Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω εδω ειμαι φωτεινουλα και με τον γιο μου !!:D

εσυ δεν εφυγες ε??

οχι βασω μου που να παω ???? εφαγα εδω την ζεστη για τα καλα:confused::confused:

Καλησπέρα σε όλες. Επετρεψα αλλά μπανιο κανενα. Ειδα το νινι μου χτες. Ειναι 2,5 εκατοστα. Μου εδωσε ΠΗΤ 29/03

Στελλιτσα καλως ηρθες:D....μια χαρα ανοιξιατικο θα βγει...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

αχ φωτεινη και εγω εφαγα τις ζεστες ευτυχως αρχιζει να δροσιζει λιγο

γιατι δεν εφυγες για λιγες μερες?εχω δεν αντεχα να φαω ολο το καλοκαιρι εδω και εφυγα για 2 βδομαδες και ας ημουν στον 9ο μηνα !ηρθα 2 βδομαδες πριν γεννησω

στελλιτσα μαρτιος ειναι ο καλυτερος μηνας ,τοτε γεννησα κ εγω την κορη μου

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

αχ φωτεινη και εγω εφαγα τις ζεστες ευτυχως αρχιζει να δροσιζει λιγο

γιατι δεν εφυγες για λιγες μερες?εχω δεν αντεχα να φαω ολο το καλοκαιρι εδω και εφυγα για 2 βδομαδες και ας ημουν στον 9ο μηνα !ηρθα 2 βδομαδες πριν γεννησω

στελλιτσα μαρτιος ειναι ο καλυτερος μηνας ,τοτε γεννησα κ εγω την κορη μου

Ωχχχχχ τωρα ειδα οτι γεννησες...... να σου ζησειιιιιιιιιι να το δεις οπως το λαχταρας!!!

Που να παω διακοπες χωρις τον αντρουλη μου?Δεν του δωσανε αδεια:mad:.

2 φορες του κοψανε την αδεια και με ειρωνικο στυλακι του ειπαν: ελα μωρε τι να την κανεις τωρα την αδεια οταν γεννησει η γυναικα σου θα κααααααθεσαιιιι..

Ωραια απαντηση εεε????

κι ετσι μειναμε εδωωωω.Δεν πειραζει του χρονου μαζι με την μικρη θα παμε ολοι μαζι.

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας συντοπιτισσες! Καλο φθινοπωρο! Βασω να σου ζησει το μωρακι!!! Ολα καλα? Φωτεινη μου και εγω ετσι περσι, δεν περνουσαν οι μερες ως τον Οκτωβριο. Απο τη στιγμη ομως που γεννησα και μετα ουτε καταλαβα πως περασε σχεδον ενας χρονος!!! Αραξε λοιπον οσο μπορεις . Θα με θυμηθεις. Για τη μυωπια μην σκας, η ξαδερφη με με 8 βαθμους στο ενα ματι εκανε δυο γεννες, οποτε.... Στελλιτσα μια χαρα ο Μαρτης . Ωσπου να σαραντισει θα το κανεις ανοιξιατικες βολτιτσες! Αντε να βρεθουμε τωρα που μαζευτηκαμε. Ολιβ εισαι εδω? Φιλιαααα!!!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα μανουλες!!τι κανετε???

βασω μου να σου ζησει ο γιοκας σου!!!!

φωτεινη μου κοντευεις...!!!!

στελλιτσα πως τα πας με την εγκυμοσυνη??

εμεις μεγαλωσαμε,πηγαμε 3 μηνων και γιναμε αντρακια!!

κανονικα ειμαι μανουλα ν.ηρακλειου αλλα θα χωθω στην παρεα σας..

καλημερα, καλο ΦΘΗΝΟΠΩΡΟ και απο μενα τι κανετε κοριτσια? σημερα ειναι 2η μερα του μικρου στον παιδικο και εγω βαργιεμαι απιστευτα τωρα που λειπει.καταφεραμε και κοψαμε την πανα και στο σχολειο παει μονος του. μαλιστα χθες που πηγε μου λεει με υφος μαμα να παρουμε και μια μικρη λεκανη για την μπεμπα τησ φωτεινης που θα κανει τσισα ε?

StcJp3.png

στελλιτσα ο βασιλακης μας εχει παρει τα μυαλα!

καθεται στον κωλο(οσο μπορει) και ολο χαμογελαει!απιστευα ησυχος..κοιμαται 8 το βραδυ και ξυπναει 7 το πρωι το παιδακι μου!εκοψε μονος του το βραδινο...

θα κατεβω σιγουρα την αλλη εβδομαδα και ελπιζω να βρεθουμε με τα παιδακια μας!

καλημερα τσουπρες.... κατια εδω να μεινεις εδω ανηκεις:tongue::tongue:

πικολινακι θα βαλουμε στην ταρατσα μικρη λεκανιτσα να κανουν τα μπεμπε μας εκει τα τσισα του:D:Dε τι παιδοτοπο την κανουμε την ταρατσα???

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...