Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια κάναμε το δεύτερο υπέρηχο μεγαλώνει μια χαρά το μωράκι μας ακούσαμε κ καρδούλα!! Πολύ αναγούλα όμως βρε κορίτσια... Όλη μέρα δεν περνάει λεπτό.... Σαν άρρωστη νοιώθω μόνο ξάπλα θέλω να ειμαι... Άρχισα να παίρνω ginger συμπλήρωμα τώρα να δω αν θα βοηθήσει... 

Μπραβο κοριτσι μου! Ολα καλα το μωρακι σου.. μπορεις να ηρεμησεις! Οσο για τις αναγουλες, θα σου δωσω ενα tip δοκιμασμενο. Την ωρα που ξυπνας το πρωι, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, τρως 1-2 φρυγανιες. Κραταει τα υγρα πριν ξεκινησει η πρωινη ναυτια. Βοηθαει για αρκετες ωρες. Αργοτερα ξανατρως. Πριν το μαθω υπεφερα. Οταν μου το ειπαν.. ηρεμησα σε πολυ μεγαλο ποσοστο. Παιζει ρολο να τις τρως, αν ειναι δυνατον, ακριβως μολις ξυπνας. Δοκιμασε το ενα πρωι αν θελεις..

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα μανούλες!

xanp γιατί το λες αυτό;

χαρά το 3ο δε θα σου φανεί τπτ. πώς θα γεννήσεις αλήθεια;

Μαρουσκακι τι κάνεις;

Εμείς μια απ'τα ίδια. Χθες πήγα και κούρεψα τον 2ο και πήρα κι εγώ λίγο ψαλίδα και άκρες και πήγα και έκλεισα μπομπονιέρες και προσκλητήρια βάπτισης. Δεν ήξερα τι να πρωτοδιαλέξω... Τελικά η βάπτιση από άποψη οργάνωσης δεν είναι τπτ...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

ειδικά για εμάς άρχισε στραβά και με τόσο ζόρι από εμένα που είμαι και στο τσακ να αποθηλάσω από την στεναχώρια μου

Τι έγινε βρε κορίτσι?Τόσο χάλια?

Καλημέρα σε όλες!Ελπίζω σήμερα να πάει πιο στρωτά η μέρα για όλες!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα πολυτεκνούλα!Με γεια το μαλλάκι και στους δυο σας!Αχ μη μου λέτε για βαφτίσεις και οργάνωση...τι άγχος κι αυτό που είχα εγώ!Στον τρίτο, που βαφτίστηκε σαν χθες πριν δυο χρόνια την είχαμε κάνει σε μοναστήρι, ήμασταν 20 άτομα κι ήταν υπέροχα (δύο σε ένα, και κατανυκτικά και βιώσαμε στο μέγιστο το μυστήριο και γλίτωσα το άγχος της οργάνωσης-δεν είναι για μένα λέμε:tongue::tongue::tongue:)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Πράγματι, αλλιώς τη βιώνουμε τη βάπτιση, τη ζούμε... όχι σαν το γάμο που δεν καταλαβαίνουμε και πολύ τι γίνεται γύρω μας. Στη βάπτιση είναι πιο λίγα άτομα, πιο κοντινοί μας άνθρωποι, που ξέρουν τις απόψεις μας και σέβονται το μυστήριο. Εγώ πάντα συγκινούμαι στις βαπτίσεις. Βοήθησε βέβαια και το γεγονός ότι κανένα από τα δικά μου δεν έκλαψε. άντε να δούμε τώρα την μπουμπού...

Ααααα πήρα φόρεμα τελικά! μισό να το βρω.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

εν συντομία δεν μας πείραν στο σχολείο που ανοίκουμε μας έστειλαν σε ένα πολύ μακριά ενώ άλλοι από πιο κοντά στο απομακρυσμένο για εμάς εξυπηρετήθηκαν και τρέχω και δεν φτάνω να βρω άκρη.τώρα είπαν ότι τελικά θα μας πάρουν πίσω σε πιο κοντινο αλλά τράβηξα τόση στεναχώρια γιατί εμένα είναι για 12 χρόνια και με 4 σχολεία μέσα στα πόδια μας να πάμε 20 λεπτά με τα πόδια;;;αφήστε προσπαθώ να ηρεμήσω ακόμα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

εν συντομία δεν μας πείραν στο σχολείο που ανοίκουμε μας έστειλαν σε ένα πολύ μακριά ενώ άλλοι από πιο κοντά στο απομακρυσμένο για εμάς εξυπηρετήθηκαν και τρέχω και δεν φτάνω να βρω άκρη.τώρα είπαν ότι τελικά θα μας πάρουν πίσω σε πιο κοντινο αλλά τράβηξα τόση στεναχώρια γιατί εμένα είναι για 12 χρόνια και με 4 σχολεία μέσα στα πόδια μας να πάμε 20 λεπτά με τα πόδια;;;αφήστε προσπαθώ να ηρεμήσω ακόμα

Έχεις δίκιο...Φέτος έχει γίνει χαμός στην εκπαίδευση κορίτσια ε?:(:( Ελπίζω να διορθωθούν τα πράγματα Ξανθή, κρίμα να ξεκινάει έτσι η χρονιά....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαρούσκακι άσε είμαι να σκάσω όλα τα παιδάκια πάνε σχολείο και το δικό μου κάθεται σπίτι και περιμένουμε την έγγραφη απάντηση από την διεύθυνση να ξεκινήσουμε την ξέσκισα την ψυχολογία του παιδιού πριν καν αρχίσει συν του ότι είναι πρωτάκι φτάνει.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Μαρούσκακι άσε είμαι να σκάσω όλα τα παιδάκια πάνε σχολείο και το δικό μου κάθεται σπίτι και περιμένουμε την έγγραφη απάντηση από την διεύθυνση να ξεκινήσουμε την ξέσκισα την ψυχολογία του παιδιού πριν καν αρχίσει συν του ότι είναι πρωτάκι φτάνει.

ναι ρε γμτ, σίγουρα αλλιώς το περίμενε κι αυτός κι εσείς το ξεκίνημα στο μεγάλο σχολείο.Δε μπορώ να καταλάβω...όλο το καλοκαίρι δε μπορούσανε, τώρα χωρίζουνε τα παιδιά στα σχοεία?και με πιο σκεπτικό σας στέλνουν στην ξενιτιά??:confused::confused::confused::confused:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

γεια σας και απο εμενα! καλη αρχη με τα σχολεια ευχομαι! εμεις προνηπια και παιδικο ειμαστε ακομη! 4,5 ο μεγαλος, 3,5 η μεσαια, 1,5 ο μικρος (πιασαμε τα μισα!!). εγω κλασικα τρεχω με τη δουλεια....

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

φανταζομαι αγχος...ελπιζω να ξεκαθαρισει συντομα το θεμα...

20 λεπτα με τα ποδια ειναι πολυ μακρια παντως.

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Καλημέρα σας!Το μικράκι μας πάει πρώτη μέρα στο δημοτικό παιδικό για κανένα δίωρο!Για να δούμε πώς θα πάει:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Πωπω... μεγάλη μέρα! Καλή αρχή!Ο Φάνης έτσι;

Να ρωτήσω κάτι; τώρα πάνε με χρονολογία γέννησης α΄δημοτικού;Η΄πρέπει να έχει κλείσει τα 6 το παιδί;

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Πωπω... μεγάλη μέρα! Καλή αρχή!Ο Φάνης έτσι;

Να ρωτήσω κάτι; τώρα πάνε με χρονολογία γέννησης α΄δημοτικού;Η΄πρέπει να έχει κλείσει τα 6 το παιδί;

όχι μανάρι μου ο Φάνης, ο Αντρίκος, δημοτικό παιδικό έγραψα!;););) Ο Φάνης θα πάει του χρόνου με το βλαστάρι σου πρώτη, τα παίρνουν με τη χρονιά γέννησης πια, δηλαδή φέτος πάνε του 2007 (πχ της Ξανθής), του χρόνου του 2008 (εμείς κι εσείς ντε!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:).Ο δε μικρός έχει κλέψει τις καρδιές των παιδαγωγών κορίτσια, μου είπε η μία:τι ποντικομικρούλης είναι αυτός?θέλουν όλες να τον φάνε!!είναι το γυαλάκι του, είναι που είναι τόσο μικροσκοπικός, ψυχή μουουουουου!!!!Βάλε καλέ κι εσύ κανα τικεράκι με ονόματα και ηλικίες, είμαστε και μιας ηλικίας πού να τα θυμόμαστε όλα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...