Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , linaa είπε:

καvε μια λιστα στο που θελεις vα εστιασεις στηv κουβεvτα που θα κ;vετε . μηv επικεvτρωθητε σε γεvικολογιες που ηδη γvωριζεις.. 

ναι ναι, το έχω κάνει ήδη. Πρέπει τώρα τα Χριστούγεννα που δε θα δουλεύω να κάτσω να βάλω λίγο το φάκελο των εξετάσεων σε μια σειρά γιατί πολλά τα έχω και ηλεκτρονικα.

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

Προσπάθησα βρε Μαρουσκάκι αλλά δε μου επιτρέπει γιατι πιάνω πολύ χώρο λέει!χαχαχα

Καλά ε, του χρόνου πρώτη μέρα στην πρώτη θα πάρω άδεια για να πάω το Χρηστάκο μου! Έχει να πέσει κλάμα... μη σου πω ότι και ο άντρας μου θα πάρει κανά δίωρο...

Αλλά κι εσύ δεν πάς πίσω, είσαι χαζομανούλα..χαχα. Μας έχουν τρελάνει τα αγόρια μας!

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα πέρα για πέρα!

Βικάκι μουουουου, καλώς το μου!!!Μη μας λησμονείς!!!:tongue::tongue::tongue:

Αρνικολ, παραδέχομαι επιτέλους ονόματα και ηλικίες χαχα!Ε ναι, 4 δεν τα παίρνει, αλλά έχει τη μαγκιά να βάλεις τα τρία αγοράκια μαζί και τη μικρή μόνη σε δεύτερο τικεράκι!;););)Επίσης, το δικό σου όνομα δεν μας είπες καλέ!!Και ναι, είμαι χαζομαμά όπως όλες μας! Κι εννοείται θα πάμε στον αγιασμό του χρόνου, όπως και φέτος και πέρυσι και στα νήπια και παντού!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Οι άλλες πού είστε καλέ?:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα!

Μαρουσκάκι, θα το ψάξω αυτό που μου λες. Πόσο χρονών είσαι;

Αρετή με λένε.

Vasdeli, να μπαίνεις να τα λέμε.

Αχ δεν προχωράω καθόλου το βιβλίο, πέφτω ξερή για ύπνο το βράδυ. Εντωμεταξύ χθες ψωνίσαμε τα βιβλία και τα χαρτικά τους, ρε παιδιά 120 ευρώ! Για να μην πω 5 βιβλία που έχει ο Χρήστος, νήπιο. Κανονικά βιβλία! Αυτά πάνε έτοιμα στο Δημοτικό!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλημέρα!

Μαρουσκάκι, θα το ψάξω αυτό που μου λες. Πόσο χρονών είσαι; 36 είμαι!!

Αρετή με λένε. Εμένα Μαρία, χιχι!

Vasdeli, να μπαίνεις να τα λέμε.

Αχ δεν προχωράω καθόλου το βιβλίο, πέφτω ξερή για ύπνο το βράδυ. Εγώ διαβάζω το Inferno του Dan Brown, καλό είναι, σε κρατάει, αλλά εμένα δεν με κρατάνε τα ματάκια μου χαχα! Μετά θα διαβάσω το Χιονάνθρωπο του Jo Nesbo (αγαπημένος).Εντωμεταξύ χθες ψωνίσαμε τα βιβλία και τα χαρτικά τους, ρε παιδιά 120 ευρώ! Για να μην πω 5 βιβλία που έχει ο Χρήστος, νήπιο. Κανονικά βιβλία! Αυτά πάνε έτοιμα στο Δημοτικό!

Τι λες ρε παιδί μου χωρίς ούτε ένα παιδί στο δημοτικό 120, γκντουπ γκτνουπ γκντουπ!Εγώ κανα 30άρι τα χαρτικά του μεγάλου και κανα 40-50άρι να βγούνε για τα νήπια...αυτά.Προς το παρόν δεν πάμε αγγλικά κλπ...Άλλα 30 βγαίνει η μπάλα το μήνα...αυτά τα έξοδα μας!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

καλημερα αγαπημενες μου τριτεκνεις-πολυτεκνες μανουλες

να καλωσορισω και εγω με τη σειρα μου τα καινουργια κοριτσακια και να χαιρεστε τα παιδακια σας!

Εχω χαθει το ξερω αλλα οπως καταλαβαινετε με τρια παιδια δεν υπαρχει ΚΑΘΟΛΟΥ χρονος!

Εμεις λοιπον ως παλιοι στο κουρμπετι πηγαμε και 16 μερες διακοπες 23 Αυγουστου με 8 Σεπτεμβριου!ναι ναι το καναμε και αυτο με νεογεννητο αλλα δεν παλευονταν τα αγορια μεσα στο σπιτι χωρις παιδικο!Τωρα εχουμε επιστρεψει στη βαση μας και στις δουλειες μας και ολα βαινουν καλα........

Η μικρη μου ειναι ενας αγγελος ειναι πολυ καλο και ησυχο μωρο τρωει και κοιμαται συνεχεια(ακολουθει την οικογενειακη παραδοση).Εμεις κανουμε πολυ ησυχα μωρα και αγριμια παιδια! Παιρνει και βαρος στις 40 μερες που την ειδε η γιατρος ειχε παει 4100 απο 2780 που γεννηθηκε!Παντως η αληθεια ειναι οτο εχω λιωσει με την κορη μου παρολο που εχω 2 αγορια που υποτιθεται οτι στα αγορια εχουν αδυναμια οι μαμαδες..........

Η μικρη μου ειναι ενας αγγελος ειναι πολυ καλο και ησυχο μωρο τρωει και κοιμαται συνεχεια(ακολουθει την οικογενειακη παραδοση).Εμεις κανουμε πολυ ησυχα μωρα και αγριμια παιδια! Παιρνει και βαρος στις 40 μερες που την ειδε η γιατρος ειχε παει 4100 απο 2780 που γεννηθηκε!Παντως η αληθεια ειναι οτο εχω λιωσει με την κορη μου παρολο που εχω 2 αγορια που υποτιθεται οτι στα αγορια εχουν αδυναμια οι μαμαδες..........

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Τωρα εσύ με τον πόνο μου παίζεις και λες για την κόρη???:tongue::tongue::tongue: Χαχα, να τα χαίρεσαι κοπέλα μου τα παιδάκια σου!Και να σου πω, άμα σου κοιμούνται και καλά να κάνεις κι άλλα!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

εδώ και εμείς πήγαμε σχολείο στο πιο μακριά τελικά αλλά το καλό είναι ότι έχει λίγα παιδιά η τάξη 18 μόνο. Θα δείξει τώρα αν όλο έγινε για καλό μας ή όχι.

Αχ και εμένα από ύπνο δόξα το Θεό άπλετο και επίσης και εμείς κάνουμε ήσυχα μωρά και αγρίμια παιδιά χαχαχα πολύ πετυχημένο..

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλησπερα κοριτσια!!χαθηκα αλλα μεχρι να μπουνε ολοι σε σειρα θελει το χρονο του;)ο μικρος προσαρμοστηκε στον παιδικο απο τη 2 μερα.ουτε η δασκαλα του δεν το πιστευε.ευτυχως γιατι το ειχα αγχος!!ο μεσαιος προνηπιο ο μεγαλος τεταρτη αλλα απεργουν αυτες τις μερες κ γω καθε πρωι γυμναστηριο!!δεν ξερετε ποσο εχω χαρει που κανω κατι κ για μενα!εκανα μπανιο πρωι κ μου φανηκε τοσο φοβερο!!ειχα πολυ καιρο να εχω τα πρωινα μου ελευθερα:)καπου διαβασα οτι μαρτυραμε ηλικιες.36 λοιπον κ γω.ταυρινα αν παιζει ρολο με ωροσκοπο καρκινο.δεν προλαβαινω να διαβασω ολα τα νεα σας αλλα σας σκεφτομαι συχνα :P

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα μανούλες!

Δημητρούλα, παλιοσειρά ε??:tongue::tongue: Λιονταράκι εγώ με ωροσκόπο σκορπιό (αν κι απ' ό,τι έμαθα ο ωροσκόπος είναι μια ανακάλυψη των αστρολόγων για να δικαιολογούν όσα δεν τους ταιριάζουν με βάση το ζώδιο:mrgreen::mrgreen::mrgreen:).Καλώς μας ξανάρθες, απόλαυσε τα υπέροχα ελέυθερα πρωινά σου!!Καλή αρχή στα μικράκια σου και καλή σχολική χρονιά στο μεγάλο!

Ξανθή, ίσως να είναι για καλό του τελικά που πήγε στο μακρινό σχολείο...Καλή αρχή και στο γλυκό σου αγόρι λοιπόν!!

Εγώ το μεγάλο τον βλέπω λίγο πιο συμμαζεμένο σε σχέση με πέρυσι...Του λέω να κάνει μαθήματα, πάει τα κάνει μόνος, όλα καλά...Μακάρι να πάμε έτσι!Ο μεσαίος ήδη έκανε τον κολλητό του στα μεγάλα νήπια (όλοι του οι φίλοι ήταν μεγάλα νήπια πέρυσι κι έφυγαν) κι ο μικρός έχει τρελάνει κόσμο στον παιδικό χαχα, φαί και ζωηράδα φουλ!!!:D:D:D:D

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα!

Μου κάνει εντύπωση που έχουμε πολλά αγόρια! Έτσι να το βοηθήσουμε το είδος! Εγώ είμαι 33, ιχθύς (μπλιάχ) με ωροσκόπο ιχθύ (ξανα μπλιάχ) και ο άντρας μου σκορπιός με ωροσκόπο σκορπιό...χαχα.

Πώς ε'ιτε σήμερα; Εγώ κουρασμένη και θέλω να βγάλω χειμωνιάτικα, να αποθηκεύσω καλοκαιρινά, θα πάρει φωτιά το πλυντήριο πάλι...

Α! Από Κυριακή πέφτει η θερμοκρασία...

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

καλημερα κοριτια μου τι κανετε?

Ξανθη πως ειναι το παιδι?Προσαρμοστηκε στο σχολειο?Διαβασα τι εγινε.Αυτα παντως μονο στην Ελλαδα συμβαινουν.......

Αρνικολ ευχαριστω και ανταποδιδω!

Μαρουσκα δεν υπαρχει περιπτωση για τεταρτο οσο και αν μου κοιμουνται,Δεν αντεχουμε λεμε!Γερα να ειναι μας εχουν βγαλει νοκ ουτ!

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Καλημέρα!

Μου κάνει εντύπωση που έχουμε πολλά αγόρια! Έτσι να το βοηθήσουμε το είδος! Εγώ είμαι 33, ιχθύς (μπλιάχ) με ωροσκόπο ιχθύ (ξανα μπλιάχ) και ο άντρας μου σκορπιός με ωροσκόπο σκορπιό...χαχα.

Πώς ε'ιτε σήμερα; Εγώ κουρασμένη και θέλω να βγάλω χειμωνιάτικα, να αποθηκεύσω καλοκαιρινά, θα πάρει φωτιά το πλυντήριο πάλι...

Α! Από Κυριακή πέφτει η θερμοκρασία...

Εγώ από τότε που πήραμε μεγάλη ντουλάπα στο παιδικό σώθηκα!Τα έχω πάνω τα χειμερινά και κάτω τα θερινά οπότε απλώς αλλάζω θέση (εννοείται πλυμμένα, σιδερωμένα όλα ε) και όταν αλλάζει η εποχή κοιτάμε τι τους κάνει και τι όχι.Ο μεσαίος 2 χρόνια φοράει για 4 χρόνων ας πούμε!!Τώρα έκανε ένα μπαμ και πήρε 7 πόντους μες στο καλοκαίρι!:tongue::tongue: Καλό κουράγιο κορίτσι με τα πλυσιματοσιδερώματα!!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

εντάξει ευτυχώς το παιδί έχει καλή προσαρμοστικότητα και δεν του φάνηκε.αλλά χθες και σήμερα απεργία και εμείς αύριο πάλι.Μαρουσκάκι και εμένα τα ίδια 2 χρόνια φοράγαμε το 4-6 και τώρα πήγαμε αμέσως στο 7-8 τρομερή ανάπτυξη μέσα στο καλοκαίρι φέτος.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...