάψουν και καλοριφέρ μου είπε.

Εγώ τα έχω έτοιμα τα χειμωνιάτικα όλων τα κάνω με τις ζέστες να στεγνώσουν γρήγορα να γλιτώσω κανένα στεγνωτήριο...

και εμένα ο μικρός έχει ρούχα από τον μεγάλο και ψωνίζω μόνο για μεγάλο και μεσαία αλλά παπούτσια δεν φοράω από το ένα παιδί στο άλλο

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

αλλά παπούτσια δεν φοράω από το ένα παιδί στο άλλο

Γιατί;;; Για λόγους υγιεινής; Είναι κι ακριβά τα άτιμα...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερα και απο μενα κοριτσια

εγω χειμωνιατικα ακομα τιποτα και δεν ξερω και ποτε θα τα κανω!

Ρουχα και εγω ψωνιζω κυριως του μεγαλου λιγοτερα του μικρου της μπεμπας ακομα οχι βολευομαι με τα φορμακια των αγοριων αλλα σιγα σιγα μου φαινεται πρεπει να αρχισω!

Παπουτσια ομως και εγω αγοραζω σε ολα καινουργια και για λογους υγιεινης και γιατι συνηθως τα λιωνουνε τελειως!

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Καλημέρα κ από εμένα...χάθηκα κ εγώ όμως μπαίνω κ σας διαβάζω...κ εγώ από την άλλη εβδομάδα θα ξεκινήσω να κάνω τα ρούχα των παιδιών, να δω τι τους κάνει από τα περσινά κ τι χρειάζονται, με έχει πιάσει άγχος αν θα προλάβω να κάνω όλα αυτά που θέλω πριν γεννήσω...:)

κ όπως πάντα έχω κ μια ερώτηση για τις πιο έμπειρες μανούλες, :) στα δυο παιδιά μου δε μπόρεσα να θηλάσω, η μεγάλη ήταν ένα μήνα στη μονάδα διασωληνωμένη κ μάταιες προσπάθειες από εμένα. στο μικρό δεν είχα γάλα κ φεύγοντας από το μαιευτήριο ήταν οριακά για αφυδάτωση (τουλάχιστον έτσι μου είπαν κ μπρος στο φόβο μου δε το προσπάθησα παραπάνω κ του έδωσα ξένο)

τώρα θέλω πάλι να προσπαθήσω κ ο παιδίατρος μας είναι πολύ υπέρ του θηλασμού (αλλάξαμε παιδίατρο)...η ερώτηση λοιπον είναι αν υπάρχει ο χρόνος για μια σοβαρή προσπάθεια για θηλασμό έχοντας κ τα δυο μεγαλύτερα στο σπίτι:rolleyes::rolleyes::rolleyes:...

iZo1p3.png

nvb6p3.png

i2XUp2.png

Κατηγορηματικά ΝΑΙ, μπορείς να θηλάσεις...Βέβαια, το ότι δε θήλασες τα δυο άλλα δε βοηθά και πολύ σαν αφετηρία, αλλά και πάλι με πείσμα, υπομονή και υπομονή α, και πολλή υπομονή γίνεται!Στο λέω εγώ που θήλασα 2,5 χρόνια το τρίτο μου.Βικάκι, πες κι εσύ που θηλάζεις ακόμη!!;);)

Όσο για τα παππούτσια...είναι σχεδόν καινούρια ρε παιδιά τα μικρά τους...Τα λιωμένα, κομμένα κλπ φυσικά έφαγαν σουτ!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

:) μου δίνεις πολύ θάρρος...ευτυχώς υπάρχει μπόλικη υπομονή κ επιμονή

κ θα συμφωνήσω για τα παπούτσια...μέχρι κάποια ηλικία μεγαλώνουν τόσο γρήγορα τα ποδαράκια τους που δε προλαβαίνουν να λιώσουν ή να πατηθούν...;)

iZo1p3.png

nvb6p3.png

i2XUp2.png

Πάκι, εννοείται πως μπορείς να θηλάσεις με επιμονή και υπομονή!Όταν ήμουν έγκυος στο τρίτο έλεγα ότι λόγω κούρασης δεν θα τα καταφέρω να θηλάσω τον τρίτο(Τα δυο πρώτα τα θήλασα ένα χρόνο). Και όμως θηλάζω ακόμα αν και στην παρούσα φάση δεν δίνω όταν δεν ζητά...Ο θηλασμός είναι το πιο ξεκούραστο πράγμα όταν εγκατασταθεί!!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Βίκυ, Αρετή με λένε, αλλά με έχουν πεί και Άρτεμη και Αφροδίτη!χαχαχα

Ναι εδώ μένω, Πελοποννήσια είμαι, ο άντρας μου Καρδιτσιώτης

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...