Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

Πιθανότατα να έχεις γεννήσει Ξανθή μου!:P

Αναμένουμε με χαρά τα νέα σου!

οπως τα λεει η φιλη μας!!περιμενουμε να σε καλοσωρισουμε στον ομορφο κοσμο των τριτεκνων κ επισημα!!!

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια όλα πήγαν κατ' ευχήν αυτή την φορά ανάρρωσα πολύ γρήγορα και πήρα το πιαδί μου την 2η μέρα και φύγαμε ήρθαμε σπίτι μας..Ο γιός μου έχει τρελαθεί που έχει αδερφό και η μικρή μόλις τον είδε έπαθε σοκ αλλά από χαρά δεν πίστευε ότι το πλασματάκι αυτό είναι δικό μας.Από την ώρα που ήρθαμε έχουν πέσει και τα 2 πάνω του και τα κυνηγάμε να μην πειράζουν το μωρό...

Ο μικρός είναι ήσυχος πολύ και καλός προς το παρόν με το θηλασμό πάμε καλά μιας και θηλάζουμε αποκλειστικά...

Με το καλό και οι επόμενες να γεννήσετε!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Nα σας ζήσει!!Πάντα γερός και τυχερός στη ζωή του!Καλώς μας ήρθες στο πολυπληθές -ευτυχώς!- κλαμπ των τρίτεκνων! :P:p:p:p Καλό σαραντισμό και καλή ανατροφή εύχομαι! Άντε να παίρνουν σειρά οι άλλες εγκυούλες τρίτεκνες to be!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Γεια σας και από εμένα!!! Έχω ένα κοριτσάκι που στις 04/09 θα κλείσει τα 4,ένα αγοράκι που στις 04/10 θα κλείσει τα 2 και τον Ιούλιο περιμένω άλλο ένα αγοράκι.Ζω σε νησί,δεν εργάζομαι από τότε που γέννησα την κόρη μου,και δεν έχω καθόλου βοήθεια. Τώρα έχει έρθει η μαμά μου γιατί είχα ένα ψιλοπροβληματάκι με την εγκυμοσύνη,μετά θα κάτσει να με σαραντήσει και μετά πάλι θα είμαι μόνη μου. Είμαι φιλόλογος αδιόριστη κι έχω διατηρήσει λίγα ιδιαίτερα μαθήματα. Αυτά προς παρόν!!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλημερα

τι κανετε?

Ξανθη να σου ζησει ο αγοραρος και καλο σαραντισμο να εχετε..........Για πες εντυπωσεις με τα τρια στο σπιτι για να προετοιμαζομαι και εγω...........εχω αρχισει και αγχωνομαι!!!!!!

genuine καλωε ηρθες και εσυ και με το καλο και το τριτο.......Ειμαστε περιπου στην ιδια φαση και εγω αδιοριστη μαθηματικος δουλευω φροντιστηρια και ιδιατερα.........Εχω δυο αγορακια 4 και 2,5 και μεσα στον Αυγουστο(αν και εγω ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι Ιουλιος)περιμενω το κοριτσακι μου.Ποτε εχεις Π.Η.Τ?

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

Αρχικά να πω ότι και αυτό το μωρό είναι ίδιο με τα άλλα δηλαδή μαμ κακά και νάνι πολύ ύπνος λέμε παρακαλάω να μείνει λίγο ξύπνιος να τον πάρω λίγο αγκαλιά να χαρώ μόλις τον σηκώνω κοιμάται στην αγκαλιά μου αμέσως....

Τα άλλα έχουν τρελαθεί έχουν το μωρό για παιχνίδι ο μεγάλος εντάξει προσέχει πολύ αλλά η κόρη μου νομίζει ότι είναι κούκλα και όπως πιάνει τα δικά της μωρά πάει όλα την ώρα πάνω από το μωρό να το πασπατέψει και την κυνηγάω...Και όλο κάθεται στον καναπέ και φωνάζει μαμά αγκαλιά μπέμπης δικός μου είναι....Σωστή μαμά χαχαχα και ότι κάνω εγώ με το μωρό το κάνει και αυτή με τα δικά της μωρά...Γενικά έγινε αλλαλούμ όσο ήταν κόσμος εδώ εννοώ πεθερικά κτλ τώρα που μείναμε μόνο μας είναι όλα πάλι υπό έλεγχο και τα παιδιά συνεργάζονται άψογα μαζί μου.Ελπίζω και έτσι να συνεχίσουμε.

flosummer, έχω πητ 30 Ιούλη αλλά αν κρίνω από τις άλλες μου γέννες,θα γεννήσω νωρίτερα!σχεδόν στην ίδια φάση είμαστε! xanp όλα καλά!μακάρι να συνεχίσετε έτσι!!εμένα δυστυχώς και τα 2 μου παιδάκια ώσπου να σαραντίσουν ήταν περίπου 18 ώρες το 24ωρο πάνω στο στήθος μου..είσαι τυχερή που σου κοιμούνται!

dlmv0hz9t.png1ogehfdjy.png

kwtpmaqz0.png

Nαι μες στη θάλασσα είμαστε όλη μέρα!Μας δουλεύεις καλέ που πήζουμε με 37 βαθμούς???:tongue::tongue::tongue::tongue:

Πώς περνάτε με το τρίο μπελκάντο?Ο θηλασμός καλά?Ο μπόμπιρας καλά?Τα μεγάλα σου?( πολύ μου αρέσει να το λέω αυτό...τα μεγάλα μου, τα μικρά μου...το μεσαίο πασπαρτού ταιριάζει και στις δυο κατηγορίες.....)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

μια χαρά μέχρι στιγμής και με τους θηλασμούς και με τα παιδιά ευτυχώς ο μικρός βγήκε ήρεμος και υπναράς φουλ μέχρι στιγμής.Η μικρή μου τραβάει λίγο ζόρι αλλά το παλεύει την βοηθάει ο μεγάλος να ξεχάσει τον καημό της με το μωρό με το να παίζουν, να μαλώνουν κτλ....Όλα υπό έλεγχο!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...