Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσιααα...

Στελλα αν ειναι για την αλλη εβδομαδα ναπαρω μια ιδεα ναι μεσα ειμαι

περα απο την Τεταρτη που θα παω στη γιατρο να με δει και να μου πει αν μπορω να ταξιδεψω... μιας και θα φυγει ο συζυγος για ροδο να παω στο χωριο της νυφης μου οικογενειακα να χαλαρωσω λιγο

απο τσισακια μια χαρα δοξα το θεο ... θα παρω μια λεκανη για το δωματιο στο τελος χαχαχα.... σημερα κατα ενα περιεργο λογο - τροπο δεν ξερω πως να το πω .. εχω σχιστει απο κατω κι εχω λιγο αιμα ... λες και κοπηκα στο ξυρισμα... αλλα δεν ξυριστηκα χτες για να πω οτι ειναι φρεσκο και δεν ξερω πως εγινε .... του εβαλα λιγο μπενταντιν αν και λογω του θυροειδη δεν κανει ... και καπως εχει ηρεμησει αντε να δουμε τι αλλο θα με βρει μεχρι να γεννησω ... αρχιζω κι απελπιζομαι :(...

Το καλυτερο ειναι ομως οτι η μικρη εχει κανει μαλλον τον ομφαλιο λορο σχοινακι και κουνιεται γυρω γυρω και μ'αρεσει γιατι αυτο μου δειχνει οτι ολα εκει μεσα ειναι καλα:tongue::tongue::tongue::tongue:

στελλα οταν κανονισετε για τ'αλλο ξερεις τηλεφωνο κι ερχομαι δεν εχω τιποτα αλλο να κανω περα αν μου βγαλουν καμια επιτροπη το ΙΚΑ αλλα αυτο ειναι πρωι ..

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια...τι κανετε??

φωτεινουλα αυτο με το αιμα το ειχα και εγω και μου ειχε πει ο γιατρος οτι ειναι λογω της τριβης.φορουσα και σερβιετακι οποτε αυτο δυσκολευε την κατασταση.

και εγω θα παω ροδο (απο εκει ειμαι..) 31/07..ανυπομονω!

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια.

ειμαι χαλια.το σαββατο πηγα νοσοκομειο γιατι ποναγε πολυ το αυτι μου και τελικα μου βρηκαν ερπη στο αυτι.αυτο συνεπαγεται με ενα σωρο φαρμακα.αντιβιωση,κορτιζονη και αντιικα που ειναι ασυμβατα με το θηλασμο.οπως καταλαβαινετε μου απαγορεψαν το θηλασμο κια μου εδωσαν χαπια να κοπει το γαλα.

ολη μερα κλαιω.ειναι δυνατον να μου ετυχε τωρα αυτο?το στηθος μου εχει γινει πετρα και ποναω ανυποφορα.δεν αντεχω αλλο.

νιωθω τελειως αχρηστη σαν μαμα

Κατια μου ελα δεν πειραζει υπομονη :( για το καλο του μικρουλη θα το κανεις....

αυτα να μην υπηρχαν γαμωτο θα ηταν ολα καλα... ηθελα να ηξερα οταν μας εκαναν εμας οι μανουλες μας δεν παθαινανε τα ιδια τοτε ? τι κανανε???:confused:

ροδο θα πας??? χμμμμ δεν πας να δεις τι θα κανει τοτε το καραβι του αντρουλη μου εκει γυρω???:D:D να τον ελεξω μεσω εσενα χιχιχιχιχι εκει διπλα ειναι στο λιμανι ... 3/8 θα ερθει :( κι εγω μοναχουλα εδω

9zlup2.png

καλησπερα κοριτσια.

ειμαι χαλια.το σαββατο πηγα νοσοκομειο γιατι ποναγε πολυ το αυτι μου και τελικα μου βρηκαν ερπη στο αυτι.αυτο συνεπαγεται με ενα σωρο φαρμακα.αντιβιωση,κορτιζονη και αντιικα που ειναι ασυμβατα με το θηλασμο.οπως καταλαβαινετε μου απαγορεψαν το θηλασμο κια μου εδωσαν χαπια να κοπει το γαλα.

ολη μερα κλαιω.ειναι δυνατον να μου ετυχε τωρα αυτο?το στηθος μου εχει γινει πετρα και ποναω ανυποφορα.δεν αντεχω αλλο.

νιωθω τελειως αχρηστη σαν μαμα

Να μην το ξαναπεις αυτό. Αχρηστες ειναι αυτες που κόβουν το γάλα τους για να μην τους χαλάσει το στηθος, όχι εσυ που ειναι θέμα υγειας. Περαστικά να ειναι. Και εγώ σταμάτησα. Κάνε μασσαζ στο στήθος.

Διαφημίσεις

απλα νιωθω τυψεις που το παιδακι μου δεν θα πιει αλλο γαλα απο εμενα.τουλαχιστον τρωει με μαγαλη χαρα το συμπληρωμα.

δεν μπορω να το ακουμπησω καθολου το στηθος απο τον πονο στελλιτσα.μονο τα ζεστα μπανια με ανακουφιζουν λιγο.το γαλα τρεχει ποταμι..πηρες και εσυ χαπια??

φωτεινουλα αν αναρρωσω θα ειμαι εκει 31/07.μην αγχωνεσαι..θα του κανω ελεγχο!η μπεμπα σου καλα??

QUOTE=katia1984;490750]απλα νιωθω τυψεις που το παιδακι μου δεν θα πιει αλλο γαλα απο εμενα.τουλαχιστον τρωει με μαγαλη χαρα το συμπληρωμα.

δεν μπορω να το ακουμπησω καθολου το στηθος απο τον πονο στελλιτσα.μονο τα ζεστα μπανια με ανακουφιζουν λιγο.το γαλα τρεχει ποταμι..πηρες και εσυ χαπια??

φωτεινουλα αν αναρρωσω θα ειμαι εκει 31/07.μην αγχωνεσαι..θα του κανω ελεγχο!η μπεμπα σου καλα??

Κατια μου καταρχας περαστικα. Το πιο σημαντικο ειναι να εισαι καλα για να φροντιζεις το μωρακι σου. Δευτερον, για ποσο καιρο πρεπει να παρεις αγωγη? Θα μπορουσες απλα να βγαζεις το γαλα αυτο το διαστημα με θηλαστρο και αν το πετας και μολις σου επιτρεψει ο παιδιατρος να ξαναρχισεις το θηλασμο. Τα χαπια ειναι περιεργη ιστορια. Βεβαια και εγω που για παρομοιο λογο εκανα το ιδιο για μια βδομαδα, μου λιγοστεψε πολυ το γαλα και σιγα σιγα το σταματησα γιατι ειχα κουραστει απο το ξενυχτι για θηλασμα, αλλα αν ξαναβαλεις το μωρο στο στηθος μετα απο λιγες μερες αποκαθισταται η γαλουχια. Αν δεν εχεις παρει ακομη τα χαπια ρωτα το γιατρο σου και τον παιδιατρο και τον γυναικολογο. Τελος παντων ρωτα οπως και να εχει, αν θες να θηλασεις για λιγο καιρο ακομη. Παντως οτι κι αν γινει μη στενοχωριεσαι, ειμαι σιγουρη οτι το μωρακι σου εχει την καλυτερη φροντιδα απο σενα. Εμενα οταν χρειαστηκε να κανω κατι παρομοιο δεν επαιρνε καθολου το μπιμπερο, γιατι ειχε συνιθησει 6 μηνες το στηθος και ηταν μια ολοκληρη μερα νηστικη κλαιγοντας γοερα, εγω μετα απο επεμβαση και νιωθωντας φρικτα,οποτε εσενα τουλαχιστον τρωει χωρις προβλημα. Περαστικα σου και μην ανησυχεις για τιποτα! Φιλια!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

απλα νιωθω τυψεις που το παιδακι μου δεν θα πιει αλλο γαλα απο εμενα.τουλαχιστον τρωει με μαγαλη χαρα το συμπληρωμα.

Γκρρρ κανει μπανιο τωρα λεει εκει κοντα ..... να ζηλεψω τωρα η μετα??? οχι για το μπανιο αλλα οτι ειναι εκει μοναχουλης{δεν ζηλευω απλα μ'αρεσει να τον πειραζω }η μπεμπα μια χαρα ειναι ... εκει που δεν την ενιωθα τωρα μου δινει κατι βαρβατες κλωτσιες και την παρανιωθω.. αλλα δεν παραπονιεμαι το προτιμω απο το να μην την νιωθω καθολου οπως γινοταν για 5 μερες.... αυριο παω στον τριβιζακη μας να κανουμε τις συνηθισμενες μας εξετασουλες & την τεταρτη θα παμε στην γιατρο μας.... ..

ελπιζουμε στα καλυτερα να δουμε μηπως κι εχει παρει θεση οπως με ρωτανε συνεχεια ....

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...