Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχα!!!αντε περιμενουμε νεα σου......!!!!

παμε..πηγες εσυ?πηγα στον καινουργιο σκλαβενιτη και επαθα πλακα!!

α,δεν σας ειπα!28 αυγουστου μετακομιζουμε..παμε στο ν.ηρακλειο..θα παιρνετε τα μπεμπε σας και θα μου ερχοσαστε!!

Διαφημίσεις

το σαββατο φευγω για ροδο και γυρναω 24 αυγουστου...

φευγουμε στελλιτσα γιατι δεν παλευεται αλλο στο νοικι.

μπραβο που γνωριστηκατε!!!αλλα...δεν πιστευω να μας πηρατε την νυφη!!χαχα

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι μακρυα μας που θα εισαι :(:(:(

Στον σκλαβενιτης της καλλιθεας χαααααααααανεσαιιιιι πηγα με τους γονεις μου περιμενω να ερθει με το καλο και ο συζυγος να παμε να φουλαρουμε το σπιτι μας ... .

Κι εμεις που εχουμε δικο μας σπιτι δεν μπορουμε να μεινουμε παρακαλαμε να το πουλησουμε να βρουμε καπου εδω ... αλλα τωρα μας προλαβε η κριση :(:(:(

Πεθερες μην τσακωνεστε... :P:p θα τα βαλουμε ολα μαζι σ

ενα παρκο κι ας διαλεξουν μονα τους....:tongue::tongue:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Γιουπιιιιιιιιιιιιι ο Βασιλακης θα εχει συντομα αδερφακιιιιι:D:D:D:D

Μπραβο Στελιτσα.... ΤΩΡΑ ομως προσοχη μην αρχιζεις και βγαινεις στους δρομους και με προσοχη αγκαλιτσες με τον Βασιλακη .. οχι οτι θα του τα στερησεις απλα με προσοχη .. τουλαχιστον τους πρωτους μηνες

Αχχχχ ποσο χαρηκα:D:D

9zlup2.png

Καλημεραααααααααααα

Μολις γυρισα απο την γιατρο μου,πηγαμε να γραψουμε τα καθιερωμενα μηνιαια φαρμακακια μας... Την ρωτησα αν μπορω να φυγω για 4 μερες να παμε Παρο{εχω φαει κολημα πως να το κανουμε :tongue:} και μου ειπε οδικος και μονο κοντα ναι , καραβι ΟΧΙ.... εισαι σε δυσκολο μηνα Φωτεινη μην το ριψοκινδυνευεις... Οποτε Αθηνα :confused::confused::confused::confused:....

Παντως Στελλα μου δεν ειναι βαρυς απλα υπερκινητικος ειναι και εγω με την κοιλια δεν μπορουσα να τον χαρω παραπανω :(:(

9zlup2.png

Εσυ ομως εισαι στην αρχη αν και στην αρχη εγω ειχα τις μικροαποκολησεις και παλι με ειχε σε ακινησια {αναθεμα κι αν ξαπλωσα :D} απλα αδεια απο την δουλεια πηρα κι ημουν απο το σπιτι μου στην μανα μου και τουμπαλιν:D:D:D

Σημερα απλα μου ειπε οτι αν χτυπα ξυλο γινει κατι θα περιμενεις το πλοιο να σε φερει ? ποιο γρηγορα ερχεσαι με αμαξι περνεις και την αστυνομια και σου ανοιγει δρομο παρα με το καραβι και της λεω σιγα καλε 8α παρει ο Γιωργος το ναυτικο να με φερουν με τα ταχειας τους ...και μου λεει φωτεινη σοβαρεψου κι εκει με ξενερωσε :mad::mad:

οποτε μου ειπε ο αντρουλης θα περνουμε σιγα σιγα το αμαξι και θα πηγαινουμε εδω κοντα για κανενα μπανακι να ξεσκασω κι εγω κι αυτος που πηζει εκει κατω

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...