Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βασω μ μια χαρα ειμαστε με την μικρη ειχαμε κατι προβληματακια με το γαλα βγαζαμε γουλιτσες αλλα μας αλλαξε η γιατρος μας γαλατακι και σημερα δενε χουμε κανενα προβλημα :D

Κατια μ μεγαλωνει σε χρονους διαστημικους αστα να πανε.... δεν την προλαβαινω...ηδη αρχισαμε και εχουμε διπλα στην αλλαξιερα μας ενα σακο που βαζουμε τα μικρα μας ρουχαλακια :D:D:D:D:D αχχ το ζουζουνι μ μεγαλωνει ...Σημερα της ελεγα τι θα κανουμε τα χριστουγεννα , το πασχα και το καλοκαιρι και γελαγε το σκασμενο μ :tongue::tongue::tongue::tongue:και μαζι μ'αυτην και το μεγαλο μου μωρο :o:o

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Ναι ναι πηγαμε στην Νο2 :):) αν και ψιλοφοραμε κατι μικρα που εχω ακομα αλλα μονο στο σπιτι να μην φευγει αποξω η μουσταρδουλα της χιχιχιι και τρεχω και δεν φτανω μετα

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Γεια σας κοριτσια κι απο εμενα, μενω κι εγω στο μοσχατο, εγινα μανουλα στις 30/10 γεννησα ενα πανεμορφο αγορακι, σημερα σας ανακαλυψα κι ελπιζω να μπω στην παρεα σας

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Να σου ζησει!!! Καλέ τι μαλλι ειναι αυτο? Ο δικός μου που ειναι 12 μηνων δεν εχει τοσα! χαχαχα Φτου φτου!

Που περιπου μενεις στο Μοσχατο?

Μενω στην αργυροκαστρου αναμεσα στην καναρη και την λαμπρου κατσωνη ενα μικρο στενο κατω απο τη χρ. σμυρνης

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

Κεντρο Μοσχατο δηλαδη. Εγώ στο ποταμι. Που γεννησες? Φυσιολογικά? Πες μου αν ρωταω πολλα. χιχι

οχι καθολου,

γεννησα στο γαι ειναι το μαιευτηριο του ερρικος ντυναν στις 30/10, 37 εβδ & 1 ημερα, γεννησα με καισαρικη και δεν μπορω να πω οτι ειχα την καλυτερη εμπειρια, το αποτελεσμα ομως αξιζει τα παντα.

Ξυπνησα 3 τα ξημερωματα να παω τουαλετα μια χαρα ολα, γυρισα στο κρεβατι και μολις ξαπλωσα ενιωσα εναν πονο (περιοδου) στη μεση και ξεκινησε ακαταπαυστη αιμορραγια, πηρα το γιατρο και εφυγα για το μαιευτηριο, εκεινο το βραδυ ειχα φτιαξει και τη βαλιτσα, εφτασα στο μαιευτηριο με αποκολληση πλακουντα, μπηκα επειγοντως χειρουργειο με επισκληριδιο, αν ηξερα τι θα επακολουθουσε δεν θα την εκανα. το μωρο ηταν πολυ ψηλα ο πλακουντας μπροστα και επρεπε να περασουν μεσα του για να βγαλουν το μωρο και εγω ολα αυτα να τα ακουω, μετα απο 1.20΄, στις 5.55 ειδα το μωρο μου , ευτυχως αντεδρασε καλα δεν χρειαστηκε να μπει θερμοκοιτιδα, εμενα ομως μου κανανε μεταγγιση 2 φιαλες λογω της αιμορραγιας τελικα συνηλθα και τωρα ειμαι τελεια εχω το μωρο μου και ειμαι πολυ ευτυχισμενη και μονο αυτο μετραει τιποτε αλλο.

2η εγκυμοσυνη σου αυτη?

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Αχ κοπελα μου περασες πόλλά. Το αποτελεσμα αξιζει ομως. Εγω γεννησα πριν 1 χρονο και τώρα ειμαι στον 5ο μηνα σε κοριτσακι. Ειχα τελεια εγκυμοσυνη και τελεια γεννα και γι'αυτο πηρα την αποφαση τόσα γρήγορα.... Επισκληριδιο δεν εκανα αλλά ειχα παλια που εκανα εγχειρηση στο ποδι. Αστα ξερω τι εννοεις. ε το καλό να σαραντησετε να γνωριστουμε.

Αχ κοπελα μου περασες πόλλά. Το αποτελεσμα αξιζει ομως. Εγω γεννησα πριν 1 χρονο και τώρα ειμαι στον 5ο μηνα σε κοριτσακι. Ειχα τελεια εγκυμοσυνη και τελεια γεννα και γι'αυτο πηρα την αποφαση τόσα γρήγορα.... Επισκληριδιο δεν εκανα αλλά ειχα παλια που εκανα εγχειρηση στο ποδι. Αστα ξερω τι εννοεις. ε το καλό να σαραντησετε να γνωριστουμε.

σ΄ ευχαριστουμε πολυ κουκλα μου, να σου ζησει ο μικρος και με το καλο να υποδεχτεις και την μπουμπου σου.

Εγω παρολο που περασα πολλα θελω να κανω γρηγορα και δευτερο. Αντε οταν σαραντησουμε να γνωριστουμε ευκαιρια θα ειναι...

vnNUp3.png

Aoqwp3.png

dKvJp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...