Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

εχω παρει 4 χαπια και ακομα εχω γαλα.μαλλον θα παρω αλλα τοσα μου ειπε ο γιατρος.

αγωγη θα κανω για τουλαχιστον 10 ημερες και βλεπουμε..οποτε δεν συνισταται το θηλαστρο..

στελλα μου ανυπομονω να μου τα μαθεις!!!

φωτεινουλα μην αγχωνεσαι!εμενα μεχρι τον 8 ηταν με το κεφαλι επανω..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν βγάζει το γάλα με θηλαστρο θα ανανεωνεται. Αφου πηρες χάπι σε 2-3 μερες θα κοπει. Αν οχι μιλα με τον γιατρό σου μηπως πάρεις και 2ο. Φορα στενό σουτιεν.

μου ειπε για στενο σουτιεν και να δενω το στηθος με ελαστικη γαζα:?

μου ειπε για στενο σουτιεν και να δενω το στηθος με ελαστικη γαζα:?

αχχχχ αυτο με την γαζα το ειχε κανει και η νυφη μου :( ταλαιπωρηθηκε κι αυτη με το γαλα ... την φασκιωναμε καθε μερα ...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Ναι Κατια μου να το κάνεις για να μην υποφερεις. Τωρα που περιμένω και το δευτερο θα τα μάθω καλήτερα! Ελπίζω να μπορεσω και αυτό να το θηλάσω 9 μηνες και παραπάνω.

Ναι Κατια μου να το κάνεις για να μην υποφερεις. Τωρα που περιμένω και το δευτερο θα τα μάθω καλήτερα! Ελπίζω να μπορεσω και αυτό να το θηλάσω 9 μηνες και παραπάνω.

ωπα ωπα κατι εχω χασει Στελλιτσα περιμενεις 2ο μπεμπε????????:P:p:p:p:p:p:p:p

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Ναιιιιι. Ειμαστε και οι 2 εγκυες Φωτεινη! Βασικά βιαστικα να το ανακοινωσω.

Δεν εχω δει ουτε σακο ουτε ακουσα καρδουλα....

Την άλλη εβδομάδα...

Τιποτα δεν έχω Κατια μου. Ουτε στην 1η ειχα. Συχνοουρια μονο,

Μονο εγώ και ο άντρας μου το ξέρουμε.

Αχχχ Στελλιτσα μου χαρηκααααααααααααα........................

ετσι κοντα κοντα θελει κι ο γιωργος να τα κανουμε ... εγω το σκεφτομαι ....:?:???:

Κατια μολις μιλησα με τον γιωργο κοβει βολτες στην χωρα μου ειπε εκει εκει με τις τουριστριες γκρρρρ :evil::evil::evil::evil:

9zlup2.png

Δεν αντεχω αλλο ....

Ο καθε γιατρος θελει τα δικα του .... δεν μου λενε την ημερομηνια της κυοφοριας και πανε να μου βγαλουν την γιατρο μου αχρηστη

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Πηγε ο πατερας μου να περασει επιτροπη για μενα {γιατγι εγω δεν μπορω να περασω λογω της παθησης και καλα} και του λεγανε οτι στους υπερηχους δεν βλεπουν κατι .. κι οτι ετσι κανουν οι ιδιωτικοι γιατροι λες και αυτος εκει δεν ειναι και στο Λητω... και δεν του λενε την ημερομηνια της κυοφοριας μου .....

9zlup2.png

Αααα. Τι λες τωρα? Την ΠΗΤ εννοεις? Ο ιδιωτικος στην δίνει. Και τώρα?

Η ΠΗΤ μου απο τηνγιατρο μου ειναι 11/10/2010 αλλα θελω και την επισημη απο το κεντρο μανας παιδιου για να σταματησουν οι αδειες ασθενειας και να την δηλωσω στην εργασια μου :(:(

Δεν εχω ξαναγεννησει και δνε ξερω τι μου γινεται... Αυριο θα κανω διακριτικα μια βολτα απο το ΙΚΑ να μαθω ,βασικα θα στειλω πρωτα τον πατερα μου και αν παλι γινει καυγας ε τοτε θα παω εγω απο εκει να γινει της............:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:

9zlup2.png

Εγώ πηγα στο Συρμαγια με χαρτι από τον γιατρό και μου έδωσε. Γιατι στο κανουν αυτο? Δοκιμασε με τον αλλο γυναικολόγο που ειναι πιο καλός. Ελεος τόσα λεφτα μας παίρνουν....

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...