Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

μια χαρά μέχρι στιγμής και με τους θηλασμούς και με τα παιδιά ευτυχώς ο μικρός βγήκε ήρεμος και υπναράς φουλ μέχρι στιγμής.Η μικρή μου τραβάει λίγο ζόρι αλλά το παλεύει την βοηθάει ο μεγάλος να ξεχάσει τον καημό της με το μωρό με το να παίζουν, να μαλώνουν κτλ....Όλα υπό έλεγχο!!!

Aχ να την προσέχετε τη μικρή σας...το σαντουιτσάκι σας...ζει μεγάλο δράμα το δόλιο....:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

• 4 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΠΟυ είστε πολυμανούλες;;;το κλείσαμε το καφέ;;;

Εμείς πάμε καλά τα μεγάλα τραβάνε λίγο ζόρι το καθένα για άλλο λόγο με το μωρό αλλά ο μικρός είναι σχεδόν ανύπαρκτος οπότε περνάνε οι μέρες και ηρεμούν και τα άλλα σιγά σιγά...40ντισαμε κιόλας και κάναμε και την πρώτη μας έξοδο τριπλέτα εγώ και τα παιδιά μια χαρά πήγε ο μικρός στο μει ται έκοβε ύπνους και τα άλλα 2 υποδειγματικά δίπλα μου για να τα ξαναπάω χαχα

Φλο πλησιάζεις ε;;;οι άλλες διακοπές;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Eμείς εδώ ακόμη...Περάσαμε μεγάλα ζόρια με το μικρό μας στο νοσοκομείο για 10 μέρες λόγω σοβαρής ωτίτιδας αλλά πιστεύουμε ότι μπαίνουμε σε ένα δρόμο για να βρούμε τι φταίει και τι θα κάνουμε από δω και πέρα.Το μεγαλύτερο μεγάλο νέο μας είναι που μετά από 2,5 χρόνια σταματήσαμε να θηλάζουμε πολύ πιο εύκολα απ' όσο το σκεφτόμουν και αγχωνόμουν...Βγαίνονταις από το νοσοκομείο του είπα ότι κλείδωσε το τζιτζί και τέλος το γάλα , είναι μόνο για μωρά κι αυτός είναι μεγάλος Ανδρέας;););) Κάποιες φορές το θυμάται, αλλά ευτυχώς ξεχνιέται εύκολα ακόμη!Διακοπές στο σπίτι στην Πιερία για ένα μήνα (άδεια τρίτεκνης ντε) και μετά μόνη με το σύζυγο να χαλαρώσουμε λίγο από μια ακόμη δύσκολη χρονιά!;);)

Ξανθή, ο μικρός ήδη ενός μηνός!Περνάει ο καιρός!!Περάσανε και τα γενέθλια του γιου, πάμε για της κόρης ε?Να τα χαίρεσαι αμφότερα!!Πάντα γερά κι ευτυχισμένα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Περαστικά μωρέ πολύ ταλαιπωρήθηκε το μικρό σας..Ελπίζω να βρείτε λύση σύντομα να βγάλετε ήπιο χειμώνα...Πήρες αυτούς τους 3 μήνες που δώσανε έξτρα και λένε ότι μπορούμε να τους πάρουμε όπως θέλουμε αλλά μήνα ολόκληρο ε;;;

Αποθηλάσατε ε;;;;μπράβο πάει και αυτό και εις νέα και ωραία τώρα...Ευχαριστώ για τις ευχές περνάει ο καιρός ναι μεγαλώνουν τα παιδάκια μου...Να σου πω μάλλον σε εντόπισα στο φατσοβιβλίο από την βασδέλη και άλλες 2 κοινές μας γνωστές οπότε σου στέλνω αίτημα...

Περαστικά μωρέ πολύ ταλαιπωρήθηκε το μικρό σας..Ελπίζω να βρείτε λύση σύντομα να βγάλετε ήπιο χειμώνα...Πήρες αυτούς τους 3 μήνες που δώσανε έξτρα και λένε ότι μπορούμε να τους πάρουμε όπως θέλουμε αλλά μήνα ολόκληρο ε;;;

Αποθηλάσατε ε;;;;μπράβο πάει και αυτό και εις νέα και ωραία τώρα...Ευχαριστώ για τις ευχές περνάει ο καιρός ναι μεγαλώνουν τα παιδάκια μου...Να σου πω μάλλον σε εντόπισα στο φατσοβιβλίο από την βασδέλη και άλλες 2 κοινές μας γνωστές οπότε σου στέλνω αίτημα...

Δε μπορείς να τους πάρεις όπως θέλεις, δηλαδή μπορείς να πάρεις ολόκληρο το μήνα αλλά όχι 2 εβδομάδες τώρα δυο αργότερα κλπ....τώρα παίρνω το δεύτερο από τους τρεις και κρατάω έναν ακόμη για το καλοκαίρι του 2014;);););););)

Καλώς σε βρήκα και στο φέης μανούλα!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

καλημερα και καλη εβδομαδα πολυμανουλες

Τι κανετε?Ελπιζω ολες καλα και τα μωρακια σας το ιδιο.......

Μαρουσκα περαστικα με τον μικρο και ευχομαι αγυριστα να ειναι ολα αυτα που περασατε!Αντε τωρα να ευχαριστηθεις την αδεια σου........

Ξανθουλα μπραβο και για τον μικρο σου που ειναι τοσο ησυχο και καλοβολο μωρακι..........μου δινεις ελπιδα μηπως και το δικο μου ειναι ετσι!

Εγω μπηκα στο μηνα μου και περιμενω......η μικρη ειναι πολυ ζωηρη και κινητικη........αυριο το πρωι εχω ντοπλερ και το μεσημερι γιατρο....αντε να δουμε που βρισκομαστε.Με εχει παισει και ενα αγχος με τα παιδια πως θα τα αφησω..........αυτα

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

καλημερα και καλη εβδομαδα πολυμανουλες

Τι κανετε?Ελπιζω ολες καλα και τα μωρακια σας το ιδιο.......

Μαρουσκα περαστικα με τον μικρο και ευχομαι αγυριστα να ειναι ολα αυτα που περασατε!Αντε τωρα να ευχαριστηθεις την αδεια σου........

Ξανθουλα μπραβο και για τον μικρο σου που ειναι τοσο ησυχο και καλοβολο μωρακι..........μου δινεις ελπιδα μηπως και το δικο μου ειναι ετσι!

Εγω μπηκα στο μηνα μου και περιμενω......η μικρη ειναι πολυ ζωηρη και κινητικη........αυριο το πρωι εχω ντοπλερ και το μεσημερι γιατρο....αντε να δουμε που βρισκομαστε.Με εχει παισει και ενα αγχος με τα παιδια πως θα τα αφησω..........αυτα

Με το καλό flo!!Με μισό πόνο η μπουμπού σας!:P:p:p:p

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

• 2 εβδομάδες μετά...

καλησπερα κοριτσακια μου που ειστε ολες?Διακοπες?Ελπιζω να περνατε καλα.......

Εγω γεννησα την μπουμπου μου την Παρασκευη 26 Ιουλιου 2780 και 50 εκατοστα με κανενα πονο κυριολεκτικα!!!!!!!!!!!Και το τριτο μου παιδακι οπως και τα δυο προηγουμενα επελεξε απο μπονο του να γεννηθει και αυτο Παρασκευη και την Κυριακη βγηκαμε απο το μαιευτηριο!Εδω στο σπιτι ενας χαμος επικρατει αλλα η ευτυχια που νιωθω δεν περιγραφεται!Κοιταζω την μπεμπουλα μου και λιωνω.........και τα παληκαρακια μου το ιδιο!!!!!

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Εγω γεννησα την μπουμπου μου την Παρασκευη 26 Ιουλιου 2780 και 50 εκατοστα με κανενα πονο κυριολεκτικα!!!!!!!!!!!Και το τριτο μου παιδακι οπως και τα δυο προηγουμενα επελεξε απο μπονο του να γεννηθει και αυτο Παρασκευη και την Κυριακη βγηκαμε απο το μαιευτηριο!Εδω στο σπιτι ενας χαμος επικρατει αλλα η ευτυχια που νιωθω δεν περιγραφεται!Κοιταζω την μπεμπουλα μου και λιωνω.........και τα παληκαρακια μου το ιδιο!!!!!

Να σου ζήσει καλή μου η μπεμπουλα σας! Πάντα χαρές να σας δίνει!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Nα σας ζήσει Φλο!!Πάντα γερή κι ευτυχισμένη η μικρή σας!Της Παρασκευής είστε εσείς?Εμείς της Τρίτης χαχα!:cool::cool::cool: Καλό σαραντισμό να έχετε, καλή ανατροφή και φυσικά καλό κουράγιο!Καλωσήρθες στο κλαμπ των τρίτεκνων!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ξανθή, χρόνια πολλά κι από εδώ για την κοριτσάρα σου!!Και το μικράκι σας 2 μηνών καλέ πωπω, περνάει ο καιρός ε??:P:p:p

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Ευχαριστώ πολύ...ναι ναι περνάει γρήγορα ο καιρός....Εν τω μεταξύ χθες και σήμερα όλο ευχές όλα μαζεμένα τα έχουμε γιος Σωτήρης κόρη γενέθλια...γενικά μέσα σε 2 μήνες έχουν γενέθλια όλα τα παιδιά και γιορτή ο μεγάλος και γενέθλια ο μπαμπάς μας ....

Εμένα έτσι είναι ο Ιανουάριος!6 γιορτή μεσαίου, 7 παντρεύτηκα, 15 γενέθλια μεσαίου, 25 γενέθλια μικρού ΚΑΙ γιορτή μεγάλου καλό????:tongue::tongue::tongue:

Χρόναι πολλά και για το γιόκα σου!!Λιονταράκι ο σύζυγος??Κι εγώ κι ο άντρας μου!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...