Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

Σήμερα έχει κουρτίνες πλύσιμο(τα ρόμαν είναι μανίκι) και μετά πρέπει να φτιάξω τις ντουλάπες μας γίνεται χαμός να ξεκαθαρίσω ρούχα δικά μου γιατί έχω πόσα που δεν τα φοράω άλλα φθαρμένα κτλ οπότε έχω δουλειά.Και πρέπει να καθαρίσω ντουλάπια από πάνω στην κουζίνα και να πλύνω τοίχους αλλά θα έρθει και η μάνα μου είπε

Με το χαλαρό Ξανθή γιατί πολύ φορτσάτη σε βλέπω!!!!:tongue:

Αλλά αν θυμηθώ και τα δικά μου, όταν ήμουν έγκυος στον 3 ήμουν 7 μηνών έγκυος και ανεβασμένη πάνω στη σκάλα για να κρεμάω και ξεκρεμάω κουρτίνες!!!!:shock:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δυστυχώς όπως και σε εσάς ούτε και σε μένα γίνονται από μόνα τους.....Μα τι κρίμα τόσα έχουν βρει έπρεπε να βρούνε και ένα τρόπο να λέμε καθαρίστε ντουλάπια και τσουπ να γίνεται....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα Βικάκι!Καλέ η Ξανθή θέλει να τη γυαλίσει τη φωλίτσα για το μπεμπάκι της, αλλά κάλμα βρε κοπέλα, όντως πολλή φόρα πήρες!:shock::shock::shock: Άμα καταφέρεις να βγάλεις και πλύνεις τα μπλάιντς έλα να μου δείξεις κι εμένα που δεν το παίρνω απόφαση με τίποτα....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Καλημέραααααααααα!

Πήρα τη μεγάλη απόφαση και άφησα τα παιδιά για βράδυ στη μαμά μου χθες!Κοιμήθηκαν σαν πουλάκια και τα τρία!!Χαίρομαι πολύ γιατί αυτό σημαίνει ότι πλέον δε θα ακούει ''ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΡΕΑ ΜΑΜΑ'' η μαμά μου και θα τρέχει, χαχα!Ζήτωωω!

Τώρα περιμένω να έρθει η κοπέλα να μετρήσει για τα γραφεία και τη ντουλάπα.Όπου να 'ναι φέρνει κι ο άντρας μου τα αγοράκια μου...

Λέω λέω ''με κουράζουν'', αλλά το σπίτι είναι άδειο χωρίς τις αγριοφωνάρες τους!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Αύριο θα πάμε εκδρομή -πεζοπορία με συναδέλφους από τη δουλειά και θα πάρω και τα μεγάλα, εννοείται.

Να περάσετε όλες ένα όμορφο, ευχάριστο σκ με τα παιδάκια σας!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλημερα!!ετοιμα τα δωματια!!2 ψιλοπραγματα εχουν μεινει.οι κουρτινες θα ειναι ετοιμες την πεμπτη οποτε μετα πρεπει να ασχοληθω με τη μεταφορα των ρουχων απο νουλαπα σε ντουλαπα.παω να ντυθω κ τα ρουχα μου ειναι στο δωματιο που κοιμουνται!!το ρισκαρεις να μπεις κ να τα ξυπνησεις??!!τελειωσαμε κ με τις αντιβιωσεις αλλα ο βενιαμιν χθες εβγαλε κατι σπιθουρακια στα γονατα.εχει τυχει σε καμια σας??σημερα ξυπνησε με βουλωμενη μυτη μες στη πρασινη μυξα!!ορεξη εχει κ πυρετο δεν κανει.θα περιμενω για να παρω την γιατο αλλα αν εχετε καμια εμπειρια πειτε μου βρε κοριτσια!!

marouskaki,αυτην την τυχη δεν την εχω.μονιμα ολα εδω εκτος απο τον μεγαλο που παει στους γονεις του πατερα του καθε δευτερο σκ!!τυχερη!!!

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

καλημερα!!ετοιμα τα δωματια!!2 ψιλοπραγματα εχουν μεινει.οι κουρτινες θα ειναι ετοιμες την πεμπτη οποτε μετα πρεπει να ασχοληθω με τη μεταφορα των ρουχων απο νουλαπα σε ντουλαπα.παω να ντυθω κ τα ρουχα μου ειναι στο δωματιο που κοιμουνται!!το ρισκαρεις να μπεις κ να τα ξυπνησεις??!!τελειωσαμε κ με τις αντιβιωσεις αλλα ο βενιαμιν χθες εβγαλε κατι σπιθουρακια στα γονατα.εχει τυχει σε καμια σας??σημερα ξυπνησε με βουλωμενη μυτη μες στη πρασινη μυξα!!ορεξη εχει κ πυρετο δεν κανει.θα περιμενω για να παρω την γιατο αλλα αν εχετε καμια εμπειρια πειτε μου βρε κοριτσια!!

Kαλημέρα!Με γεια τα δωμάτια!!Όσο για τα γόνατα, μήπως ήταν τίποτα χωρίς παντελονάκι και ερεθίστηκαν?Για δερματολογικό μου ακούγεται, να δούμε τι θα σου πει η γιατρός:confused::confused::confused:

marouskaki,αυτην την τυχη δεν την εχω.μονιμα ολα εδω εκτος απο τον μεγαλο που παει στους γονεις του πατερα του καθε δευτερο σκ!!τυχερη!!!

Ναι, ήταν ωραία και το επαναλάβαμε και το Σάββατο-αφού τα είχαμε όλη μέρα βέβαια, χαχα, για τον ύπνο πήγανε!-.Γενικά δεν έχω βοήθεια πλην του άντρα μου, μη νομίζεις, αλλά όσο μεγαλώνει ο Ανδρέας πρέπει να τους βάλω και τους παππούδες στο κόλπο!Ο μεσαίος γιατί δεν πάει με το μεγάλο στους παππούδες?(αν και μεταξύ μας, τα μικρά πιο δύσκολα τα κρατάς άμα είναι μόνα παρά με ένα αδερφάκι!;););))

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

ο μεγαλος ειναι απο τον πρωτο μου γαμο.συνολικα ειναι 4 τα αγορια μας.(εχει κ ο αντρας μου απο τον πρωτο γαμο αγορι).

μακρια του φοραω ακομα αλλα ακουσα στον παιδικο του μεσαιου κ αλλη περιπτωση με σπιθουρακια στα γονατα κ η διευθυντρια το ανεφερε γιατι παραπονεθηκαν γονεις αλλα τους ειπε οτι οσοι εφεραν χαρτι απο γιατρο εγραφε οτι δεν ειναι μεταδοτικο.τι ειναι ομως δεν εμαθα.ο μεσαιος δεν κολλαει τιποτα.ουτε ψειρες!!ο μικρος τα πληρωνει ολα!!

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

Α, κατάλαβα!Κι εμένα έχει ένα γιο ακόμη ο άντρας μου!Όπως κατάλαβες 10 παιδιά να κάνω ροζ δεν πρόκειται να δω από αυτόν τον άντρα!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:Χαχαχαχα!Α, το είχαν κι άλλα παιδάκια αυτό στα γόνατα?Τι να είναι.....

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

ελα μου ντε.ελπιζω να μου λυσει την απορια η γιατρος.αυριο γιορταζει κιολας κ θα ερθουν δυο-τρεις φιλοι για καφε το απογευμα κ θελω να ειναι ενταξει μωρε.

Ε ναι, μωρέ, να μην είναι μες στη γκρίνια και το ξύσιμο ο δόλιος!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Kαλημέρα σας!

Δήμητρα, να τον χαίρεστε, πάντα γερό το αγοράκι σας και ευτυχισμένο!Να περάσετε όμορφα στη γιορτούλα σας!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλησπέρα σας....

Να τον χαίρεσαι τον αγόραρο....

Μετά από ένα 2ωρο στις κούνιες με την μικρή είμαι έτοιμη να πάω στη γιατρό για το ντόπλερ...Όποτε πάντως με πιάσει να γεννήσω τώρα σον και καλά ξέρω τι θα κάνω θα πάω τα παιδιά στις κούνιες...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...