Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

ναι ειναι πληρες ριλαξ δεν εχει αλλα δεν με νοιαζει εχω της νυφης μου

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσακια τι κανετε?

η Κατια βλεπω διακοπουλες και μας φευγει απο μοσχατο?κριμα δεν προλαβα να την γνωρισω

Φωτεινη και εγω εχω της peg perego ειναι πολυ βολικα και ελαφρια καροτσια

να το παρεις απο δω http://www.mytoys.de/catalog/search/?query=pegperego&filterShop=Unterwegs%23%23de-mt.tr%23%230&productsPerPage=20

ειναι γερμανικο σαιτ και αξιοπιστο,εχει μεταφορικα 16 ευρω μονο και συμφερει ;)εχει και καρεκλακια αυτοκινητου σε καλυτερες τιμες απο το λητω να το εχεις υποψιν

στελλιτσα εσυ πως πας με την εγκυμοσυνη?

εγω την τριτη γενναωωωω

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Αχχχ βασω τελεια ερχεται και η νυφη μου απο διακοπες και θα μπορει να μου κανει και μεταφραση :tongue::tongue: και να πουμε στους γονεις που ειναι απο εκει μηπως μας τα στειλουν αυτοι ....

Γεννας εεε????

Κανονισε μετα να βρεις λιγο χρονο να μου πεις.....;););) εχω αγωνια οσο πλησιαζει ο καιρος....:?:???:

9zlup2.png

ειδες τι διαφορα στις τιμες ?εγω δεν το ηξερα τοτε και το καροτσι τοτε στο λητω ειχε 350 (νομιζω τωρα εχει 400) και το καθισμα 320,ενω αν τα επαιρνα απτο σαιτ θα γλυτωνα και για τα 2 τουλαχιστον 200 ευρω!

δες πραγματα που σου λειπουν και παρτα ολα με μια παραγγελια τα μεταφορικα ειναι στανταρ οσα και να παρεις 16 ευρω

αχ φωτεινουλα παω για καισαρικη ,επειδη εκανα και το προηγουμενο με καισαρικη οποτε δεν θα εχω εμπειρια να σου πω απο φυσιολογικο τοκετο:(

ειδες τι διαφορα στις τιμες ?εγω δεν το ηξερα τοτε και το καροτσι τοτε στο λητω ειχε 350 (νομιζω τωρα εχει 400) και το καθισμα 320,ενω αν τα επαιρνα απτο σαιτ θα γλυτωνα και για τα 2 τουλαχιστον 200 ευρω!

δες πραγματα που σου λειπουν και παρτα ολα με μια παραγγελια τα μεταφορικα ειναι στανταρ οσα και να παρεις 16 ευρω

αχ φωτεινουλα παω για καισαρικη ,επειδη εκανα και το προηγουμενο με καισαρικη οποτε δεν θα εχω εμπειρια να σου πω απο φυσιολογικο τοκετο:(

Εγω αυτο που θελω στην σελιδα που μοιου εδειξες δεν το εχει :(:(:( και το ειδα σε μαγαζι 369 και μια φιλη μου το πουλαει 300 προτιμω να το παρω καινουργιο εννοειταιιιι....

καρεκλακι εχω του ανιψιου μου και καλαθουνα ... απο αυτα ειμαι οκ ...

ειναι τελειωμενο επειδη εκανες την προηγουμενη καισαρικη να κανεις κι αυτην τωρα ? γιατι αλλα εχω ακουσει οτι δεν απολυτο αυτο

9zlup2.png

Διαφημίσεις

μμμ κοιτα ..το εψαξα και γινεται αλλα το κανουν πολλοι λιγοι ,εγω για να το κανω ηθελα να βρω ενα γιατρο που να εχει εμπειρια σε αυτο ,να το ξερω απο καποιο γνωστο μου προσωπο οχι ετσι στο αγνωστο και ενα νοσοκομειο που να ξερω οτι μπορει να χειριστει μια πιθανη επιπλοκη

δυστυχως οταν στην αρχη το εψαχνα δεν βρηκα ενα συνδιασμο που να με καλυψει ,επισης την μικρη την γεννησα μεγαλη σχεδον 4 κιλα και ο μπεμπης επισης ειναι μεγαλος και εγω μικροσωμη ,αυτος ηταν και ο λογος που εκανα καισαρικη και οταν κανεις vbac δεν κανεις επισκληριδιο, ετσι φοβηθηκα οτι θα δυσκολευομουν πολυ και δεν το τολμησα

μμμ κοιτα ..το εψαξα και γινεται αλλα το κανουν πολλοι λιγοι ,εγω για να το κανω ηθελα να βρω ενα γιατρο που να εχει εμπειρια σε αυτο ,να το ξερω απο καποιο γνωστο μου προσωπο οχι ετσι στο αγνωστο και ενα νοσοκομειο που να ξερω οτι μπορει να χειριστει μια πιθανη επιπλοκη

δυστυχως οταν στην αρχη το εψαχνα δεν βρηκα ενα συνδιασμο που να με καλυψει ,επισης την μικρη την γεννησα μεγαλη σχεδον 4 κιλα και ο μπεμπης επισης ειναι μεγαλος και εγω μικροσωμη ,αυτος ηταν και ο λογος που εκανα καισαρικη και οταν κανεις vbac δεν κανεις επισκληριδιο, ετσι φοβηθηκα οτι θα δυσκολευομουν πολυ και δεν το τολμησα

αμα ειναι για αυτο και μιας και εχεις περασει απο καισαρικη ... αρα ετσι θα το πας..

Εμενα με ρωτησε τις προαλλες ποσο μυωπια εχω... και τις ειπα αλλα θα παω μια βολτα να το ελεγξω κιολας για καλο και για κακο .. μου ειπε οτι αν ειχα μεγαλο βαθμο δεν θα σκεφτομουν καν την φυσιολογικη γεννα ... την εχω γλυτωσει εν μερη αλλα θα παω να με δει και γιατρος παντως!!!

9zlup2.png

προσεξε γιατι προσφατα το εψαξε μια φιλη με τη μυωπια και τελικα δεν ειναι λογος αυτος πλεον να μην γεννησεις φυσιολογικα ,αυτο ισχυε παλια αλλα ακομα πολλοι το βρισκουν δικαιολογια

Εκεινη μοηυ ειπε οτι με την μυωπια που εχω δεν υπαρχει προβλημα εγω απλα θελω να παω να με δει γιατι μαλλον μου εχει κατεβει :D:D:D

9zlup2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!

φωτεινη μια χαρα τοτε !αντε περασε και για σενα ο καιρος κοντευεις

Bonjourrrr....

Τωρα νιωθω πως δεν περναει ο καιρος :(

Και πως μεχρι τωρα περασε γρηγορα.... που στην αρχη ελεγα πω πω Οκτωμβριο???Εχουμε δρομο μπροστα μας... τωρα λες αντε αργει ο Οκτωμβρης να ερθει :D:D:D:D

Οσο φουσκωνω τοσο θελω να βγει η μικρη να ξαλαφρωσω...

Σημερα ειδα στον υπνο μου την γεννα μου ... αυτο ειναι καλο?????:?:-?:?:-?

Κατευθειαν στον ονειροκριτη πηγα χιχιχιχι

Τοκετός

Αν μια γυναίκα δει πως γέννησε, είναι προμήνυμα ευτυχισμένων περιστατικών και ότι πραγματικά θα γεννήσει φυσιολογικά ένα όμορφο παιδί.

9zlup2.png

12/10/2010 μου εχει δωσει αλλα εγω γιατι νιωθω οτι θα βγει νωριτερα??????

:?:???::?:???::?:???::?:???:

9zlup2.png

• 3 εβδομάδες μετά...

Πως φαινεται οτι οι μανουλες του Μοσχατου ακομα δεν επεστρεψαν απο τις διακοπες τους χαχαχαχα

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...