Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

Καλησπέρα σας....

Να τον χαίρεσαι τον αγόραρο....

Μετά από ένα 2ωρο στις κούνιες με την μικρή είμαι έτοιμη να πάω στη γιατρό για το ντόπλερ...Όποτε πάντως με πιάσει να γεννήσω τώρα σον και καλά ξέρω τι θα κάνω θα πάω τα παιδιά στις κούνιες...

Χαχα, άλλες το ρίχνουν στο περπάτημα άλλες στις κούνιες Ξανθή!;););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κ απο εμενα...

Σας διαβαζω εδω κ λιγο καιρο( για την ακριβεια γυρω στο μηνα ) που εμαθα οτι ειμαι εγκυος στο τριτο μας θαυματακι...

Πιο πολυ για να παιρνω θαρρος κ να μαθαινω τι με περιμενει...:D:D:D

Αληθεια, πως ειναι τους 2-3 πρωτους μηνες ;;;;

iZo1p3.png

nvb6p3.png

i2XUp2.png

Kαλημέρα!Τόσες μέρες γκρίνια γκρίνια γκρίνια....γιατί γιατί γιατί?Έτρεξε το αυτάκι μας και ησυχάσαμε και κοιμήθηκε καλά το αγοράκι μου:|:neutral::|

Πάκι, καλώς μας ήρθες!Με το καλό το τρίτο μωράκι σου!Οι πρώτοι μήνες...Μμμμμμ...Ανάλογα με τα φύλα, τις ηλικίες των μεγάλων παιδιών σου, το αν έχεις βοήθεια....;););) Το στανταράκι είναι ότι είναι μια ιδιαίτερη περίοδος μιας και πρέπει όλοι να προσαρμοστείτε στη νέα πραγματικότητα...Κούραση πολλή αλλά μετά βρίσκετε τη ρέγουλά σας... Έχεις 8 μήνες να προετοιμαστείς όμως ως τότε!Καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!!:P:p:p:p:p

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Με το καλό πάκι και το τρίτο παιδάκι σου.

Καλημέρα σας...

Πήγα γιατρό το ντόπλερ μια χαρά ο μικρός 2050 ταίζω ακόμα καλά μου είπε οπότε επόμενο ραντεβού στις 37 εκτός απροόπτου πάντα....Άντε λίγο μου έμεινε ακόμα

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα!Περάσατε τα 2 κιλά, τέλεια!!Μετά τις 37 εβδομάδες θα πηγαίνεις ανά βδομάδα ε?Τελειώνουν τα ψέματα!:P:p:p:pΠώς είσαι?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Καλησπερα μανουλες κ ευχαριστω για τις ευχες σας...λοιπον, η μεγαλη μου ειναι 3,5 χρονων κ ο μικρος μου σχεδον 2...ηδη η κουραση ειναι πολυ ομως τα συναισθηματα που μας γεμιζουν τα ζουζουνια ειναι πολυ περισσοτερα!!!

Xanp Με το καλο το μωρακι σου!!!:D:D:D

iZo1p3.png

nvb6p3.png

i2XUp2.png

κοριτσια δεν εχω μπει να σας διαβασω γιατι την γιορτη του την περασαμε στο παιδων με εισαγωγη.λοιμωξη του αναπνευστικου.επειδη επαιρνε αντιβιωση για την ωτιτιδα ειχε κ καποια ιωση κ ο οργανισμος το αντιμετωπισε σαν κριση ασθματος.χτες το πρωι ξεκινησε να ανασαινει βαρια κ υπνηλια.μιλησα με τη γιατρο κ μου ειπε να μην περιμενω κ τον πηγα.κατευθειαν οξυγονο κ μασκες αερολιν!!μου κοψε κ καλεσα ασθενοφορο κ μας πηγαν κατευθειαν στους γιατρους γιατι αν επαιρνα ταξι θα περιμενα εξω μαζι με ποσους αλλους ενω το παιδι χρειαζοταν οξυγονο.ευτυχως ανταποκριθηκε αμεσως στη θεραπεια κ βγηκαμε το μεσημερι!!καθοταν το καημενο με τη μασκα ολη μερα!απορω για την ηλικια του αλλα μαλλον αυτο βοηθησε να συνελθει γρηγορα.συνεχιζουμε αγωγη στο σπιτι.περαστικα ελπιζω να ειναι κ να μην μου ξανακανει κατι παρομοιο.!

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

κοριτσια δεν εχω μπει να σας διαβασω γιατι την γιορτη του την περασαμε στο παιδων με εισαγωγη.λοιμωξη του αναπνευστικου.επειδη επαιρνε αντιβιωση για την ωτιτιδα ειχε κ καποια ιωση κ ο οργανισμος το αντιμετωπισε σαν κριση ασθματος.χτες το πρωι ξεκινησε να ανασαινει βαρια κ υπνηλια.μιλησα με τη γιατρο κ μου ειπε να μην περιμενω κ τον πηγα.κατευθειαν οξυγονο κ μασκες αερολιν!!μου κοψε κ καλεσα ασθενοφορο κ μας πηγαν κατευθειαν στους γιατρους γιατι αν επαιρνα ταξι θα περιμενα εξω μαζι με ποσους αλλους ενω το παιδι χρειαζοταν οξυγονο.ευτυχως ανταποκριθηκε αμεσως στη θεραπεια κ βγηκαμε το μεσημερι!!καθοταν το καημενο με τη μασκα ολη μερα!απορω για την ηλικια του αλλα μαλλον αυτο βοηθησε να συνελθει γρηγορα.συνεχιζουμε αγωγη στο σπιτι.περαστικα ελπιζω να ειναι κ να μην μου ξανακανει κατι παρομοιο.!

Αμάν βρε κοριτσάκι μου...τι πάθατε:?:?:? Περαστικά σας, τι να πω....Πώς είναι τώρα?Συνεχίζετε μάσκες στο σπίτι?Καημένο ψυχουλίνι....

πακι Καλησπερα μανουλες κ ευχαριστω για τις ευχες σας...λοιπον, η μεγαλη μου ειναι 3,5 χρονων κ ο μικρος μου σχεδον 2...ηδη η κουραση ειναι πολυ ομως τα συναισθηματα που μας γεμιζουν τα ζουζουνια ειναι πολυ περισσοτερα!!!

Xanp Με το καλο το μωρακι σου!!!:-D:grin::-D

Α, μικράκια είναι κι εσένα!Βάλε βρε κορίτσι κι ένα τικεράκι να μη μπερδευόμαστε (τρία βάλε δηλαδή:tongue::tongue::tongue:)!

Καλημέρα σε όλες σας!Τελευταία μέρα στο σχολείο σήμερα για τα μεγάλα μου κι αρχίζουν οι διακοπές τους;););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

ειναι καλυτερα.η ορεξη του δεν εχει επανελθει πληρως.μυξουλες καταπρασινες λιγο βηχαλακι.παιρνει κ κορτιζονη σε χαπι που το λιωνω για 3 μερες.ιδρωνει παρα πολυ στον υπνο του.δεν ξερω αν εχει σχεση.τωρα ολα τα βλεπω οτι σχετιζονται με το αναπνευστικο.μακαρι να μην ξανασυμβει τιποτα.

πακι,καλοσωρισες.δυσκολες ηλικιες τα μικρα σου μαζι με μια εγκυμοσυνη.θα συνηθισεις ομως.τι δυο,τι τρια!!ελαχιστο τρεξιμο παραπανω θα το εχεις.ελπιζω να σε βοηθαει κ ο μπαμπας.

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

Kαλημέρα κορίτσια!

Είχα μέρες να μπω και διαβάζω διάφορα....

Καλησπερα κ απο εμενα...

Σας διαβαζω εδω κ λιγο καιρο( για την ακριβεια γυρω στο μηνα ) που εμαθα οτι ειμαι εγκυος στο τριτο μας θαυματακι...

Πιο πολυ για να παιρνω θαρρος κ να μαθαινω τι με περιμενει...:D:D:D

Αληθεια, πως ειναι τους 2-3 πρωτους μηνες ;;;;

Πάκι μου, σε καλωσορίζω με την σειρά μου στην παρέα μας! Με το καλό το τρίτο σας παιδάκι!!! Όπως σου είπε η φίλη Μαρούσκα ο πρώτος καιρός είναι καιρός προσαρμογής και επαναμοιρασμού ρόλων....Όποιος σου πει ότι όλα θα είναι ρόδινα δεν θα έχει δίκαιο αλλά όπως ήδη ξέρεις ένα τους χαμόγελο και μια ματιά θα σου απαλύνει την κούραση....;)

Με το καλό πάκι και το τρίτο παιδάκι σου.

Καλημέρα σας...

Πήγα γιατρό το ντόπλερ μια χαρά ο μικρός 2050 ταίζω ακόμα καλά μου είπε οπότε επόμενο ραντεβού στις 37 εκτός απροόπτου πάντα....Άντε λίγο μου έμεινε ακόμα

Έλα Ξανθή! Έκανες και το ντόπλερ, ε; Αχ, τι όμορφες στιγμές....άντε πλησιάζει η ώρα!!!!

Δήμητρα, περαστικά στο μαναράκι σου....το καημενούλι μωρε.....:|

Μαρούσκα, πάλι το αυτί; Άντε και πάλι περαστικά και να ηρεμήσετε....

ναι, σήμερα τελευταία μέρα στα σχολεία.....επιτέλους!!!!:P:p:p

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

ειναι καλυτερα.η ορεξη του δεν εχει επανελθει πληρως.μυξουλες καταπρασινες λιγο βηχαλακι.παιρνει κ κορτιζονη σε χαπι που το λιωνω για 3 μερες.ιδρωνει παρα πολυ στον υπνο του.δεν ξερω αν εχει σχεση.τωρα ολα τα βλεπω οτι σχετιζονται με το αναπνευστικο.μακαρι να μην ξανασυμβει τιποτα.

Ναι, το καημενάκι, αυτό να είναι το τελευταίο!

πακι,καλοσωρισες.δυσκολες ηλικιες τα μικρα σου μαζι με μια εγκυμοσυνη.θα συνηθισεις ομως.τι δυο,τι τρια!!ελαχιστο τρεξιμο παραπανω θα το εχεις.ελπιζω να σε βοηθαει κ ο μπαμπας.

Τι δύο τι τρία, τι τρία τι τέσσερα ε Δήμητρα??;););)Κι εγώ αυτό λέω στον άντρα μου, αφού κάθε μέρα με 4 αγόρια είμαστε το απόγευμα (ή συμμαθητής του μεσαίου ή το γειτονάκι μας).Τι δεν κάνουμε κι εμείς τέταρτο να το έχουμε και συνέχεια σπίτι?;););););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαρή Βίκυ...τι επιτέλους???:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:Με τα θηρία τόσες μέρες σπίτι??Και σκέψου ότι εγώ θα δουλεύω κιόλας, για το διάστημα Μ. Παρασκευής ως Δεύτερη μέρα λέω και κλαίω αχαχαχαχαχαχα!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα σας....Ακόμα παλεύουμε να συμμαζέψουμε αλλά που θα πάει;;;

Σήμερα έχει πολύ ζέστη εδώ....

κι εδώ!!!!

Μαρή Βίκυ...τι επιτέλους???:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:Με τα θηρία τόσες μέρες σπίτι??Και σκέψου ότι εγώ θα δουλεύω κιόλας, για το διάστημα Μ. Παρασκευής ως Δεύτερη μέρα λέω και κλαίω αχαχαχαχαχαχα!:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λέω επιτέλους διότι δεν αντέχω πλέον άλλο το διάβασμα!!!:P:p:p:p Αν ήσουν σπίτι και έβλεπες τι διάβασμα έπεφτε το τελευταία διάστημα για τα 3 επαναληπτικά που είχε η Τετέ (Ε' Δημοτικού) κάθε εβδομάδα θα είχες πει το ίδιο....και δεν είναι μόνο η Τετέ αλλά και τα 2 επόμενα με τις ανάγκες τους...

Καλύτερα στο σπίτι! Τα βγάζεις έξω και ησυχάζεις (και μετά τα φτήνεις, χαχα).

Κι εγώ δουλεύω Μ. Βδομάδα!!!!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

κι εδώ!!!!

Λέω επιτέλους διότι δεν αντέχω πλέον άλλο το διάβασμα!!!:P:p:p:p Αν ήσουν σπίτι και έβλεπες τι διάβασμα έπεφτε το τελευταία διάστημα για τα 3 επαναληπτικά που είχε η Τετέ (Ε' Δημοτικού) κάθε εβδομάδα θα είχες πει το ίδιο....και δεν είναι μόνο η Τετέ αλλά και τα 2 επόμενα με τις ανάγκες τους...

Καλύτερα στο σπίτι! Τα βγάζεις έξω και ησυχάζεις (και μετά τα φτήνεις, χαχα).

Κι εγώ δουλεύω Μ. Βδομάδα!!!!

Πες μου ότι δε διαβάζει μόνη της Ε δημοτικού να αυτοκτονήσω τώρα (για το τι με περιμένει....:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:).

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...