Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου,  ας με διορθώσουν κ άλλες κοπέλες που γνωρίζουν καλύτερα, όμως έχω την εντύπωση πως κάποτε λένε ότι θα δοκιμάσουν με τρίτης μέρας γιατί ίσως αναπτύσσονται καλύτερα στο περιβάλλον της μήτρας παρα στο εργαστήριο, οπότε ίσως αξίζει κάποια 3ης μέρας να κρατηθούν 

Αυτό κάπου το έχω διαβάσει κ εγώ. Μάλιστα είχα γνωρίσει μια κοπέλα που έβαζε 3ης ημέρας μόνο για αυτό. Δε ξέρω τι ισχύει. Πραγματικά αν κρατούσα 3ης ημέρας θα είχα σίγουρα 5-6 τώρα. Αν έχει ακούσει κάτι κάποια κοπέλα ή το έχει δοκιμάσει στην ίδια ας μας πει.

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

Pontikaki, εμάς όλοι μας είπαν πρώτα κάνουν την επέμβαση τοποθέτησης σωληνακίου στα αυτάκια.Αν αυτό δεν πιάσει, πάμε για κρεατάκια και μετά δεν ξέρω...Αυτά τα χαπάκια που λέω τα ξέρεις?Εμείς είδαμε τρομερή διαφορά με αυτά αν και ο παιδίατρος δεν τα παραδέχεται...Σκασίλα μου, εγώ ξέρω το παιδάκι μου είναι μια χαρά 2 μήνες τώρα...;););)

Καλημερα δεν τα ξερω τα χαπια αλλα ουτε αυτο με το σωληνακι που λες..... τι ακριβως ειναι?

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα δεν τα ξερω τα χαπια αλλα ουτε αυτο με το σωληνακι που λες..... τι ακριβως ειναι?

Καλησπέρα.Τα σωληνάκια τα βάζουν στα αυτάκια, είναι πάρα πολύ μικρά και βοηθούν στον καλό αερισμό της περιοχής οπότε μειώνεται ο κίνδυνος να αναπτυχθούν τα μικρόβια στην περιοχή.Αλλά δεν είναι πανάκεια, μπορεί να κάνουν δουλειά μπορεί και όχι!Σήμερα δεν πήγα γραφείο...Από τις 04.30 το πρωί είχε δέκατα ο μικρός και μες στη μέρα διαμαρτυρήθηκε ότι ''καίει'' όποτε έκανε τσίσα.Φοβάμαι για καμιά ουρολοίμωξη ρε γμτ, για να δούμε....:?:-?:?:-?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Μαρουσκακι πως ειναι ο μικρος σου? Εγω πηγα χθες τη μια στο γιατρο γιατι εβγαλε εξανθημα στο σωμα κ στο προσωπο. Ειναι ιογενες εξανθημα τελικα θα φυγει αλλα θελει λιγο χρονο και θα εχει γκρινια μεχρι τοτε και για δυο μερες σχεδον ητανε σαν μαστουρωμενο εκει που επαιζε ξαπλωνε στο χαλι να κοιμηθει κ μετα απο λιγο την εψαχνες ειχε παει σε αλλο δωματιο!!!!

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Καλημερα κοριτσακια τι κρυο ειναι αυτο??Απαπαπαπα πανω που ειχαμε συνηθισει να μην καθομαστε σπιτι κλειστηκαμε μεσα...Η μεγαλη μου παλι βηχα εχει με πολλα φλεμματα απο οτι ακουω και εχει δεν εχει δεκα μερες που συνηλθαμε οικογενειακως απο ιωση :?:-?

Η δικια μου αφαιρεσαι κρεατακια και κοψαμε και λιγο τις αμυγδαλες καθως και καναμε παρακεντηση στο αριστερο μας αυτι γιατι μαζευει παρα πολυ υγρο(και παλι απο οτι μου ειπε ο παιδιατρος,τωρα που ηταν αρρωστη ειχε υγρο μεσα:cry::evil: )

:-D

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κορίτσια!Σήμερα νομίζω είμαστε καλά...Ο μικρός χθες τα ξημερώματα έκανε και 38μισάρια, αλλά ως εκεί...Για κάψιμο δεν ξαναγκρίνιαξε, αλλά έπιανε το αυτάκι...Κοιμήθηκε καλά όμως, οπότε ελπίζω αυτό να ήταν:rolleyes::rolleyes::rolleyes:.Ποντικάκι, αυτό το εξάνθημα μήπως βγήκε μετά από κανα πυρετούλι?Μου είχε πει ο παιδίατρος ότι όλα το περνάνε μέχρι τα δύο, απλώς καμιά φορά δεν το παίρνουμε χαμπάρι!Περαστικά σας πάντως!Άννια, και σε σας περαστικά...Απρίλιος ρε παιδί μου, τι πράμα κι αυτό....Καλή μέρα να έχετε όλες, δουλίτσα σήμερα!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

καλημερα κ απο μενα.εξαφανιστηκα,αλλα σχεδον τελειωσαμε τις δουλειες!!εγινε η αλλαγη στα δωματια κ εβαλα κ το μικρο με τα μεγαλα.το μεσημερι εχουμε λιγο προβλημα γιατι ο μεσαιος κατεβαινει κ αρχιζει τις βολτες.ευτυχως του εχω βαλει πορτα ασφαλειας κ δεν βγαινει εξω.βεβαια τα παιρνει ο υπνος κατα τις 4 η κ καθολου αλλα θα μαθουν που θα παει.

απο οτι βλεπω ολες εδω εχουμε απο καποιο αρρωστο ε?περαστικα σε ολους μας!!

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

καλημερα κ απο μενα.εξαφανιστηκα,αλλα σχεδον τελειωσαμε τις δουλειες!!εγινε η αλλαγη στα δωματια κ εβαλα κ το μικρο με τα μεγαλα.το μεσημερι εχουμε λιγο προβλημα γιατι ο μεσαιος κατεβαινει κ αρχιζει τις βολτες.ευτυχως του εχω βαλει πορτα ασφαλειας κ δεν βγαινει εξω.βεβαια τα παιρνει ο υπνος κατα τις 4 η κ καθολου αλλα θα μαθουν που θα παει.

Πλάκα κάνεις...ακόμη κοιμούνται για μεσημέρι???:shock::shock::shock:Αχ, αυτό που τα πιάνει τρέλα το βράδυ όταν είναι μαζί, αλλά το διασκεδάζουν μωρέ τα καημένα!Κι εγώ δε μετάνιωσα που τους έχω παρεούλα και τους τρεις σε ένα δωμάτιο.Με το διάβασμα τι θα κάνεις?

απο οτι βλεπω ολες εδω εχουμε απο καποιο αρρωστο ε?περαστικα σε ολους μας!!

Να φύγουν και να μην ξαναγυρίσουν παλιοϊώσεις....Περαστικά σε όλους ναι ναι!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

τα μικρα marouskaki μου μονο κοιμουνται,ο μεγαλος διαβαζει.σημερα κοιμηθηκαν πολυ πιο γρηγορα.πλακα εχουν μωρε!!καθεται ο μικρος κ μιλαει στον μεσαιο που τον βλεπει να κοβει βολτες.του βαζει χερι α να κοιμηθει κ αυτος σουλατσαρει.βεβαια χθες το μεσημερι τον πηρε ο υπνος στο πατωμα διπλα στην κουνια του μωρου.ειναι ικανος να κοιμηθει μεχρι το βραδυ αν δεν τον ξυπνησω.δεν ξερω αν φταιει ο παιδικος αλλα κανει βαθυ υπνο τα μεσημερια.οσο για το διαβασμα εχω ακομα περιθωριο να το σκεφτω.

τα δικα σου δεν κοιμουνται μεσημερι??ο μικρος κοιμαται κ το πρωι 10με 11.30(τον ξυπναω κ αυτον εκεινη την ωρα)

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

Kαλημέρα κορίτσια!Σήμερα νομίζω είμαστε καλά...Ο μικρός χθες τα ξημερώματα έκανε και 38μισάρια, αλλά ως εκεί...Για κάψιμο δεν ξαναγκρίνιαξε, αλλά έπιανε το αυτάκι...Κοιμήθηκε καλά όμως, οπότε ελπίζω αυτό να ήταν:rolleyes::rolleyes::rolleyes:.Ποντικάκι, αυτό το εξάνθημα μήπως βγήκε μετά από κανα πυρετούλι?Μου είχε πει ο παιδίατρος ότι όλα το περνάνε μέχρι τα δύο, απλώς καμιά φορά δεν το παίρνουμε χαμπάρι!Περαστικά σας πάντως!Άννια, και σε σας περαστικά...Απρίλιος ρε παιδί μου, τι πράμα κι αυτό....Καλή μέρα να έχετε όλες, δουλίτσα σήμερα!

Ναι τελικα το εξανθημα ητανε απο ιωση ξεσπασε ετσι καλυτερα μαε εμεινε η γκρινια πολυ γκρινια αλλα την παλευω ενω τον πυρετο τα ξενυχτια κ μετα να κολλησουν κ τα αλλα δεν το ηθελα με τπτ!!!!! Καλα ειναι τωρα περασε για δυο μερες η καημενουλα ητανε σα ζαβλακωμενο ολη την ωρα ηθελε να κοιμαται!!

Εσεις πως ειστε?

aFygp3.png

4Jekp3.png

s2Asp3.png

Διαφημίσεις

Ναι τελικα το εξανθημα ητανε απο ιωση ξεσπασε ετσι καλυτερα μαε εμεινε η γκρινια πολυ γκρινια αλλα την παλευω ενω τον πυρετο τα ξενυχτια κ μετα να κολλησουν κ τα αλλα δεν το ηθελα με τπτ!!!!! Καλα ειναι τωρα περασε για δυο μερες η καημενουλα ητανε σα ζαβλακωμενο ολη την ωρα ηθελε να κοιμαται!!

Εσεις πως ειστε?

Καλημέρα ποντικάκι, εύχομαι να είστε πλέον περδίκια, πέρδικες μάλλον, χαχα!Εμείς καλά, μάλλον ήταν ίωση και πέρασε...Ουφ!

Καλημέρα Δήμητρα, εμένα δεν κοιμούνται μεσημέρι ούτε ο μικρός τα σαββατοκύριακα.Καθημερινές κοιμάται μέσα στο αυτοκίνητο που γυρίζουν με το μπαμπά του αφού παιδικό τον στέλνω σε άλλη πόλη, εκεί που δουλεύει ο άντρας μου (εδώ οι παιδικοί ήταν α-παράδεκτοι:evil::evil::evil:).Ευτυχώς από Σεπτέμβριο ευελπιστώ να έχουμε τελειώσει με πάνες και να πάει στο δημοτικό παιδικό!Εμείς σήμερα πάμε να δούμε για γραφεία και ντουλάπα για το παιδικό άντε επιτέλους να ταχτοποιηθούν τα ρούχα τους!!

Καλημέρα σε όλες!!!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

εσάς τα παίρνουν εκεί σε δημόσιους παιδικούς;;;δεν είστε δακτυλοδεικτούμενοι που είστε δημόσιοι υπάλληλοι;;;εδώ δίνουν όλες τις θέσεις στο έσπα, έσπα δεν δικαιούμαστε επειδή είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι οπότε....Και εμένα η μικρή κοιμάται αλλά λίγο πλέον καμιά ώρα μιας και με το βραδυνό 12ωρο είναι οκ.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

εσάς τα παίρνουν εκεί σε δημόσιους παιδικούς;;;δεν είστε δακτυλοδεικτούμενοι που είστε δημόσιοι υπάλληλοι;;;εδώ δίνουν όλες τις θέσεις στο έσπα, έσπα δεν δικαιούμαστε επειδή είμαστε δημόσιοι υπάλληλοι οπότε....Και εμένα η μικρή κοιμάται αλλά λίγο πλέον καμιά ώρα μιας και με το βραδυνό 12ωρο είναι οκ.

Καλημέρα, βρε με 12 ώρες τη νύχτα τι άλλο να ζητήσει κανείς?Εμάς 10ωρο κι άαααμα είμαστε τυχεροί χωρίς ξύπνημα ενδιάμεσο!Όσο για τους δημόσιους παιδικούς...ίσα ίσα που προηγούμαστε μιας και εργάζονατι και οι δυο γονείς.Παίρνουν και με εσπα, αλλά παίρνουν και παιδάκια που οι μανούλες δεν εργάζονται (επαρχία βλέπεις εδώ,καμία σχέση με μεγάλες πόλεις;););)).Πώς πας με το συμμάζεμα?Κοντεύεις ε?

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα, καλημέρα κορίτσια!!!!

Αυτάκια διαβάζω, ιώσεις, κρύο και δεν συμμαζεύεται!!! Ελπίζω όλες να είστε καλύτερα και περαστικά στα μωράκια σας!

Εμείς είμαστε καλά, ο μικρούλης μόνο είχε λίγες μυξούλες αλλά μέχρι εκεί...:P:p

Πάνω που έλεγα ότι θα έπρεπε να αρχίσω το ξεκαθάρισμα χειμωνιάτικων καλοκαιρινών μας τα άλλαξε ο καιρός....:P:p

Για τον παιδοδοντίατρο που λέγατε....Ναι, κι εμείς τα πηγαίνουμε για φθορίωση από τα 3 και δόξα τω Θεώ δεν έχει χρειαστεί να κάνουμε κανένα σφράγισμα μέχρι στιγμής. Και τώρα το Πάσχα πρέπει να πάμε πάλι!

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Σήμερα έχει κουρτίνες πλύσιμο(τα ρόμαν είναι μανίκι) και μετά πρέπει να φτιάξω τις ντουλάπες μας γίνεται χαμός να ξεκαθαρίσω ρούχα δικά μου γιατί έχω πόσα που δεν τα φοράω άλλα φθαρμένα κτλ οπότε έχω δουλειά.Και πρέπει να καθαρίσω ντουλάπια από πάνω στην κουζίνα και να πλύνω τοίχους αλλά θα έρθει και η μάνα μου είπε

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...