Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , dimi.tra είπε:

Η PICSI είναι παραπλήσια μέθοδος της ICSI που κάνουν μια επιπλέον δοκιμή για την επιλογή των σπερματοζωαρίων και επιλέγουν τα πιο ικανά. Σε κάποιες κλινικές μετά από αποτυχία να πάρουν βλαστοκύστες την επιλέγουν. Εξαρτάται από το πρωτόκολλο της κλινικής σου. Νομίζω όμως μπορείς να την ζητήσεις. Βέβαια να πούμε πως δεν την εφαρμόζουν όλες οι κλινικές γιατί δεν μπορούν όλα τα εμβρυολογικά να το κάνουν.

Φιλική συμβουλή για θέματα σπέρματος να ακούτε μόνο τον ανδρολογο που έχετε επιλέξει. Κι εμάς στην αρχή κακό ήταν το σπερμα αλλά κάναμε αρκετές εξετάσεις και αντιβιώσεις και θεραπείες για να το βελτιώσουμε και να το κάνουμε ένα μέτριο σπερμα. Όλα τα κάναμε σε συνεργασία με τον ανδρολογο μας που ειλικρινά δεν τον χωνεύω καθόλου αλλά αφού έκανε την δουλειά του χαλάλι του. Και τις βιταμίνες για το σπερμα ο ανδρολόγος θα σας τις δώσει και τις κατάλληλες αντιβιώσεις θα κάνετε ειδικές εξετάσεις. 
      Και φυσικά πάλι όλα αυτά να τα κάνεις μπορεί το πρόβλημα να είναι πιο βαθιά, γονιδιακά. Μετά είναι μονόδρομος να κάνεις καρυοτύπου ζεύγους αν δεν μπορείς προεμφυτευτικό και τον προεμφυτευτικό αν πλήρεις τις προϋποθέσεις για να περάσεις επιτροπή. Νομίζω ο προεμφυτευτικος είναι και η καλύτερη λύση αρκεί να έχεις βλαστοκύστες. 

Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί η ορμονική σου ισορροπία και θα ξεκινήσεις τον νέο σου κύκλο. Θα προχωρήσεις στον επόμενο σου κύκλο σε ωοληψια; 

Έχω ήδη σκοπό να πάρω ανδρολόγο αύριο κιόλας. Ισως κακώς δε το είχα κάνει νωρίτερα αλλά μας έλεγε ο γιατρός και οι εμβρυολογοι πως το σπερμα είναι μια χαρά.  
      Για προεμφυτευτικό νομίζω και εγώ πως πρέπει να πλήρεις κάποιες προϋποθέσεις και να έχεις βλαστοκύστες. Δηλαδή αν επιμένεις κ θες να το πληρωσεις πρέπει πάλι να περάσεις επιτροπή ; Καρυοτυπο είχαν κάνει μόνο σε εμένα για να δουν τι παίζει με την ΑΜΗ. Οχι και στους 2. 

Έχω σημειώσει τόσα πολλά να πω στο γιατρό με το νέο έτος που θα τον συναντήσω που πραγματικά αν με ξεπετάξει έχω σηκωθεί και έχω φύγει. 

Θα αφήσω τώρα αυτό τον κύκλο να περάσει, αυτή την περίοδο που θα έρθει τώρα δλδ και στον κύκλο του Ιανουαρίου θα κάνω πάλι ωοληψια ναι. Νομιζω δεν έχει νόημα να κάνω στον τωρινό κύκλο μετά από ένα κουβά φάρμακα. Τουλάχιστον έχω μικρό κύκλο 24-25 ημερών οπότε δε θα χρειαστεί να περιμένω ΠΑΡΑ πολύ.

Καφές τριπλός και βάλε! (για τρίτεκνες-πολύτεκνες!!!)

Marouskaki

Recommended Posts

Χαχα, Βικάκι...Α, όχι, καμία σχέση...Δεν έχω κόλλημα με την τρελή καθαριότητα (έχεις δει το σπίτι μου!!), αλλά μου αρέσει να μην είναι άνω κάτω, η σκόνη κι αυτά δε με ενοχλούν τόσο, αλλά θέλω να είναι όσο γίνεται στη θέση τους τα πράγματα (δε γίνεται!!!)....Καλημερούδια!

ΝΑι, δεν μιλάω για τα βασικά....για την υπερβολή λέω....:P

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,6k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωχ περαστικά σου βρε Ξανθή!!!! Τι αντιβίωση παίρνεις;

Να θυμίσω τι έλεγε ο π. Πορφύριος για να ξεαγχώσει τους γονείς που επιθυμούν τα πολύ συμμαζεμένα σπίτια;

Ελεγε λοιπόν ότι αν πας σε ένα σπίτι που έχει μικρά παιδιά και είναι όλα συμμαζεμένα 2 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν: Ή τα παιδιά είναι 'ζαβά' ή οι γονείς ψυχαναγκαστικοί και καταπιεστικοί!!!!

Γι΄αυτό ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ!!!!!!! :P

Καλημέρααααααα!

καλημέρα και ευχαριστώ για τα περαστικά.Βασδέλι αμοξιλ μου έδωσε ως πιο ελαφριά αλλά πεειδή γενικά δεν παίρνω φάρμακα με έπιασε ευτυχώς αμέσως...

Χωρίς να ξέρω την είπε ο πάτερ πορφύριος εγώ πάλι λέω ή σπίτι στην εντέλεια θα έχουμε ή χαρούμενα παιδιά....

Και παρόλο που είμαι έγκυος είμαι όλη την ώρα να μαζεύω από χούι απλά συμβιβάζομαι ότι θα είμαστε καθαροί μεν ακατάστατοι δε...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

που ειστε μανουλες??!!το σκ για ολες μας ειναι χειροτερο απο τις καθημερινες ε?

το σαββατο εκανα το μεγαλο μπαλκονι,πηγα τα παιχνιδια στο μικρο κ τα επλυνα για να αρχισουμε να βγαινουμε εξω.χθες πηγαμε στο παρκο κ ξεσαλωσανε μεχρι τις 5 το απογευμα.εγω γυρισα με το μωρο κατα τις 2.30 γιατι δεν αντεχει ακομα παραπανω.ειχα φτιαξει παστιτσιο απο το σαββατο το βραδυ κ ετσι δεν ειχα θεμα με το φαγητο.

κοιμηθηκαν απο τις 8.(με το ζορι τα κρατουσα).ο μεγαλος ειχε παει σε παρτυ κ μου τον γυρισαν κατα τις 9.εχει λιγο βηχα κ μπουκωμα.να δουμε πως θα παει,αν κ μετα την αφαιρεση αμυγδαλων δεν αρρωσταινει.πυρετο μεχρι 38 κ αυτο για μια μερα μονο.

kZq6p2.pngQSCvp2.png7kJip2.png

να ρωτησω βρε κοριτσια,εχετε βαλει πουπουλενιο παιδικο μπουφαν στο πλυντηριο στο προγραμμα πλυσιμο στο χερι?θελω να πλυνω τα μπουφαν του μεγαλου κ φοβαμαι μη το χαλασω!:confused:

να ρωτησω βρε κοριτσια,εχετε βαλει πουπουλενιο παιδικο μπουφαν στο πλυντηριο στο προγραμμα πλυσιμο στο χερι?θελω να πλυνω τα μπουφαν του μεγαλου κ φοβαμαι μη το χαλασω!:confused:

το έπλυνα εγώ!Κάνει άπειρες μέρες να στεγνώσει, στην αρχή νομίζεις ότι χάλασε γτ είναι σα ζαρωμένο αλλά στρώνει μετά.Όσο σκέφτομαι ότι πέταξα πέρυσι το ωραιότερο μπουφάν του μεσαίου γτ νόμιζα ότι χάλασε.....τότε δεν ήξερα ότι στρώνει μετά από καμιά βδομάδα:shock::shock::shock::shock::shock:ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα και καλό μήνα να έχουμε...

Και εγώ τα πλένω κανονικά και εγώ νόμιζα ότι χάλασα της μικρής και ήταν το αγαπημένο μου αλλά μετά από μια εβδομάδα έγινε όπως πριν

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλο μηνα βρε κοριτσια!!ξεχαστηκα τελειως!θα το δοκιμασω κ γω για να αποφυγω το καθαριστηριο κ βλεπουμε!

Nαι, καλό μήνα κι εγώ ξεχάστηκα!Καλό σας βράδυ τσούπρες...

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Διαφημίσεις

αντε βρε κοριτσια και ελεγα....θα τα καταφερω?με τρια αγορια???αλλα βλεπω εσας και παιρνω δυναμη!!

Καλώστην!Κοίτα, κακά τα ψέματα, τρία παιδιά είναι ζόρι, τρία αγόρια είναι πολύυυυυ ζόρι αλλά θα βρεις τους ρυθμούς σου σιγά σιγά κι όσο περνά ο καιρός!!Εδώ θα είμαστε να λέμε τον πόνο μας χαχα (μην κοιτάς που γελάω... άμα σου πω τι έχω τραβήξει σήμερα...αλλά επιβίωσα, σωστά???;);););) )

Γ 23-05-2006

Φ 15-01-2008

Α 25-01-2011 και...

XpL5p3.png

39177juaehpmaxa.gif

Καλημέρα κορίτσια!!!!

Καλωστην την ΝΟΥΝΟΥ!!!

αντε βρε κοριτσια και ελεγα....θα τα καταφερω?με τρια αγορια???αλλα βλεπω εσας και παιρνω δυναμη!!

Και φυσικά θα τα καταφέρεις!!!!:P Τουλάχιστον δεν θα έχεις διαφορετικά ρούχα στις ντουλάπες!!!!:tongue::tongue::tongue: Για σκέψου και μένα! Αγορίστικα, κοριτσίστικα....τι ωραία που περνάμε....:tongue::tongue::tongue:

Είμαι πλέον μια πολύτεκνη μαμά!

I have been blessed with five angels!!!

qwlrp3.png

καλημερα κορες!!NOYNOY,παιχνιδακι οταν κ το τριτο ειναι το ιδιο φυλο.ξερεις τι να κανεις.εχεις ρουχα παιχνιδια ,παιζουν μεταξυ τους(κυριως τσακωνονται)αλλα παιχνιδι ειναι κ αυτο.μια χαρα!!:D

λοιπον,επλυνα το μπουφαν στεγνωσε κιολας κ δεν ξεφουσκωσε ιδιαιτερα.δεν μοσχομυριζει ομως κ δεν ξερω αν καθαρισε καλα γιατι το εβαλα οπως σας ειπα στο προγραμμα πλυσιμο στο χερι.

καλημέρα και από εμένα, έχω χαθεί αλλά τρέχω με τα δύο μου καμάρια!!!!!!!!!Με τα τρία τι θα κάνω????????????

Νουνού καλωσήρθες και από εμένα και με το καλό και το τρίτο αγοράκι σου.........

Υπομονή και κουράγιο!!!!!!!Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε....

[IMG]http://lbyf.lilypie.com/6QhFp3.png?TWzLZ8D5[/IMG]
[IMG]http://lpmf.lilypie.com/K4Sgp2.png?UYTvmZAf[/IMG]
[IMG]http://lb3f.lilypie.com/Qk1Hp3.png?V2xKCBPp[/IMG]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...