Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 51 λεπτά , MK2012 είπε:

Κοιτάζω λίγο τα reports που μας έδωσαν για τη μια βλαστοκύστη που έμεινε (τελικά είναι 3BC και όχι 2BC, όχι πως κάνει διαφορά δλδ). Λέει πάνω ICSI. Ξέρουμε αν PICSI και ISCI είναι το ίδιο; Επίσης, αν καταλαβαίνω καλά, οι εξετάσεις σας για το σπερμα πρέπει να είναι καλύτερες από τις δικές μας. Σορρυ, είμαι άσχετη, πάντα κοιτούσα την ΑΜΗ μου και ρωτάω κυρίως για να καταλάβω αν οι εξετάσεις μας είναι καλές γιατί από το εμβρυολογικό μας είπαν πως είναι και οι τιμές δε σημαίνουν κάτι.

Οσο και να κοστίζουν οι βιταμίνες αν είναι όντως να κάνουν κάτι θα πάρω. Απλά ο γιατρός είχε πει πως δε κάνουν τπτ. Αν κάποια κοπέλα δοκίμασε κάποιες κ είδε διάφορα, ας μας πει.

Εν τω μεταξύ, το χειρότερο είναι πως ενώ έχω κόψει από χθες που βγήκε η χοριακη τα φάρμακα, εξακολουθώ και έχω τσιμπήματα χαμηλά , στη μέση και πόνο στο στηθος, πράγμα πολύ ενοχλητικό. Ανυπομονώ να επανέλθουν οι ορμόνες να αδιαθετήσω.

Η PICSI είναι παραπλήσια μέθοδος της ICSI που κάνουν μια επιπλέον δοκιμή για την επιλογή των σπερματοζωαρίων και επιλέγουν τα πιο ικανά. Σε κάποιες κλινικές μετά από αποτυχία να πάρουν βλαστοκύστες την επιλέγουν. Εξαρτάται από το πρωτόκολλο της κλινικής σου. Νομίζω όμως μπορείς να την ζητήσεις. Βέβαια να πούμε πως δεν την εφαρμόζουν όλες οι κλινικές γιατί δεν μπορούν όλα τα εμβρυολογικά να το κάνουν.

Φιλική συμβουλή για θέματα σπέρματος να ακούτε μόνο τον ανδρολογο που έχετε επιλέξει. Κι εμάς στην αρχή κακό ήταν το σπερμα αλλά κάναμε αρκετές εξετάσεις και αντιβιώσεις και θεραπείες για να το βελτιώσουμε και να το κάνουμε ένα μέτριο σπερμα. Όλα τα κάναμε σε συνεργασία με τον ανδρολογο μας που ειλικρινά δεν τον χωνεύω καθόλου αλλά αφού έκανε την δουλειά του χαλάλι του. Και τις βιταμίνες για το σπερμα ο ανδρολόγος θα σας τις δώσει και τις κατάλληλες αντιβιώσεις θα κάνετε ειδικές εξετάσεις. 
      Και φυσικά πάλι όλα αυτά να τα κάνεις μπορεί το πρόβλημα να είναι πιο βαθιά, γονιδιακά. Μετά είναι μονόδρομος να κάνεις καρυοτύπου ζεύγους αν δεν μπορείς προεμφυτευτικό και τον προεμφυτευτικό αν πλήρεις τις προϋποθέσεις για να περάσεις επιτροπή. Νομίζω ο προεμφυτευτικος είναι και η καλύτερη λύση αρκεί να έχεις βλαστοκύστες. 

Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί η ορμονική σου ισορροπία και θα ξεκινήσεις τον νέο σου κύκλο. Θα προχωρήσεις στον επόμενο σου κύκλο σε ωοληψια; 

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

Καλησπέρα και από εμένα...

Νουνού με το καλό και το τρίτο σας αγόρι μη μασάς όλα καλά θα πάνε....Σκέψου ότι 3 χρόνια δύσκολα θα έχουμε μετά θα μεγαλώσουν και θα είμαστε καλύτερα(λέμε τώρα)

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Καλωστην την ΝΟΥΝΟΥ!!!

Και φυσικά θα τα καταφέρεις!!!!:P Τουλάχιστον δεν θα έχεις διαφορετικά ρούχα στις ντουλάπες!!!!:tongue::tongue::tongue: Για σκέψου και μένα! Αγορίστικα, κοριτσίστικα....τι ωραία που περνάμε....:tongue::tongue::tongue:

χαχα! Κι εμεις μια απο τα ιδια... και ο μεγαλος που ηθελε στην αρχη να φοραει κι αυτος κοτσιδακια οπως η αδερφη του? χμμμ... ευτυχως την περασαμε (σχεδον) αυτη τη φαση...

ΝΟΥΝΟΥ μια χαρα θα τα πατε, θα δεις. Στο τελος εχει πολυ γελιο!:D

Xgu4p2.pngSAJdp2.png

Αχ κορίτσια...όση κούραση κι αν έχετε θα αλλάζατε για τίποτα στον κόσμο αυτά τα φατσουλίνια που σας κοιτούν πονηρά και κάνουν κάθε είδους ταρζανιά???;););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Kαλημέρααααα!!!!:P:p:p

Χθες κορίτσια τρελαθήκαμε στην βροχή αλλά μετά!!!!!! Είδαμε ένα ΥΠΕΡΟΧΟ ουράνιο τόξο!!!! Μα πόσο υπέροχο ήταν !!!

Από την μια μεριά μάλιστα ήταν διπλό!!!!

Τι κάνετε;Καλά;:tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημερουδια στις ομορφες!!vasdedi βροχη ε?στην αθηνα κανονικοτατα ανοιξη!!ηλιος ηλιος ηλιος!!η αγαπημενη μου εποχη!!καλα γεννηθηκα κ μαιο κ ευλογω τα γενια μου!!τον μηνα που γεννιουνται τα γαιδουρακια!!το καλοκαιρι δεν το πολυθελω να σας πω την αληθεια.αναμεσα σε χειμωνα κ καλοκαιρι προτιμω τον χειμωνα!!πρεπει να ειμαι απο τους λιγους!!

αυριο παμε για εμβολιο τον μικρο.γιορταζει κ στις 24 πρωτη φορα κ το θυμηθηκα εντελως τυχαια χθες η απαραδεκτη μανα!!εχω διαλεξει κ εγω το ονομα του τρομαρα μου!!

χθες εκανα καποιες δουλειες.εφτιαξα ενα κεικ που παραλιγο να το καψω!!ειχα βαλει τον φουρνο στους 250 ενω ημουν σιγουρη οτι το ειχα βαλει στους 180!!αλτσχαιμερ να το πω,ανοια να το πω?δεν ξερω!!κουτσα στραβα το σωσα!

εσεις ομως δεν γραφεται τα της ημερας σας!!θα σας μαλωσω!!

α!!για να μαθω τα ονοματα θα περασει καιρος.με τα nickname τα παω καλυτερα!!σας φιλω !!

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

Διαφημίσεις

Στις 24 γιορτάζει; Σάββα τον λένε;:P

Αχιλλεα!!στις 15 μαιου (στα γενεθλια μου)γιορταζει ο Αχιλλειος.εμεις ομως τον βαφτισαμε Αχιλλεα.πολλοι δεν το ξερουν(εμεις ενημερωθηκαμε απο τον παπα)κ τους γιορταζουν το μαιο επειδη το γραφει το ημερολογιο.ειχαμε επιλογη κ τον αυγουστο αλλα τοτε γιορταζει κ ο μεσαιος κ επειδη εχουν κοντα γενεθλια ειπαμε να γιορταζουν εστω ξεχωριστα!!

καλημερουδια στις ομορφες!!vasdedi βροχη ε?στην αθηνα κανονικοτατα ανοιξη!!ηλιος ηλιος ηλιος!!η αγαπημενη μου εποχη!!καλα γεννηθηκα κ μαιο κ ευλογω τα γενια μου!!τον μηνα που γεννιουνται τα γαιδουρακια!!Kι εγώ λατρεύω την άνοιξη!Αυτός ο ήλιος που σε γαληνεύει χωρίς να ζεματάει....Ο δε μάιος...λατρεία!!!Γέννησα 23 μάη την πρώτη μου αγάπη, και μάη έμαθα για τις άλλες δυο εγκυμοσύνες μου!;););) το καλοκαιρι δεν το πολυθελω να σας πω την αληθεια.αναμεσα σε χειμωνα κ καλοκαιρι προτιμω τον χειμωνα!!πρεπει να ειμαι απο τους λιγους!!

αυριο παμε για εμβολιο τον μικρο.γιορταζει κ στις 24 πρωτη φορα κ το θυμηθηκα εντελως τυχαια χθες η απαραδεκτη μανα!!εχω διαλεξει κ εγω το ονομα του τρομαρα μου!!

χθες εκανα καποιες δουλειες.εφτιαξα ενα κεικ που παραλιγο να το καψω!!ειχα βαλει τον φουρνο στους 250 ενω ημουν σιγουρη οτι το ειχα βαλει στους 180!!αλτσχαιμερ να το πω,ανοια να το πω?δεν ξερω!!κουτσα στραβα το σωσα!

εσεις ομως δεν γραφεται τα της ημερας σας!!θα σας μαλωσω!!

α!!για να μαθω τα ονοματα θα περασει καιρος.με τα nickname τα παω καλυτερα!!σας φιλω !!

Έχεις δίκιο, δε γράφουμε τίποτα εμείς χαχα, λοιπόν πάρε να έχεις!Αφού ξεπατωθήκαμε στη δουλειά να δουλεύουμε με δυο αντικείμενα παράλληλα σήμερα (αύριο τρία, γελάμε και μεταξύ μας με τον προιστάμενο και τις συναδέλφισσες), γύρισα, έφαγα, μαζεύτηκαν τα τέκνα από σχολεία και....4 με 8 καθάριζα τους 2 ορόφους της μεζονέτας για να μείνουμε πάνω μιας και όλο το χειμώνα μετακομίζουμε στη χειμερινή κατοικία=υπόγειο για οικονομία και ανακύκλωση!(πού να ξέραμε όταν το παίρναμε τι μας έμελλε!!!).από τις 8 βραδυνά, πιτζάμες και βιβλία ως τις 9 παρά (Βίκυ και xanp, το ''από την Εγώπολη στην Εσύπολη'' διαβάζουμε, είναι υπέροχο όντως!) και μετά διάβαζα το βιβλίο μου και περίμενα να κοιμηθεί κι ο τελευταίος, ο μικρός ντε!Απίστευτο μου φάνηκε....τόσο καιρό κάτω επειδή ήμουν πολύ κοντά του ούρλιαζε κι έκανε χίλια κόλπα για να κοιμηθεί...σήμερα έπαιζε με τα κουκλάκια του (γουίνι, θέλεις να φας μερέντα?φάε, φάε!!!έτσι έλεγε!) και κοιμήθηκε μόνος του!Μια ακόμη μέρα τελείωσε;););)Καλή σας νύστα!!(του Αντρίκου κι αυτό!)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλησπερα κοριτσια μου χαθηκα αλλα μας φαγανε οι ιωσεις και τα νοσοκομεια ευτυχως τελος καλο ολα καλα!!!!!!!!Σημερα γραφτηκα γυμναστηριο και απο το Σαββατο ξεκινησα και διατροφη και νιωθω παρα πολυ καλα..

Γνωριμα προσωπα βλεπω στο καφε..Νουνου μου καλως ηρθες και απο εδω και με το καλο και το τριτο σου αντρακι!!!

Τα φιλια μου σε ολες παω να ξεραθω

:-D

Καλησπερα κοριτσια μου χαθηκα αλλα μας φαγανε οι ιωσεις και τα νοσοκομεια ευτυχως τελος καλο ολα καλα!!!!!!!!

Περαστικά σας, ελπίζω να είστε όλοι σας καλά!Σημερα γραφτηκα γυμναστηριο και απο το Σαββατο ξεκινησα και διατροφη και νιωθω παρα πολυ καλα..Αχ, πόσο τέλεια!!Κάνεις κάτι για σένα που σε γεμίζει;);)

Γνωριμα προσωπα βλεπω στο καφε..Νουνου μου καλως ηρθες και απο εδω και με το καλο και το τριτο σου αντρακι!!!

Τα φιλια μου σε ολες παω να ξεραθω

Καλημέρα, κοιμήθηκε εύκολα ο μικρός, αλλά μετά μου βγήκε ξυνό!Ξύπνησε στις 02.30 και ούρλιαζε και κοιμήθηκε στις 03.30 και μετά από τα νεύρα άντε να κοιμηθώ....Αλλά ονειρεύτηκα πριν ξυπνήσω ότι ξαναπαντρευόμουν τον άντρα μου οπότε ξύπνησα γλυκά γλυκά....;););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

μπραβο annia!!επειδη δεν εχω χρονο να βγω για γυμναστικη εξω,πηρα το τευχος του shape που εχει dvd της πετρουλακη.χορος μονο με μια καρεκλα 30 λεπτα!!οταν το ξεκινησω θα σας πω.ευτυχως να χασω δεν θελω αλλα οσο να πεις μετα απο 3 εγκυμοσυνες, απο 30 κιλα στην καθεμια μια χαλαρωση την εχω.κανονικα θα επρεπε να ημουν πολυ χειροτερα με το φουσκωμα ξεφουσκωμα!!

maroyskaki,κουραστηκα μονο που τα διαβασα!!

χθες σιδερωσα!!απαπα οσο μεγαλωνουν τοσο πιο δυσκολο ειναι το σιδερο!!φαγητο εχω απο χθες,οποτε μετα το εμβολιο δεν θα κανω κατι σπουδαιο κ το μεσημερι που θα κοιμηθουν θα βγω να κανω το μπαλκονι να ειναι ετοιμο για το σκ!

μπραβο annia!!επειδη δεν εχω χρονο να βγω για γυμναστικη εξω,πηρα το τευχος του shape που εχει dvd της πετρουλακη.χορος μονο με μια καρεκλα 30 λεπτα!!οταν το ξεκινησω θα σας πω.ευτυχως να χασω δεν θελω αλλα οσο να πεις μετα απο 3 εγκυμοσυνες, απο 30 κιλα στην καθεμια μια χαλαρωση την εχω.κανονικα θα επρεπε να ημουν πολυ χειροτερα με το φουσκωμα ξεφουσκωμα!!

maroyskaki,κουραστηκα μονο που τα διαβασα!!

Α, εσύ ήθελες να ακούσεις πώς περνάμε!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

χθες σιδερωσα!!απαπα οσο μεγαλωνουν τοσο πιο δυσκολο ειναι το σιδερο!!φαγητο εχω απο χθες,οποτε μετα το εμβολιο δεν θα κανω κατι σπουδαιο κ το μεσημερι που θα κοιμηθουν θα βγω να κανω το μπαλκονι να ειναι ετοιμο για το σκ!

Καλές δουλίτσες!Πάω να αλλάξω αντικείμενο!Τελείωσα τα αμπέλια και πάμε για νέους αγρότες!!!:P:p:p:p

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

εκανα το μεσημερι το μπαλκονι κ μετα τη γυμναστικη μου.πολυ καλο προγραμμα!!μετα τρεμανε τα ποδαρακια μου απο τα τοοοσα χρονια που εχω να κανω!!!ελπιζω να το συνεχισω κ να μη βαρεθω:evil:

Καλημέρα κορίτσια!

Annia έχω μια απορία!!!!:P Όταν πας γυμναστήριο ποιος αναλαμβάνει τα μωρά;:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εμείς περάσαμε ένα ωραίο Σαβ/κο με εκδρομές στο δάσος και φίλους στο σπίτι!

Ευτυχώς οι μυξούλες του μικρού δεν εξελήχθηκαν σε κάτι άλλο!!!

Όσο για τον ύπνο που λέγαμε....εμένα ο μικρός που θηλάζει ακόμα πού και πού ξυπνούσε τα βράδια και ζητούσε 'μεμε' μέχρι που 2-3 του εξήγησα πως μεμέ έχει όταν βγει ο ήλιος κι έτσι τέρμα τα δίφραγκα!!! Δεν ξαναξύπνησε από την προηγούμενη βδομάδα! Θηλάζει λοιπόν μόνο το πρωί, όχι ενδιάμεσα!!!:tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Annia έχω μια απορία!!!!:P Όταν πας γυμναστήριο ποιος αναλαμβάνει τα μωρά;:tongue::tongue::tongue::tongue:

Εμείς περάσαμε ένα ωραίο Σαβ/κο με εκδρομές στο δάσος και φίλους στο σπίτι!

Ευτυχώς οι μυξούλες του μικρού δεν εξελήχθηκαν σε κάτι άλλο!!!

Όσο για τον ύπνο που λέγαμε....εμένα ο μικρός που θηλάζει ακόμα πού και πού ξυπνούσε τα βράδια και ζητούσε 'μεμε' μέχρι που 2-3 του εξήγησα πως μεμέ έχει όταν βγει ο ήλιος κι έτσι τέρμα τα δίφραγκα!!! Δεν ξαναξύπνησε από την προηγούμενη βδομάδα! Θηλάζει λοιπόν μόνο το πρωί, όχι ενδιάμεσα!!!:tongue:

Βικάκι, πώς τον βλέπεις?Πάει για αποθηλασμό??Ο Ανδρέας πάντως δεν καταλαβαίνει Χριστό.Αν γυρίσει από το σχολείο και δε θηλάσει (π.χ να λείπω εγώ που σπάνια γίνεται) θα σηκώσει τον κόσμο στο πόδι μέχρι να γίνει αυτό που θέλει!Και κανα 2 φορές ακόμη μέχρι τον τελευταίο θηλασμό πριν κοιμηθεί.Αυτά...καθόλου έτοιμος ακόμη για απομάκρυνση από το τζιτζί πάντως...Και προς το παρόν δε με χαλάει...Για να δούμε....:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τσούπρες καλησπέρα!Πάλι με 4 αγοράκια σήμερα:P:p:p Τώρα είμαι μόνη αφού τους έταξε ποπ κορν ο μπαμπάς μας και πήγανε να δούνε πώς σκάει το καλαμπόκι!;);););)

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...