Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπερα κοριτσια....πως περασατε-περνατε στις διακοπουλες σας;

Πολυ κουραση βρε κοριτσια...δε ξερω αν κ για εσας ηταν ετσι η τριτη εγκυμοσυνη, ομως νιωθω λες κ ειμαι στο μηνα μου εδω κ καιρο...σερνομαι κανονικοτατα, κ να μπορουσα καλα θα ηταν, ειναι κ τα ζουζουνια που τα εχει πιασει μια εμμονη κ θελουν ολα κ για ολα τη μαμα...τα παντα ομως!!! Κ θελουν κ αγκαλιες συνεχεια κατι που δυσκολευομαι αρκετα να κανω...

Κ εμενα με εχει πιασει αγχος για τη γεννα απο τωρα(τωρα μπηκα στον εβδομο)

Α δε σας ειπα, καναμε κ τη β επιπεδου κ εχουμε ενα υγιεστατο κ ζωηροτατο κοριτσακι...

Υπαρχει εδω μανουλα με 3 καισαρικες να μου πει την εμπειρια της;

iZo1p3.png

nvb6p3.png

i2XUp2.png

Καλησπερα κοριτσια....πως περασατε-περνατε στις διακοπουλες σας;

Πολυ κουραση βρε κοριτσια...δε ξερω αν κ για εσας ηταν ετσι η τριτη εγκυμοσυνη, ομως νιωθω λες κ ειμαι στο μηνα μου εδω κ καιρο...σερνομαι κανονικοτατα, κ να μπορουσα καλα θα ηταν, ειναι κ τα ζουζουνια που τα εχει πιασει μια εμμονη κ θελουν ολα κ για ολα τη μαμα...τα παντα ομως!!! Κ θελουν κ αγκαλιες συνεχεια κατι που δυσκολευομαι αρκετα να κανω...

Κ εμενα με εχει πιασει αγχος για τη γεννα απο τωρα(τωρα μπηκα στον εβδομο)

Α δε σας ειπα, καναμε κ τη β επιπεδου κ εχουμε ενα υγιεστατο κ ζωηροτατο κοριτσακι...

Υπαρχει εδω μανουλα με 3 καισαρικες να μου πει την εμπειρια της;

εκανα την πρωτη ολικη κ τις αλλες 2 επισκληριδιο.δεν ειχα κανενα προβλημα στην αναρρωση αλλα γεννουσα το πρωι κ το ιδιο απογευμα σηκωνομουν για περπατημα.πιστευω οτι βοηθαει πολυ αυτο γιατι τρως κ αμεσως κ αποκτας δυναμεις.για μενα το κλειδι ειναι το περπατημα κ τα αερια ;).στην πρωτη καισαρικη δεν ηξερα οτι επρεπε να αεριστω κ τα κρατουσα!μεγα λαθος!!οτι αλλο θες με ρωτας!!με το καλο η μικρη σου!!:D

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

Matilnta σε ευχαριστω για την απαντηση...η αληθεια ειναι οτι ειχα δυο πολυ καλες αναρρωσεις κ το μονο που με αγχωνει ειναι η αναρρωση γιατι εχω ακουσει διαφορα για την τριτη καισαρικη...(ειμαι κ φοβιτσιαρα δε θελω κ πολυ. :-)

iZo1p3.png

nvb6p3.png

i2XUp2.png

Διαφημίσεις

Μαρούσκα και εμένα ο άντρας μου 21 είναι...Να τον χαίρεσαι για χθες...

Πάκι υπομονή θα περάσει πάντως και εγώ στο κορίτσι ήμουν χάλια ένιωθα πολύ βαριά και γενικά είχα την πιο δύσκολη εγκυμοσύνη ενώ στα αγόρια πετούσα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Flo να σου ζήσει το παιδάκι σου!χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες!Εγώ κορίτσια γέννησα στις 24/07 το αγοράκι μας 4579γρ και 37 εκ.Έκλαιγα συνέχεια γιατί την πρώτη μέρα μου τον βάλανε στη μενν για παρακολούθηση και δεν τον είχα κοντά μου. Την επόμενη όμως βγήκε γιατί ήταν μια χαρά. Είναι πολύ ξενύχτης και κλαψιάρης..τα έχω δει όλα..Τώρα άρχισε να αραιώνει λίγο τους θηλασμούς και άρχισα να πέρνω ανάσα.Τα παιδάκια μου τον καλοδέχτηκαν και μέχρι στιγμής δεν έχουν εκδηλώσει ζήλια.Πάντως η καθημερινότητα με 3 τόσο μικρά παιδάκια είναι εξουθενωτική..ελπίζω να πάρουν την κορούλα μου φέτος στο προνήπιο γιατί δεν έχει ξαναπάει σχολείο και το περιμένει πως και πως!!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Άντε ρε Ξανθή, να τον χαίρεσαι κι εσύ τον πάτερ φαμίλια σας!!!Πάκι, κάτσε κι έχεις ακόμη καιρό να αχγωθείς, χαχα!Genuine, να σας ζήσει το μπεμπέκι σας, πάντα γερό και καλότυχο!!Πωπω, εσένα πραγματικά είναι πολύ κοντά ε?Καλά κουράγια!!Δήμητρα, όλα καλά με τα τρία τσακαλάκια?Εμείς περιμένουμε το Σάββατο να φύγουμε διακοπές με σύζυγο μόνο ναι!!!!:P:p:p

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

genuine να το χαίρεσε το μωράκι σου και καλή ανατροφή τώρα. Πως πάτε από ζήλειες κτλ;;; εμένα εδώ ένας χαμός από τα μεγάλα ευτυχώς έχω πολύ πολύ ήσυχο μωρό...Τώρα είμαστε στον πυρετό για την βάφτιση μιας και τέλος Σεπτέμβρη βαφτιζόμαστε

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

κοριτσια χαθηκα η γαιδουρα αλλα τα παιδια με εχουν εξουθενωσει!!περιμενω τις 2 σεπτεμβρη πως κ πως!!μαλλον τον πηραν τον μικρο οποτε θα υσυχασω λιγο.διακοπες 15 μερες που καλυτερα να μην πηγαινα γιατι εκει με κουρασαν ακομα περισσοτερο.αντε να μεγαλωσουν κ να ηρεμησουν.συγχαρητηρια στα καινουρια γεννητουρια.δεν εχω κατσει να διαβασω πολλα αλλα απ οτι καταλαβα ολες ειστε μια χαρα.χαιρομαι κ υπομονη με τις ζηλειες των παιδιων.δεν τελειωνουν ποτε!!;)

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

Διαφημίσεις

χαχα, έτσι ακριβώς1ο ανήρ πότε είναι?εγώ 29 ιουλίου κι ο δικός μου 21 αυγούστου!

marouskaki πολλα κοινα εχουμε εμεις στην ζωη κι εγω γεννημενη 29/7 ο συζηγος 26/7 και με τρια παιδια(σε λιγο) αγορια!!!

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Χanp Τι καλά που τον βαφτίζεις τόσο μικρούλη!!!κι εγώ θα το ήθελα αλλά θέλω να ρωτήσω αν μπορεί η νονά μας γιατό δουλευει σεζόν και μαλλον θα δυσκολεύεται τώρα!Εμένα όπως έγραψα και παραπάνω δεν έχουν εκδηλώσει ακόμη ζήλια τα μεγάλα..αλλά ο μικρός δεν είναι ήσυχος..μου έχει βγάλει το λάδι..

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

marouskaki πολλα κοινα εχουμε εμεις στην ζωη κι εγω γεννημενη 29/7 ο συζηγος 26/7 και με τρια παιδια(σε λιγο) αγορια!!!

Με όλες και κάτι κοινό έχω μου φαίνεται!!Καλά, με σένα έχω πολλά, χαχα!Πώς τα πάτε 2 λιοντάρια στην οικογένεια?Ζούγκλα ε???:tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

κοριτσια χαθηκα η γαιδουρα αλλα τα παιδια με εχουν εξουθενωσει!!περιμενω τις 2 σεπτεμβρη πως κ πως!!μαλλον τον πηραν τον μικρο οποτε θα υσυχασω λιγο.διακοπες 15 μερες που καλυτερα να μην πηγαινα γιατι εκει με κουρασαν ακομα περισσοτερο.αντε να μεγαλωσουν κ να ηρεμησουν.συγχαρητηρια στα καινουρια γεννητουρια.δεν εχω κατσει να διαβασω πολλα αλλα απ οτι καταλαβα ολες ειστε μια χαρα.χαιρομαι κ υπομονη με τις ζηλειες των παιδιων.δεν τελειωνουν ποτε!!;)

Ε πέστα, γιατί σε όποιον λέω ψόφησα με τα παιδιά από την 1η αυγούστου που πήρα τον ένα μήνα της τρίτεκνης και δε με πιστεύουν!!!:evil::evil:Τι καλά, ξεκινάτε παιδικό?Καλή αρχή!!!

Εμένα μετά από 2 μήνες σπίτι ο μικρός Θεού θέλοντος αρχές σεπτέμβρη ξεκινά παιδικό στην πόλη μας, ακόμη δεν έβγαλαν τα αποτελέσματα αλλά με δυο γονείς εργαζόμενους....;);)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...