Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

Καλημερα μανουλες κ καλη εβδομαδα σε ολες...αυχενικη σημερα κ πολυ αγχος...ελπιζω να πανε ολα καλα...(ειναι κ η ηλικια ενα θεματακι)...
Καλημερα Σαλονικιωτικη!

οι ωραιοτερες 10 μερες της ζωης μου( μετα τις γεννες μου βεβαια )

Καλημέρα κορίτσια!

Επιστροφή στη βάση μας πια....μετά τα 4 πλυντήρια και τον γενικότερο χαμό τακτοποιησης...(ακόμη να βολέψω τα καλοκαιρινά) γραφείο και πάλι!

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη!

Πάκι με το καλό η αυχενική σου, όλα καλά θα πάνε....μπες να μας πεις!

Καλωστην την maryspain! 3 παιδάκια έχεις καλή μου;

Ξανθή, κοντεύεις! Πού γεννάς;

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Επιστροφή στη βάση μας πια....μετά τα 4 πλυντήρια και τον γενικότερο χαμό τακτοποιησης...(ακόμη να βολέψω τα καλοκαιρινά) γραφείο και πάλι!

επι μια βδομαδα με αυτο ασχολουμαι και τωρα εχω ενα σιδερο...ιμαλα'ι'α

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη!

Αληθως και να μας εχει ολους καλα!

Καλωστην την maryspain! 3 παιδάκια έχεις καλή μου;

βεβαιως βεβαιως! ενα κοριτσακι και διδυμα αγορι-κοριτσι

NBYBp3.png

fEHip3.png

Στο Αλεξάνδρα γεννάω και ναι κοντεύω επιτέλους δεν μπορώ άλλο έγκυος.

με το καλο να ερθει το μωρακι σου, σα νερακι !!

τα διδυμακια μου τα γεννησα 38 εβδομαδα. γεννηθηκαν 3050 και 3100 .Συνολικο βαρος μωρων 6150!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( να μην υπολογισω και τα υπολοιπα υγρα, πλακουντες κτλ) Κοντεψαν να με γραψουν οι εφημεριδες. Θυμαμαι οτι πηρα τηλ το γιατρο μου και του ειπα αν δε μου παρεις τα μωρα αυριο θα παρω το κουζινομαχαιρο και θα τα βγαλω μονη μου .Ειδε και το ματι μου γυαλισμενο και με εβαλε την επομενη αρων αρων ( σου λεει τρελη ειναι αυτη μπορει και να το εννοει)

NBYBp3.png

fEHip3.png

Διαφημίσεις

Τα νεα μου δεν ειναι πολυ καλα...ενα μωρακι σουπερ κινητικο, ολο χορευε, στιγμη δε σταματησε...ομως (σε συνδυασμο παντα με την ηλικια39) πιθανοτητες για down 1:34...περιμενω κ της αιματολογικες το απογευμα κ βλεπουμε:cry::cry::cry:

iZo1p3.png

nvb6p3.png

i2XUp2.png

Με τις αιματολογικες ακομα χειροτερα..1:8 για down...βεβαια κ στον μικρο μου με τις αιματολογικες ειχα αυξημενες πιθανοτητες....

Ομως για να λεμε κ την αληθεια η γιατρος μου ειναι καθυσηχαστικη δλδ, μου ειπε ναι μεν να κανω τροφοβλαστη ή αμνιο(οτι θελω) για να ηρεμησω, ομως θεωρει οτι δεν εχει down το μωρο γιατι το υπερηχο ηταν πολυ καλο...κ οτι ειναι τοσο χαμηλα λογω ηλικιας...(39)...απο την αλλη μου ειπε οτι δε μπορει να ξερει κ εκεινη, κανει μοναχα μια ελτιμηση απο αυτα την εμπειρια της...

Οπως κ αυτος που μου εκανε τον υπερηχο, εξετασε τα παντα στο μωρο(μιας κμτον δυσκολευε στις μετρησεις λογω χορου) κ ηταν κ αυτος καπως καθυσηχαστικος λεγοντας παλι για την ηλικια...

Σορυ για το μεγαλο post...

iZo1p3.png

nvb6p3.png

i2XUp2.png

Πάντως εγώ αυτό δεν αντέχω την εγκυμοσύνη το μετά μου αρέσει

Eγώ πάλι γιατί αναπολώ τόσο την περίοδο της εγκυμοσύνης;:P

Τα νεα μου δεν ειναι πολυ καλα...ενα μωρακι σουπερ κινητικο, ολο χορευε, στιγμη δε σταματησε...ομως (σε συνδυασμο παντα με την ηλικια39) πιθανοτητες για down 1:34...περιμενω κ της αιματολογικες το απογευμα κ βλεπουμε:cry::cry::cry:
Με τις αιματολογικες ακομα χειροτερα..1:8 για down...βεβαια κ στον μικρο μου με τις αιματολογικες ειχα αυξημενες πιθανοτητες....

Ομως για να λεμε κ την αληθεια η γιατρος μου ειναι καθυσηχαστικη δλδ, μου ειπε ναι μεν να κανω τροφοβλαστη ή αμνιο(οτι θελω) για να ηρεμησω, ομως θεωρει οτι δεν εχει down το μωρο γιατι το υπερηχο ηταν πολυ καλο...κ οτι ειναι τοσο χαμηλα λογω ηλικιας...(39)...απο την αλλη μου ειπε οτι δε μπορει να ξερει κ εκεινη, κανει μοναχα μια ελτιμηση απο αυτα την εμπειρια της...

Οπως κ αυτος που μου εκανε τον υπερηχο, εξετασε τα παντα στο μωρο(μιας κμτον δυσκολευε στις μετρησεις λογω χορου) κ ηταν κ αυτος καπως καθυσηχαστικος λεγοντας παλι για την ηλικια...

Σορυ για το μεγαλο post...

Πάκι μου καταλαβαίνω την στενοχώρια σου αλλά σε παρακαλώ μην απογοητεύεσαι!!!! Τα στατιστικά είναι στατιστικά!!!!! Άστα να τραγουδάνε! Σημασία έχει ότι η γιατρός σου είναι καθησυχαστική και το υπερηχογράφημα είναι πολύ πολύ καλό!!!!! Στη θέση σου θα έκανα την άμνιο για να μου φύγει μόνο και μόνο το άγχος και να χαρώ το υπόλοιπο της εγκυμοσύνης μου....

Έλα κορίτσι μου.....ξέρω, το έχω περάσει.....και τότε ήμουν 29 και αναγκάστηκα να κάνω άμνιο και για βάλε τις 15 μέρες που έπρεπε να περιμένω για να ακούσω ότι κυοφορώ ένα υγιέστατο κοριτσάκι; Τώρα τουλάχιστον σε 2 μέρες θα ξέρεις! :P

Όλα καλά, μην μου στενοχωριέσαι!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!!με το καλο xanp οι τελευταιες μερες ειναι οι πιο δυσκολες οντως,πακι συμφωνω με τα κοριτσια.κανε την αμνιοπαρακεντηση για να ησυχασεις αλλα θα δεις οτι ειναι θεμα ηλικιας.αν καταλαβα καλα εχουμε καινουρια στην παρεα.καλοσωρισες λοιπον!!

τα ασχετα τωρα.ειδα τι χρειαζεται για να αρχισουμε να παιρνουμε παλι το επιδομα.εμεις οι προσφατες που καταθεσαμε τα χαρτια για την 10ετια στην ελλαδα πρεπει να τα ξανακαταθεσουμε??το χει κοιταξει καμια σας??στο dikaiologitika.gr τα εχει αλλα δεν διευκρινιζει.

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

καλημερα κοριτσια!!με το καλο xanp οι τελευταιες μερες ειναι οι πιο δυσκολες οντως,πακι συμφωνω με τα κοριτσια.κανε την αμνιοπαρακεντηση για να ησυχασεις αλλα θα δεις οτι ειναι θεμα ηλικιας.αν καταλαβα καλα εχουμε καινουρια στην παρεα.καλοσωρισες λοιπον!!

τα ασχετα τωρα.ειδα τι χρειαζεται για να αρχισουμε να παιρνουμε παλι το επιδομα.εμεις οι προσφατες που καταθεσαμε τα χαρτια για την 10ετια στην ελλαδα πρεπει να τα ξανακαταθεσουμε??το χει κοιταξει καμια σας??στο dikaiologitika.gr τα εχει αλλα δεν διευκρινιζει.

Μολις μιλησα με την λογιστρια μου κοριτσια. Περιμενουμε να μας ερθει το εκκαθαριστικο μεσα στο Ιουνιο. Με αυτο λοιπον συμπληρωνουμε ηλεκτρονικο το Ε21 (http://forologikanea.gr/news/to-neo-entupo-e21-kai-poioi-tha-to-upoballoun-gia-na-eispraksoun/ ) και το αποστελουμε . Μεσα στον Ιουλιο θα παρουμε τα μισα απο ενα ετησιο εισοδημα που βγαινει αναλογα με το εκκαθαριστικο και στο τελος ή μεχρι το τελος του χρονου τα υπολοιπα. Βγαινει ανα μηνα περιπου 40 ευρω το παιδι το μηνιαιο εισοδημα. Αρα λοιπον πτου κι απ'την αρχη... αλλα τουλαχιστον να τα παρουμε.

NBYBp3.png

fEHip3.png

Να συμπληρώσω ότι απαραίτητο είναι ως προϋπόθεση η δηλωσει να υποβληθεί ηλεκτρονικά και μόνο για να δοθεί το επίδομα....κατι μαγειρεύουν πάλι....

qwlrp3.png

Σας ευχαριστω πολυ πολυ ολες για το ενδιαφερον σας κ τις συμβουλες σας...με εχετε ειλκρινα συγκινησει!!! Αποφασισαμε να μη κανω τροφοβλαστη κ να περιμενω για την αμνιο...συγνωμη αν σας ψυχοπλακωσα...ελπιζω ολα να πανε καλα σε ολες απο εδω κ περα!!!

:D:D:D

iZo1p3.png

nvb6p3.png

i2XUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...