Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια!!!

φωτεινη μου θα δεις ποσο γρηγορα θα περασει ο καιρος..σε λιγο καιρο θα εχεις την μπεμπα σου αγκαλιτσα!!

στελλα μου που ακριβως εχει ανοιξει?θα με ενδιεφερε να παμε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξεχασα να σας πω τι επαθα εχθες!

εκει που ετρωγε το παλικαρακι μου ξαφνικα κοκκινισε και δεν επαιρνε ανασα..τον γυρισα αμεσως αναποδα και εβαλε τα κλαματα.περιττο να σας πω οτι τα εβαλα και εγω απο τον φοβο μου.πηρα αμεσως τον παιδιατρο αλλα μου ειπε να μην ανησυχω.τρωει λαιμαργα και με βουλωμενη μυτουλα για αυτο το παθαινει.του βαζω συνεχεια φυσιολογικο ορο αλλα παλι ξυπναει ετσι.μηπως ξερει καμια κανενα κολπο?

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Tι κάνετε? Κοριτσια ανοιξε mothercare & ELC stock κοντά στον ηλ. της Καλλιθεας. Θελει καμια να πάμε?

καλησπερα...

ξενυχταω σημερα :( για να μπορεσω να απογραφω μαμωτο μου :(

που ειναι πισω απο τον σταθμο θα ειναι σιγουρα χαχαχα

εκει που ετρωγε το παλικαρακι μου ξαφνικα κοκκινισε και δεν επαιρνε ανασα..τον γυρισα αμεσως αναποδα και εβαλε τα κλαματα.περιττο να σας πω οτι τα εβαλα και εγω απο τον φοβο μου.πηρα αμεσως τον παιδιατρο αλλα μου ειπε να μην ανησυχω.τρωει λαιμαργα και με βουλωμενη μυτουλα για αυτο το παθαινει.του βαζω συνεχεια φυσιολογικο ορο αλλα παλι ξυπναει ετσι.μηπως ξερει καμια κανενα κολπο?

Κατια κυκλοφορεις ? πηρες ευχουλα?

Αχ την κυριακη πηγαμε με τον ανιψιο μου να κοινωνησουμε στους Ταξιαρχες και εβλεπα τα μωρακια τα βαφτισμενα που τα φερνανε για να τα κοινωνησουν και ελεγα του χρονου θα ειναι και η μικρη μου ετσι ;);)....

Η νυφη μου εχει παρει κατι σαν ρουφηχτρα :D εγω το λεω σκουπα philips χιχιχιχ και του ρουφαγε απο μικρουλης την μυτουλα του για να μπορει να περνει ανασουλες... αχ οσο σκεφτομαι οτι μεσα Αυγουστου θ'αρχιζουμε να ψωνιζουμε πεταω απο χαρα :P:p

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Ποσο ορο του βάζεις? Εχεις εργαλειο για τις μυξουλες? Όποτε θες πάμε mothercare εκτος από Πεμπτη που έχει καυσωνα.

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες!!!

φωτεινη μου κυκλοφορω με τον μπεμπη μου!πηραμε μιση ευχη και εχουμε ξεκινησει τις μπαροτσαρκες!βεβαια ολη την ωρα κοιμομαστε στο καροτσι αλλα καλυτερα!!

του βαζω ενα μπουκαλακι με 5 ml.εχω παρει και αυτο για τις μυξουλες αλλα δεν καθεται ο ατιμος!!

παμε οποτε θελετε!

ασχετο αλλα βρε στελλιτσα πως την παλευεις με το καροτσι στους δρομους?μου σπανε τα νευρα!παρκαρουν τα αυτοκινητα πανω στο πεζοδρομιο και για να περασεις κανεις ακροβατικα!!

αντε φωτεινουλα κοντευεις!!!!μια συμβουλη μονο..κοιμησου τωρα που μπορεις!!!!!πονεμενη ιστορια!!χαχα

παμε και στη μαρινα του φλοισβου, στην πλατεια κυπρου και γενικα κανουμε βολτες στην καλλιθεα.προς το παρον παμε απογευματα λογω της ζεστης.οποτε θες παμε.

αχ θα με σωσεις αν μου δειξεις!!θα το παρω μαζι μου..

ποτε θεωρουμε οτι εχει πυρετο το μωρο?ο δικος μου εχει απο το πρωι συνεχεια 36,7.ναι,ειμαι μια τρελη μαμα που ολη την ωρα ειμαι απο πανω του να δω αν αναπνεει,αν εχει πυρετο και ολα τα σχετικα...

καλημερα κοριτσια!!!

φωτεινη μου θα δεις ποσο γρηγορα θα περασει ο καιρος..σε λιγο καιρο θα εχεις την μπεμπα σου αγκαλιτσα!!

στελλα μου που ακριβως εχει ανοιξει?θα με ενδιεφερε να παμε!

5 λεπτα από τον σταθμο της Καλλιθεας. Μεταξυ Καλλιθεα-Ταυρο. Παμε απο Δευτερα με τους Βασιλάκιδες να γνωριστουν κιολας.!;)

παμε και στη μαρινα του φλοισβου, στην πλατεια κυπρου και γενικα κανουμε βολτες στην καλλιθεα.προς το παρον παμε απογευματα λογω της ζεστης.οποτε θες παμε.

αχ θα με σωσεις αν μου δειξεις!!θα το παρω μαζι μου..

ποτε θεωρουμε οτι εχει πυρετο το μωρο?ο δικος μου εχει απο το πρωι συνεχεια 36,7.ναι,ειμαι μια τρελη μαμα που ολη την ωρα ειμαι απο πανω του να δω αν αναπνεει,αν εχει πυρετο και ολα τα σχετικα...

Θα το καταλάβεις πιστεψεμε. Μεχρι 37 δεν ειναι πυρετος για τα μωρά... Εμενα ειχε πάνω απο 38. Προσοχη με τον πυρετο. Παρε τον γιατρο αν ανεβει 38.... Ποτε να μην ανέβει. ;)

Διαφημίσεις

Θα το καταλάβεις πιστεψεμε. Μεχρι 37 δεν ειναι πυρετος για τα μωρά... Εμενα ειχε πάνω απο 38. Προσοχη με τον πυρετο. Παρε τον γιατρο αν ανεβει 38.... Ποτε να μην ανέβει. ;)

αυτο μου ειπε και ο παιδιατρος.

θα κρυψω το θερμομετρο γιατι θα τρελαθωωωωωωωω!!!!:roll:

καλημερα σε ολες!!!

φωτεινη μου κυκλοφορω με τον μπεμπη μου!πηραμε μιση ευχη και εχουμε ξεκινησει τις μπαροτσαρκες!βεβαια ολη την ωρα κοιμομαστε στο καροτσι αλλα καλυτερα!!

του βαζω ενα μπουκαλακι με 5 ml.εχω παρει και αυτο για τις μυξουλες αλλα δεν καθεται ο ατιμος!!

παμε οποτε θελετε!

ασχετο αλλα βρε στελλιτσα πως την παλευεις με το καροτσι στους δρομους?μου σπανε τα νευρα!παρκαρουν τα αυτοκινητα πανω στο πεζοδρομιο και για να περασεις κανεις ακροβατικα!!

αντε φωτεινουλα κοντευεις!!!!μια συμβουλη μονο..κοιμησου τωρα που μπορεις!!!!!πονεμενη ιστορια!!χαχα

Τι να κανω ειπες?? να κοιμηθω??? χμμμ

εχω μια ανησυχια 3 μερες τωρα και ξυπναω απο τις 5:30 και ξανακοιμαμαι μετα απο κανα δυωρο :(

Παλι καλα εχω καλη εκπαιδευση με τον ανιψιο μου και χαιρομαι για αυτο ;);););)

Τωρα θα φυγει και ο συζυγος για 20 μερες και εκει με πιανει ακομα ενα μεγαλυτερο αγχος :(

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Τι να κανω ειπες?? να κοιμηθω??? χμμμ

εχω μια ανησυχια 3 μερες τωρα και ξυπναω απο τις 5:30 και ξανακοιμαμαι μετα απο κανα δυωρο :(

Παλι καλα εχω καλη εκπαιδευση με τον ανιψιο μου και χαιρομαι για αυτο ;);););)

Τωρα θα φυγει και ο συζυγος για 20 μερες και εκει με πιανει ακομα ενα μεγαλυτερο αγχος :(

να μην αγχωνεσαι!!!εχεις εμας για παρεα!!χιχι!

παντως ξετερε τι παρατηρησα?στην εγκυμοσυνη καθε βραδυ για καποιο ανεξηγητο λογο ξυπνουσα στις 3..ε τωρα ο μπεμπης οτι ωρα και αν εχει κοιμηθει στις 3 ανοιγει το ματι γαριδα και κοιμαται μετα απο κανενα μισαωρο..τυχαιο?δεν νομιζω!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...