Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 26 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Ευχαριστώ πολύ!Δεν ξέρω,ίσως τον πάρω να κλείσω για νωρίτερα..

Ίσως να ήταν λίγο νωρίς για να δείτε καθαρά τον λεκιθικό, συνήθως τον βλέπουν αφού ο αμνιακός σάκος έχει διάμετρο 30χιλιοστά (αν σε βοηθάει αυτό) και συνήθως αυτό είναι κάπου μεταξύ 5ης και 6ης εβδομάδας. Στο 5+1 ίσως να ήταν πολύ μικρούλης ακόμα και γι αυτό να μην τον είδατε. Αν νιώθεις πως δεν μπορείς να περιμένεις τόσες μέρες κάνε το ραντεβού σου πιο νωρίς για να νιώσεις εσύ οκ. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

Εγώ πηγα στο Συρμαγια με χαρτι από τον γιατρό και μου έδωσε. Γιατι στο κανουν αυτο? Δοκιμασε με τον αλλο γυναικολόγο που ειναι πιο καλός. Ελεος τόσα λεφτα μας παίρνουν....

Με τον Συρμαγια τσακωθηκε ο πατερας μου χαχαχα.... του ειπε να τουθ δωσει η γιατρος μου ενα χαρτι κι εναν υπερηχο .. τι χαρτι θελει δεν ξερω.... αφου το βιβλιαριο μου μεσα γραφει την ημερομηνια ... τι σκατα θελουν μωρε κοντρα πανε ο ενας γιατρος με τον αλλον γιατι πολυ απλα δεν παμε σ'αυτους να γεννησουμε καταλαβες???

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αμα ο ανθρωπος δεν θελει να εξυπηρετησει σε παιδευει.... Απο δευτερα παλι στην γιατρο μου κλαψψψψ:confused::confused:

9zlup2.png

Το πηρα το μαγικο χαρτακι ;) οχι απο τον γνωστο γιατρο ομως χαχα ....

Πηγα με την χαρα οτι θα καυγαδισω και θα ξεδωσω αλλα τελικα ηταν ο αλλοσ γυναικολογος εκει ..... Δεν πειραζει το θεμα ειναι οτι τελειωσα και ολα καλα...

Τωρα ομως μου ανοιξανε αλλη πληγη :(, εμεις στο δημοσιο δεν δικαιουμαστε το 6 μηνο αν θελουμε να κανουμε χρηση του μειωμενου ωραριου ... και τωρα ειμαι σε σκεψη τι να κανω ... η καθομαι μεχρι τον Οκτωμβριο του 2011 και την παω παιδικο και απλα θα χωσω καποιον να την πηγαινει το πρωι .... και δεν κανω χρηση του μειωμενου ή παω για δουλεια τον Ιανουαριο του 2011 και αναγκαζω την μητερα μου να μου την κρατησει μεχρι τον σεπτεμβριο που θα μου επιτρεπεται να την παω παιδικο σταθμο..... αλλο βασανο κι αυτο τωρα πουφφφφφφφφφφφ

Στελλα βολτουλα πηγαινες το πρωι στην Γραμμου???? σε ειδα αργα ομως :( και δεν μπορουσα να σταματησω ειχα φορτηγο απο πισω μου

Ολες εχετε εξαφανιστει παντως...,ελπιζω να περνατε καλα :P:p:p

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Ηταν ενας νεος με μπουκλιτσες??? Ευτυχως τελειωσες... Πηγα mothercare

Ναι ενας τετοιος ηταν χαχαχα

κι εγω τ'απογευμα πηγα με την μανα μου που φαγωθηκε στα jumbo ...παμε και παμε να παρουμε της μικρης λιγα πραγματακια αντε.. κι ετσι πηγαμε σκασαμε 100 ευρουλακια και ηρθαμε... τωρα μας μενει το κρεβατακι το καροτσακι και μερικα αλλα που αφησαμε ν ατα παρουμε μαζι με τον μπαμπα της :D:D:D

9zlup2.png

καλημερα!τι κανετε κοριτσακια?

ω τι ευχαριστα νεα βλεπω !Στελλιτσα συγχαρητηρια με το καλο και με μια κορη τωρα !!

Κατια περαστικα σου και μην στενοχωριεσαι καλος κ αγιος ο θηλασμος αλλα την υγεια σας πανω απο ολα,πως εισαι τωρα ?

φωτεινουλα εσυ πως τα πας?πηγες διακοπες ή ακομα?

εμεις ειχαμε φυγει για 2 βδομαδες περασαμε σουπερ τωρα ετοιμαζομαι γιατι σε 13 μερες γενναω !

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Καλως τες....

Βασω εδω μεσα κλεισμενη στο σπιτι ... λειπει ο αντρουλης μου ταξιδι στην Ροδο κι εγω ειμαι εδω ... Δεν πηγαμε διακοπες και δεν θα παμε μαλλον ....:(:(γιατι μετα θα φοβαμαι οσο θα περνανε οι μερες....

Κατια μου κοιτα να περασεις καλα και να γευτεις τον μικρουλη:D:D

9zlup2.png

Διαφημίσεις

αααααα εχουμε σκεφτει απο τωρα Πασχα διακοπουλες στο νησι μου:D:D:D

Κερκυρααααααααα

Μιας και φετος Πασχα μακρυα καναμε παλι η Ροδος μας χωριζε ΑΧΧΧΧΧ αυτη η Ροδος αχχχχχ

9zlup2.png

Kαλησπέρα σε όλες.

Βασω με το ΄καλό. Οσο ξεκουραστηκες ξεκουράστηκες....

Φωτεινη μονη σου ε? Παμε βόλτα γιατί από Δευτερα πάλι καυσωνας.

Κατια τι κανεις? Τι κάνει ο Βασιλάκης?

Μιας και ο συζυγος κανει το μπανακι του στην Συμη τωρα :mad::mad::mad::mad:

Ας παω μεχρι την πλατεια στο συντριβανι εγω να πιω εναν καφε με μια συμμαθητρια μου:D:D:D

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...