Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

η παιδιατρος μου ειπε το βραδυ αν δεν ξυπναει να μην την ξυπναω αφου τρωει ολη μερα 350 με 400 γραμμαρια γαλα και χορταινει... την ημερα ειμαστε στο 3ωρο κανονικοτατα... ειναι φαγανο το παιδι μου μεσα σε 5 μερεσ πηραμε 180 γραμμαρια επανω μας αχαχαχαχαχαχ..... Αγγελικη θα την βγαλουμε το ονομα της μαμας μου... βολτουλα θα παμε την αλλη πεμπτη να παρουμε την μιση ευχουλα και να παμε μεχρι την γιαγιουλα για αρχη να την αφησω για να πω μεχρι το ικα και την δουλεια μου που θελω... ποιο πολυ βολτουλα θα δουμε παντα να εχει καλο καιρο

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μολις πάρω το διπλό καρότσι που θελω, θα έρθω να το εγκαινιάσουμε. Μπροστα ειναι για τον Βασιλακη και πίσω για νεογέννητο. Εγώ τον ξυπνουσα μεχρι να σαραντησει γιατι δεν ηξερα πόσο τρώει. Χιχιχι νταρντανα κορη....

καλησπερα σε ολες!!!!

τι κανετε????

φωτεινουλα βλεπω η μικρη ησυχη ειναι!!!μπραβο!!!

στελλιτσα πως πανε τα μωρακια σου??

βασωωωω...τα δικα σου??

συγνωμη αν ξεχασα τις υπολοιπες αλλα με τον μικρο τρεχωωωωω

γιναμε 3.5 μηνων,βγαλαμε δοντακι και γενικα γιναμε πολυ δραστηριοι...ουφφφφ

Δοντακι? Εμενα έβγαλε στον 9ο. χιχι

Μπραβο Βασιλάκη! Τι κάνεις Κατια? Θα έρθεις προς τα εδω να πάμε βολτιτσα μόλις αρχίζει και βγαίνει η Φωτεινη. Τακτοποιηθηκατε?

ασε στελλιτσα!!μεχρι να βγαλουμε το δοντι αγανακτησαμε!!ειχαμε λιγο γκρινια!

ναι,ευτυχως,τακτοποιηθηκαμε σχετικα γρηγορα...

θα κατεβω σιγουρα αλλα ακομα δεν ξερω ποτε.μας τρακαρανε και εχουμε το αμαξι στο συνεργειο..

να βρεθουμε και να παμε ολες μαζι τα μπεμπακια μας βολτα!!πως παει η εγκυμοσυνη?

Διαφημίσεις

τσαααα.... μολις 40ντησει η μικρη θα βγει βολτουλα εγω την μιση ευχουλα την πηρα.... κατια μου δεν πιστευω να χτυπησατε?????????????????????????

9zlup2.png

Κι εγω το σκεφτομαι κατια ετσι ευκολα που γεννησα δεν θα με πειραζε... αλλα ειπαμε να κρατηθουμε λιγο γιατι εμεις δενε χουμε προλαβει να νιωσουμε ζευγαρι:P:p:pοποτε του χρονου τετοια εποχη θα βαλουμε μπροστα χιχιχιχιχι

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Ενταξη οχι και τοσο κοντα δεν θα το ηθελα ... οχι για μενα μονο εγω αφου περασα τοσο ομορφη εγκυμοσυνη αν ερχοταν δεν θα ελεγα οχι , απλα ειναι πολυ κοντα για να κανω τωρα κι αλλο και περι οικονομικης αποψεως αλλα κυριως γιατι θελουμε να γευτουμε λιγο την μικρη και να ετοιμαστουμε για τον θρησκευτικο μας γαμο και μετα....βλεπεις δεν θελω να μεινω με τον πολιτικο γαμο :P:p:p:p

9zlup2.png

καλα θα κανετε!!

και εμεις καναμε πρωτα πολιτικο και μετα θρησκευτικο!να βαλεις και παρανυφακι την κορακλα σου!

Μου ειπαν οτι επειδη θα βαφτηστει μετα τον γαμο δεν κανει να με συνοδεψει ... αλλα θα με παραδωσει ο πανεμορφος και μοναδικος ανιψιος μου :) με τον μπαμπα μ δυο Γιαννηδες θα με παραδωσουν χιχιιχιχι

αλλα η μικρη μου θα φοραει νυφικουλη αμ πωςςςςς ετσι θα παμε στην εκκλησια ? τι ειμαστε οτι κι οτι ???:tongue::tongue::tongue:

9zlup2.png

• 2 εβδομάδες μετά...
  • 2 εβδομάδες μετά...

καλημερα !παει το καφε ερημωσε..

τι κανετε?τα μπεμπακια σας?

κατια μας φυγατε ε?

Στελλιτσα τι διπλο καροτσι σκεφτοσαστε? γιατι μαλλον θα χρειαστω και εγω η μεγαλη δεν περπαταει καθολου

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...