Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

Σας ευχαριστω πολυ πολυ ολες για το ενδιαφερον σας κ τις συμβουλες σας...με εχετε ειλκρινα συγκινησει!!! Αποφασισαμε να μη κανω τροφοβλαστη κ να περιμενω για την αμνιο...συγνωμη αν σας ψυχοπλακωσα...ελπιζω ολα να πανε καλα σε ολες απο εδω κ περα!!!

:D:D:D

Και πολύ καλά θα κάνεις !!!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια!!! Ελπιζω να εισαστε ολες καλα κ οι οικογενειες σας....

Θελω να μοιραστω κ τη χαρα μου μαζι σας...επειδη στην αυχενικη δεν εμεινα ευχαριστημενη απο την ολη εξεταση κ γενικα ειχα κ απο τον μικρο κακη εμπειρια με τις αιματολογικες , πηγα σε ενα αλλο κεντρο σημερα (σε πιστοποιημενη γιατρο) κ ξανα εκανα την αυχενικη...καμια σχεση!!! Η ημερα με την νυχτα!!! Κ σε διαρκεια κ στο τι εξετασε στο παιδι κ στο ποσο εβγαλε την αυχενικη κ στα αποτελεσματα!!!

Χωρις τις αιματολογικες για συνδρομο down 1:2220!!!!!!

Εννοειται πως πηγα κ απο τη γιατρο μου η οποια κ εκεινη μου ειπε οτι δεν ηταν ευχαριστημενη απο την πρωτη εξεταση κ διαφορα αλλα...

Αυτο που εχει σημασια ειναι οτι το μωρακι μου ειναι μια χαρα!!! Ειδαμε καρδουλα νεφρακια στομαχακι ολα ολα τελεια!!!

Συγνωμη αν σας κουρασα αλλα ηθελα να σας το πω κ σε εσας...(κ μακρυα απο μεγαλα μαιευτηρια για τετοιες εξετασεις,- προσωπικη πειρα);););)

iZo1p3.png

nvb6p3.png

i2XUp2.png

Ακόμα αντέχω και καλά είμαι γενικά γιατί είναι αγόρι και δεν ταλαιπωρεί την μαμά, αλλά κουράζομαι λίγο πιο εύκολα....Κατά τ' άλλα η γνωστή ηρεμία που δεν έχουμε αλλά αν δεν είναι και τώρα ζωηρά πότε θα είναι;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!Πάκι, υπέροχα τα νέα σου, άντε να ησυχάσεις κι εσύ, να χαρείς την εγκυμοσύνη σου!!!

Xanp, κράτα γερά εσύ ως τις 6 Ιουνίου χαχα!

Εμείς εδώ με τον αντρούλη, καλό βράδυ εύχομαι!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Γεια σας κορίτσια και χρόνια πολλά! Όλοι έχουν μια Ελένη ή έναν Κωνσταντίνο-α που γιορτάζει!!!!

Πάκι, όμορφα τα νέα σου!

Ξανθή, γέννησες παιδί μου;:P

qwlrp3.png

πακι φοβερα νεα κοιτα να χαρεις την εγκυμοσυνη σου!!

xanp,βαστα γερα κ με το καλο το bebe σου!!

εμεις παλι παιδευομαστε με το μικρο που αποφασισε να μη τρωει μεσημεριανο φρουτοκρεμα κ γιαουρτι.ενταξει,τα δυο πες τα βαρεθηκε,το μεσημερι ομως δεν εχω το ιδιο φαγητο!!ουτε αλεσμενα ουτε κανονικα τρωει!!3-4 μπουκιες κ σταματαει.πινει πρωι-βραδυ γαλα(300 περιπου)μισο τοστ κανα μπισκοτο αυτα.το ξεκινησε απο το σαββατο κ ο νους μου παει στο κακο μετα τις περιπετειες που ειχε.απο την αλλη σκεφτομαι την αποτομη ζεστη κ τιποτα δοντακια να τον ενοχλουν.οσο ησυχο παιδι ειναι τοσο με αγχωνει με αλλα!!

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τι ωραία δροσερή η σημερινή μέρα, εδώ τουλάχιστον!!!!

Ξανθή, ακόμη 2τεκνη είσαι;:P

Δήμητρα, ελπίζω να είστε καλύτερα!!!

Παρασκευή σήμερα, τι ωραία μέρα!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!Ξύπνησα από τις 3 και δε μπόρεσα να ξανακοιμηθώ (έλεος!).

Ξανθή, κράτα γερά...Λίγο έμεινε:tongue::tongue::tongue::tongue:

Δήμητρα, μήπως λόγω ζέστης σας κάνει κολπάκια ο μπόμπιρας?

Βικάκι, 28 μήνες θηλασμού και συνεχίζουμε;););)

Βγάζουμε και την πάνα κι έχει τρελαθεί στο κατούρημα ο μύγας....Ελπίζω ως το Σεπτέμβριο να την αποχωριστούμε τελείως!Μας περιμένει ο δημοτικός παιδκός ντε!Μεγάλωσε κι αυτός!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλησπερα κοριτσια!!τελικα αρχισε παλι να τρωει ο μικρος!η αποτομη ζεστη μαλλον του εφταιγε.του αλλαξα κ τα φρουτα (πιο καλοκαιρινα)μηπως τα βαρεθηκε.

φετος λεω να κανω αιτηση μεσω εσπα για τον μικρο κ βλεπουμε.ειναι πολυ ησυχος κ οταν αλλο παιδακι παει να του παρει παιχνιδι η τον χτυπαει σπανια αντιδραει.πιστευω οτι θα τον βοηθησει.

εχετε καταλαβει αν πρεπει στα ανηλικα να βγαλουμε αφμ η μονο το αμκα τους??πολυ μπερδεμα ολο αυτο!!

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

Καλημέρα! :P

Ακόμη δεν το έχω διαλευκάνει Δήμητρα....

Μαρούσκα εμείς πάμε για τους 29 και να δούμε πώς θα σταματήσουμε!!! Όσο θυμάμαι και πέρσι τον Ιούλιο που πήρα εκείνο το μήνυμά σου ότι τέρμα ο θηλασμός μπας και δούμε άσπρη μέρα.....:tongue::tongue::tongue::tongue:

Τελικά μόνο εγώ είμαι η γαϊδούρα πο δεν ασχολούμαι με την εκπαιδευση πάνας;:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...