Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπον: 5,5, 4, 17 μηνων και 7 μηνων. Καλα τα μικρα ειναι πολυ μικρα ακομα. τα μεγαλα δεν τσακωνονται πλεον τοσο πολυ, ε υπαρχει λιγη ζηλια, αλλα ως επι το πλειστον παιζουν ειρηνικα. περασε δηλ. η περιοδος των εχθροπραξιων:rolleyes:τα δικα σου;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Α, εσένα είναι πιο κοντά από τα δικά μου δηλαδή!!Εμένα είναι 7, 5,5 και 2,5 και σφάζονται ανά δύο:roll::roll::roll::roll: Το μεγάλο σου πότε είναι?Το 2008 αρχές, με το μεσαίο μου?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα!!!Τι κάνετε; Δεν ξέρω για σας, αλλά εμένα πάντα με αγχώνει η Παρασκευή, γιατί ακολουθεί ΣΚ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται (δουλειές, πολλές ώρες με τα παιδιά, ξανά δουλειές κλπ.). Ευτυχώς έχω το βιβλιαράκι μου για να χαλαρώνω.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Οπότε περιμένετε τον αγιασμό κι εσείς στα νήπια ε?:D:D Δεν το πιστεύω ότι πέρασε το καλοκαίρι επιτέλους!Καλά, μη βαράτε, μόνο σε μένα αρέσει η άνοιξη και το φθινόπωρο?Καλημέρα σε όλες τις μανουλίτσες και τα γλυκά παιδάκια και μπεμπάκια!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Τι διαβάζεις κορίτσι?Εμένα μου έδωσαν κάτι αισθηματικά αλλά είμαι σε άλλη φάση τώρα...όσο για το σκ, πόσο δίκιο έχεις, ειδικά εκείνες οι δουλειές.....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαβζω το 80 μέρες Μπλέ, συνέχεια του 80 μέρες Κίτρινο, ερωτικό μυθιστόρημα, κάτι σαν το 50 αποχρώσεις του γκρί.το έχεις διαβάσει το τελευταίο;

Σε ιδιωτικό σταθμό, νηπιαγωγείο, προνήπιο και παιδικό(έχουμε πιάσει όλες τις τάξες...)

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Όχι, κανένα, όλο το καλοκαίρι διάβαζα αστυνομικά...Αυτό που λες όμως και εγώ το λέω ...αν δε διαβάσω το βράδυ...δε χαλαρώνω, δεν ξεκουράζομαι, τέλος!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Θες να στο στείλω; καλό είναι το πρώτο. Κι εμένα έτσι με πιάνουν διάφορες φάσεις, τώρα είμαι στην ερωτική φάση...χαχα... τι λέω πρωι-πρωί...

Πάντως πολύς κόσμος απορεί πώς έχω το κουράγιο και διαβάζω, εμένα όμως αυτό με ξεκουράζει κι ας κόβω χρόνο απ'τον ύπνο. Νιώθω ότι κάνω και κάτι για τον εαυτό μου, πέρα από παιδιά και δουλειές.

ααααα.... τη γνώμη σας για το φόρεμα που παρήγγειλα για βάφτιση. Μισό να το βρώ.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

http://shop.marymary.gr/collections/foremata/products/louloudato-semizie-thalassi

Την αλήθεια έτσι; Και μην το κοιτάτε στο μοντέλο, καλύτερο θα δείχνει πάνω μου:rolleyes::lol:

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Θες να στο στείλω; καλό είναι το πρώτο. Κι εμένα έτσι με πιάνουν διάφορες φάσεις, τώρα είμαι στην ερωτική φάση...χαχα... τι λέω πρωι-πρωί...

Πάντως πολύς κόσμος απορεί πώς έχω το κουράγιο και διαβάζω, εμένα όμως αυτό με ξεκουράζει κι ας κόβω χρόνο απ'τον ύπνο. Νιώθω ότι κάνω και κάτι για τον εαυτό μου, πέρα από παιδιά και δουλειές.

ααααα.... τη γνώμη σας για το φόρεμα που παρήγγειλα για βάφτιση. Μισό να το βρώ.

Ευχαριστώ, αλλά εγώ ξεκίνησα τη φάση ψυχολογία-θεολογία τώρα όπως και πέρυσι τέτοια εποχή και συνεχίζω ως το καλοκαίρι έτσι;) Πάω να δω το φόρεμα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

http://shop.marymary.gr/collections/foremata/products/ntepies-upstream

Την αλήθεια είπες ε?Αυτό μου άρεσε περισσότερο για βάφτιση.Το δικό σου μου άρεσε πολύ και θα το φορούσα, αλλά όχι στη βάφτιση.Βέβαια, περί ορέξεεως κολοκυθόπιτα, εσύ πώς νιώθεις;)Και εννοείται ότι πάνω σου θα δείχνει ακόμη πιο ωραίο χαχα!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...