Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

Τι την πάτησες, καλέ; Εδώ σου ήρθε η κόρη και μιλάς; Η Παναγία να στα φυλάει πάντα κι εσύ να τα καμαρώνεις, άξια μανούλα, πολύ σε χαίρομαι! :-D Πες μου κι ότι είναι γεννημένα μέσα στο ίδιο έτος και θα πάνε σχολείο μαζί!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Οχι δεν ειναι δυστυχως. θα μου αρεσε να ειχαν παρεουλα το ενα το αλλο, αλλα δεν πειραζει τι να κανουμε.

οι αδερφες μου παντως (5) με λενε τρελη... χαχαχα...

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Όχι βρε, τι τρελή; Αφού σου έκατσε η φάση, γιατί να μην τα περνάς δλδ και για δίδυμα; :lol: Θα ήταν μια ευκολία στο σχολείο!

Εγώ εν όψη του Αγιασμού, όλο το σχολείο έχω στο νου μου...:roll:

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Οχι με θεωρουν τρελη που εκανα τοσα παιδια!δεν ξερω μη με λυπουνται κιολας. δεν καταλαβαινουν ποσο ευτυχισμενη νιωθω, ζουμε και μακρια, δεν βλεπομαστε καθολου.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Τι να πω...περίεργο μου φαίνεται, δεδομένου ότι κι εσείς ήσασταν πολύτεκνη οικογένεια...προφανώς το οικονομικό θα εννοούν. Αλλά και πέρα από αυτό, η αλήθεια είναι πως δεν έχουν όλες οι γυναίκες τις αντοχές να γίνουν πολύτεκνες, ειδικά αν δεν έχουν και βοήθεια.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Αν δεν είχα τον άντρα μου και τα πεθερικά μου δεν θα τα καταφερνα, αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Εσείς έχετε βοήθεια; Πάντως από το τρίτο και μετά όλο και περισσότερο μ'αρέσει η ιδέα να σταματήσω τη δουλειά και να μείνω σπίτι μου. Τώρα νιώθω ότι όλα τα κάνω όλα μισα. Κάθομαι να τους διαβάσω παραμύθι και αρχιζω και χασμουριέμαι πρώτη εγώ!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Εμείς τη βοήθεια που έχουμε την πληρώνουμε...:( Φέτος βέβαια ξεκινάει ο μικρός παιδικό, αλλά δεν είμαι αισιόδοξη. Θα μου βγει ο κούκος αηδόνι πάλι, γιατί θα αρρωσταίνει και θα χρειάζεται να πληρώνω και τη γυναίκα για το σπίτι. Η πεθερά, τους μισούς μήνες του χρόνου που είναι εδώ, ένα φαί κάνει, άντε στο τσακίρ κέφι λίγο σίδερο.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καφές τριπλός και τετραπλός ΚΑΙ με βιβλίο στο χέρι!Τέλειος συνδυασμός!!Αρνικολ,τρία αγόρια και μετά κορίτσι??Υπάρχει ελπίδα δηλαδή:tongue::tongue::tongue::tongue: Ξανθή νομίζω ότι όσοι πήγαμε γυρίσαμε χαχαχα, δηλαδή δύο:tongue::tongue::tongue::tongue:

Αγγελίνα, δευτεράκι έχεις?Γιατί αγχώθηκες?Εγώ περιμένω πώς και πώς τον αγιασμό, ο ένας δευτέρα, ο ένας μεγάλα νήπια και ο μικρός δημοτικό παιδικό αλλά μετά το πανηγύρι μας που τελειώνει του Σταυρού (ντόινγκ, έτσι μου είπαν!!!).

Πάω, κοιμήθηκε επιτέλους επιτέλους ο μικρός που μας έχει πεθάνει με τη γκρίνια του από τη μέρα που γυρίσαμε και θα παίξουμε οι άποικοι του Κατάν με τα μεγάλα!Α, βιβλία διάβαζα αστυνομικά όλο το καλοκαίρι, Jo Nesbo for ever!Καλό βράδυ!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Εμείς τη βοήθεια που έχουμε την πληρώνουμε...:( Φέτος βέβαια ξεκινάει ο μικρός παιδικό, αλλά δεν είμαι αισιόδοξη. Θα μου βγει ο κούκος αηδόνι πάλι, γιατί θα αρρωσταίνει και θα χρειάζεται να πληρώνω και τη γυναίκα για το σπίτι. Η πεθερά, τους μισούς μήνες του χρόνου που είναι εδώ, ένα φαί κάνει, άντε στο τσακίρ κέφι λίγο σίδερο.

Τι φαίι και σίδερο λέτε ρε παιδιά?Όλα μόνη λέμε εδώ!!!!:roll::roll::roll::roll:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

πρεπει κι εγω να παρω καινουργια βιβλια, κουρκουτιασε τομυαλο...

Μαρουσκακι μπραβο που τα κανεις ολα μονη! εχεις εσυ τον απολυτο ελεγχο τουλαχιστον. ο αντρας σου δεν μπορει να βοηθησει; δε δουλευεις να υποθεσω.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

πρεπει κι εγω να παρω καινουργια βιβλια, κουρκουτιασε τομυαλο...

Μαρουσκακι μπραβο που τα κανεις ολα μονη! εχεις εσυ τον απολυτο ελεγχο τουλαχιστον. ο αντρας σου δεν μπορει να βοηθησει; δε δουλευεις να υποθεσω.

Α όχι, δεν κατάλαβες, ο σύζυγος βοηθά πολύ, χωρίς αυτόν ούτε ένα παιδί δεν θα έκανα (κυριολεκτικά χαχα), εκτός αυτού κανείς εννοούσα γονείς και πεθερικά.

Και ναι, δουλεύω κοριτσάκι 7.00-15.00 :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλή μας μέρα! Δεν μπορώ να πω, δεν είχαμε πολλές εντάσεις σήμερα το πρωί. Τώρα έφυγαν και επιτέλους τρώω πρωινό με την ησυχία μου... ιερές στιγμές!

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

εμεις εδώ και οι 4 ο μπαμπάς μας δουλειά και τρέχω είχα πάει και τα μεγάλα θέατρο χθες σε ανοιχτό και το καταχάρηκαν ο μπέμπης με τον μπαμπά του σπίτι κοιμόταν

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...