Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια,ειμαι καινουργια στο φορουμ,με θελετε στην παρεα σας; Ακομα δεν ειμαι τριτεκνη,εχω δυο κουκλους 6 και 4 ετων, ενω το τριτο νινακι ειναι ακομη στη κοιλια μου και θα ερθει με το καλο το Νοεμβρη!:P

Ξανθη με το καλο να γεννησεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Vula, καλωσήρθες στο παρεάκι μας και με το καλό το νινί σας!Τι περιμένεις??

Βικάκι, ο μικρός είναι περδίκι και πήγε σχολείο;););) Επίσης πάει πολύ καλά με την εκπαίδευση γιογιο... Ήδη άρχισε να λέει κάποιες φορές τσίσα πριν κάνει:-P:razz::-P:razz::-P Και κοιμήθηκε και καλά (ζήτω!!!).

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλημερα κοριτσια!!εχει γινει ατι με τα τικερακια??σε ολες ενα βλεπω!xanp,τεμπελακος ο μικρος??ε,καλοκαιρι επιασε κ ειπε να αραξει λιγο ακομα στη δροσια!

maroyskaki,μια χαρα ο μικρος σου με το γιο γιο ε?ασε απο τωρα σκεφτομαι για του χρονου τη διαδικασια!!

vula,καλοσωρισες κ απο μενα!!

τα δικα μου ειναι ολα καλα(επιτελους)ο μεγαλος θελει μπασκετ απο σεπτεμβρη.σε ενα αθλημα δεν εχουμε καταληξει!!το υψος το εχει,τα υπολοιπα θα δειξει!!

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

Γεια σας κοριτσια,ειμαι καινουργια στο φορουμ,με θελετε στην παρεα σας; Ακομα δεν ειμαι τριτεκνη,εχω δυο κουκλους 6 και 4 ετων, ενω το τριτο νινακι ειναι ακομη στη κοιλια μου και θα ερθει με το καλο το Νοεμβρη!:P

Ξανθη με το καλο να γεννησεις!

Kαλωσήρθες Βούλα! Με το καλό το τρίτο σου παιδάκι! Ίσως δεν γνωρίζεις ακόμη τι είναι, ε;

καλημερα κοριτσια!!εχει γινει ατι με τα τικερακια??σε ολες ενα βλεπω!

Μια χαρά τρία τικεράκια βλέπω να έχω, το ίδιο και η Μαρουσκα! Και οι άλλες όλες κανονικά!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα σε ολες τις μανουλες

ελπιζω να ειστε ολες καλα και τα παιδακια-εμβρυακια το ιδιο.........

Εχω πολυ καιρο να γραψω αλλα δυστυχως εχουν συμβει πολλα και δεν ειμαι και στα καλυτερα μου.........Ανακαλυψα εκει γυρω στο Πασχα και τελειως ξαφνικα οτι η μητερα μου ειναι πολυ αρρωστη και φυσικα ειμαι πολυ χαλια........

Τρεχω και παλευω με την κοιλια απεναντι τους δυο ταλιμπαν μου τη δουλεια το σπιτι και ΚΑΜΙΑ βοηθεια.........τι να κανουμε αυτα εχει η ζωη δεν θελω να σας μαυριζω και εσας!

Να καλοσωρισω και εγω ολα τα καινουργια κοριτσακια......

Ξανθη γενναςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς.........................Με το καλο ελπιζω στο τελος να γυρισει το αντρακι σου αλλα οπως και να εχει σημασια ειναι να ειστε καλα και εσυ και αυτος........

Και εγω σιγα σιγα προετοιμαζομαι ψυχολογικα οτι μπαινω στην τελικη ευθεια.Δεν ειναι πολυ ευκολο με ολα τα μετωπα ανοιχτα αλλα το παλευω.......

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Ευχαριστω για το καλοσωρισμα:P

Οι ευσεβεις μου ποθοι ειναι για κοριτσι,ομως εχει τα ποδαρακια του κλειστα και δεν εχουμε δει ακομη!Ετσι πιστευω πως ειναι ενα σεμνο κοριτσακι,εκτος και αν ο γιατρος εχει δει το τσουτσουνακι και το φυλαει για εκπληξη!!!

Vula, γερό να είναι κι ας είναι και με τσουτσούνι:tongue::tongue::tongue::tongue:

Flosummer, κουράγιο μόνο, δε μπορώ να γράψω κάτι παραπάνω...

Xanp, θέλει δε θέλει την Πέμπτη θα δει το φως το αληθινό χαχα!Να μπεις κι αύριο για την χαιρετούρα πριν τη γέννα ε?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Ξανθη καλη επιτυχια και απο εμενα............Ευχομαι ολα να πανε καλα αυριο και συντομα να γυρισετε σπιτακι σας γεροι!!!!!!!!!!

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Λοιπόν το μωρό μια χαρά σφηνωμένο στη γνωστή θέση και έχει αρχίσει να στρεσάρετε ήδη στο νστ που κάναμε επίσης έχει έντονη κινητικότητα και προσπαθεί να ξεσφηνώσει αλλά δεν....Το πρωί 6 στο νοσοκομείο για να κάνουμε απόπειρα να το γυρίσουν εξωτερικά μπας και γίνει το θαύμα και αν δεν πιάσει μπαίνω μέσα να γεννήσω δεν το καθυστερούμε άλλο γιατί ήδη από το βάρος έχω αρχίσει να ζορίζομαι στην τομή αισθάνομαι ότι θα ανοίξει από την πίεση και είναι ελαφρώς διατεταμένη.

Σας ευχαριστώ όλες σας φλο και πάκι με το καλό και η δική σας σειρά και θα σας ξαναμιλήσω έχοντας 3 θαυματάκια αγκαλιά!!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Λοιπόν το μωρό μια χαρά σφηνωμένο στη γνωστή θέση και έχει αρχίσει να στρεσάρετε ήδη στο νστ που κάναμε επίσης έχει έντονη κινητικότητα και προσπαθεί να ξεσφηνώσει αλλά δεν....Το πρωί 6 στο νοσοκομείο για να κάνουμε απόπειρα να το γυρίσουν εξωτερικά μπας και γίνει το θαύμα και αν δεν πιάσει μπαίνω μέσα να γεννήσω δεν το καθυστερούμε άλλο γιατί ήδη από το βάρος έχω αρχίσει να ζορίζομαι στην τομή αισθάνομαι ότι θα ανοίξει από την πίεση και είναι ελαφρώς διατεταμένη.

Σας ευχαριστώ όλες σας φλο και πάκι με το καλό και η δική σας σειρά και θα σας ξαναμιλήσω έχοντας 3 θαυματάκια αγκαλιά!!!!

Πιθανότατα να έχεις γεννήσει Ξανθή μου!:P

Αναμένουμε με χαρά τα νέα σου!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...