Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα...πως περασατε αυτες τις μερες? ξεκουραστηκατε?

Εμεις πολυ ηρεμα στο σπιτι με αρκετη ξεκουραση κ υπνο, αλλα απο σημερα τ ακεφαλια μεσα(πισω στο γραφειο)...εντωμετξυ εχει αρχισει να με πιανει το αγχος της αυχενικης ( τη δευτερα παω)...ελπιζω να ειναι ολα καλα...φιλια πολλα σε ολες...

iZo1p3.png

nvb6p3.png

i2XUp2.png

Kαλημέρα!Εμείς περάσαμε κουραστικό Πάσχα μιας και βρεθήκαμε -ω ναι και πάλι!!- με 4 παιδιά, αφού το ανηψάκι μας δεν ξεκολλούσε από πάνω μας από το πρωί ως το βράδυ το καημενάκι, αλλά εμείς ξεπατωθήκαμε:-P:razz::-PΓραφείο από χθες κι εγώ...Καλά αποτελέσματα στην αυχενική Πάκι!Όλα καλά να πάνε!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

καλημερα κ χρονια πολλα κ απο μενα!!ξεκουραση οσο γινεται στο σπιτιμας.ο μικρος συνεχιζει αντιβιωση κ προς το παρον δεν εχει κατι καινουριο.ο καιρος χαλαει παλι κ με στεναχωρει.που θα παει ομως μαιο εχουμε θα φτιαξει παλι!!

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

Καλημέρα και εμείς καλά περάσαμε με αρκετή κούραση από το τρέξιμο αλλά ευχαριστήθηκαν τα μικρά οπότε τέλεια....

Εγώ λέω να ξεκινήσω σιγά σιγά αν πλένω τίποτα να φτιάξω και καμιά βαλίτσα ποτέ δεν ξέρεις...Αλήθεια το τρίτο αν κάποια γεννάει φυσιολογικά το έκανε νωρίτερα από τα άλλα 2 ή κανονικά;;Έχω την αίσθηση ότι ο μικρός έχει ήδη αρχίσει να σκαλίζει από κάτω...

Πάκι με το καλό η αυχενική σου.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα κορίτσια, χρόνια πολλά!

Xanp, γέννησα τον πρώτο στις 38 εβδομάδες και 1 ημέρα, τον δεύτερο στις 39 εβδομάδες και 1 ημέρα και τον τρίτο στις 38 εβδομάδες και 4 ημέρες δηλαδή ακριβώς στη μέση από τους άλλους δυο (επίσης όλοι γεννήθηκαν Τρίτη, έχω μια μανία με τα στατιστικά όπως κατάλαβες!;);)).

Δήμητρα, ευτυχώς ξεκουραστήκατε γιατί με τις αρρώστιες που περάσατε το χρειαζόσασταν!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

ΜΑρουσκάκι εγώ γέννησα το πρώτο 38 και 2 Κυριακή 8/7 την μικρή 38 και 6 Κυριακή 7/8 και τώρα θα σε ενημερώσω με τα στατιστικά σου χαχαχαχα

:lol::lol::lol::lol::lol:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

μηπως ξερετε ποσο καιρο πρεπει να εχει σταματησει την αντιβιωση για να κανει εμβολιο το παιδι?εχουμε μεινει πισω κ θελω να κανει το prevenar γιατι μου ειπαν οτι μετα ησυχαζεις απο τις ωτιτιδες(δεν ξερω αν ισχυει)

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

μηπως ξερετε ποσο καιρο πρεπει να εχει σταματησει την αντιβιωση για να κανει εμβολιο το παιδι?εχουμε μεινει πισω κ θελω να κανει το prevenar γιατι μου ειπαν οτι μετα ησυχαζεις απο τις ωτιτιδες(δεν ξερω αν ισχυει)

Δε νομίζω να ισχύει κοριτσάκι...συνεχίζουν δυστυχώς οι ωτίτιδες, δε βλέπεις εμένα?Τα έχει κάνει όλα τα εμβόλια αλλά το αυτί εκεί....:mad::mad::mad::mad:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα!Είμαι πολύ χαρούμενη σήμερα!Το μικρό μας άρχισε δειλά δειλά να κάθεται στο γιο γιο για το βράδυ...Τα σαββατοκύριακα που θα είναι σπίτι όλη μέρα θα δοκιμάζουμε από το πρωί και βλέπουμε!!:P:p:p:p

Ο μεγάλος έχουν τουρνουά ποδοσφαίρου κι όλοι μου λένε πόσο καλός τερματοφύλακας είναι (Κασίγιας μουουουουουου!!!) κι εγώ φουσκώνω από περηφάνεια η κουκουβάγια!:cool::cool::cool::cool:

Καλημέρα!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα.Καλή επιτυχία με την πάνα να τον στέλνεις μαζί με τους άλλους 2 εμένα έτσι την έκοψε από τον αδερφό της.

Με αυτό το ποδόσφαιρο κολλημένοι και εσείς;;;Όχι τίποτα άλλο εμάς παίζουν σε 5χ5 και μου γεμίζει το σπίτι κάτι μαύρα μικρά από τον τάπητα.....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα.Καλή επιτυχία με την πάνα να τον στέλνεις μαζί με τους άλλους 2 εμένα έτσι την έκοψε από τον αδερφό της.Ναι, είναι άλλο πράμα πόσο επηρεάζεται από τους μεγάλους!Και για τα καλά και για τις ζημιές!Να φανταστείς στον μεσαίο παλεύαμε 2 μήνες να φορέσει τα γυαλιά κι αυτός παρακαλάει να βάλει (θα πάμε αυτό το μήνα να τα πάρουμε...).

Με αυτό το ποδόσφαιρο κολλημένοι και εσείς;;;Όχι τίποτα άλλο εμάς παίζουν σε 5χ5 και μου γεμίζει το σπίτι κάτι μαύρα μικρά από τον τάπητα.....

Ο έρωτας της ζωής του...ποδόσφαιρο και μαθηματικά το πουλάκι μου, πιο πολύ ποδόσφαιρο, χαχα:tongue::tongue::tongue:Εγώ τη λασπούρα δεν αντέχω αλλά τι να κάνω!!

Λοιπόν, χθες κοιτούσα ημερομηνίες...6/6 θα ήταν το τέλειο να γεννήσεις ε?Πόσο θα είσαι τότε??:tongue::tongue::tongue:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...