Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γενναμε μεσα στην αλλη εβδομαδα μας ειπε χτες η γιατρος μας.Πιο σιγουρα θα μαθουμε αυριο :P

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Δεν μου ειπε κατι τετοιο.Αυριο το πρωι θα με ξαναδει , θελει να δει αν μαλακωσε κι αλλο ο τραχηλος μου.Θα την ρωτησω αν θα ειναι και με τεχνιτους πονους{καλα το ειπα?:confused:}

9zlup2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια. μολισ γυρισαμε απο ιασω η φωτεινουλα εφερε στον κοσμο μια υπεροχη φατσουλα, μαυρα μαλλια και υπεροχη μυτουλα ( μιλαω σαν χαζοθεια). και το καλο θα εχει μια μερα πριν τον γιο γεννεθλια. ολα πηγαν καλα.

StcJp3.png

σας ευχαριστω πολυ πολυ ολες σας...

η μικρη μου ειναι μια γλυκα μια ζωγραφια :P:p

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Καλα ειμαι αλλα δυστυχως κοψαμε το γαλα απο το μεμε της μαμας γιατι δεν κατεβαζει γαλατακι ειναι πολυ light και ετσι πινω κατι χαπακια για να το κοψω

9zlup2.png

χαχαχ φτου φτου μην το ματιασω το αστερακι μου εγω την ξυπναω .... και για μαμ και για να την αλλαξω μονο οταν ειναι για το μπανιο ξυπναει την ωρα που πεφτει το νερο στο κεφαλακι της... αλλιως μονο που κι εκει δεν ροχαλιζει χαχαχαχα

σηεμρα μονο μου ξυπνησε μετα απο 6 ωρες υπνο:P:p:p

9zlup2.png

6? Νομιζω μέχρι να σαραντησει πρεπει να τρωει στο 3ωρο, Νομιζω. Οτι σου πει ο παιδιατρος. Μπραβο στη μπουμπου. Ονομα αποφασισατε? Βολτα ποτε θα την πάτε?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...