Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

Καλημέρα.

Ναι είπαμε αυτή την φορά να τον βαφτίσουμε μικρό αφού μπορούσαν και οι νονοί μας.

ΜΑρουσκάκι καλά να περάσετε στις διακοπές σας και να γυρίσετε περισσότεροι πίσω ιδίως ο γυναικείος πληθυσμός χαχα!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας συμπασχουσες!!! ωραια ιδεα ο τριπλος καφες!!! σας ψιλοδιαβασα λιγο οσο προλαβα!! πολλα γεννητουρια βλεπω!!! να σας ζησουν!! χωραω και γω στην παρεα σας?

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Matilnta σε ευχαριστω για την απαντηση...η αληθεια ειναι οτι ειχα δυο πολυ καλες αναρρωσεις κ το μονο που με αγχωνει ειναι η αναρρωση γιατι εχω ακουσει διαφορα για την τριτη καισαρικη...(ειμαι κ φοβιτσιαρα δε θελω κ πολυ. :-)

μην ακους τιποτα. μια χαρα ειναι η τριτη καισαρικη! εγω στην τριτη βγηκα και μια μερα νωριτερα απο την κλινικη. το ειχα παρει το κολάι!! ολα καλα θα πανε! με το καλο!!! το δυσκολο ειναι οταν επιστρεφεις σπιτι και ξαφνικα βρισκεσαι με τρια!!!!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

Ααααα καλημέρα! Τώρα ανακάλυψα την ύπαρξη αυτού του καφέ!

Να προστεθώ κι εγώ στην παρέα σας ως προσφάτα πολύτεκνη μαμα;

Mother of 4:-D

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Καλώς ήρθες τσουρέκι μας και να σου ζήσουν τα παιδάκια σου!Αρνικολ, σε θυμάμαι από τις βιβλιοφάγες ή λάθος θυμάμαι?Καλέ, τότε δύο είχες πότε πήγες στα 4??Να τα χαίρεσαι κι εσύ τα παιδάκια σου και καλωσήρθες.Είσαι η αρχηγός μας ως πρώτη πολύτεκνη του καφέ μας!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Marouskaki, ναι εγώ είμαι! Είδες;ούτε εγώ το κατάλαβα πώς πήγα από τα 2 στα 4. τα 2 μικρά μου έχουν μόλις 10 μήνες διαφορά... Ώστε είμαι η πρώτη πολύτεκνη ε; Κι εγώ που ήλπιζα σε συμβουλές από άλλες πολύτεκνες:), πιο έμπειρες, γιατί τα 'χω παίξει...:(

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

ναι ναι περνώ και από εκεί καλά θυμάσαι...εχω τις 50 αποχρώσεις του γκρι σε pdf αν θέλετε ελληνικά

Τις διαβασα αλλα μονο το πρωτο μου αρεσε.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Μαρή ARNIKOL, πώς τα κατάφερες κι έχουν μόνο 10 μήνες διαφορά τα μωρά; Ήταν μελετημένο ή στην τύχη;

Συγγνώμη μανούλες που παρεμβαίνω σε παρέα που δεν ανήκω, είμαστε παλιές γνώριμες με το κορίτσι και την έχασα με τα γεννητούρια!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Μαρή ARNIKOL, πώς τα κατάφερες κι έχουν μόνο 10 μήνες διαφορά τα μωρά; Ήταν μελετημένο ή στην τύχη;

Συγγνώμη μανούλες που παρεμβαίνω σε παρέα που δεν ανήκω, είμαστε παλιές γνώριμες με το κορίτσι και την έχασα με τα γεννητούρια!

Χαχαχα στην τυχη! Δεν περιμεναμε να γκαστρωθουμε τοσο γρηγορα παλι...την πατησαμε ομως!Δεν πειραζει ομως γιατι ηρθε το κοριτσακι επιτελους και μαλιστα δε με ταλαιπωρησε καθολου. Με βοηθησε η Παναγια.

Χρήστος-22/3/2008

Μιχάλης-30/11/2009

Δημήτρης-3/4/2012

Γεωργία-3/2/2013

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...