Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

Kαλημέρα και από εμένα. Βγαζει 2 κάτω και 1 επάνω. Δεν γκρινιαζει καθολου. Τον ενοχλει η ζέστη όμως. Ειδες μωρε η μπουμπου σου? Της βαζεις ζελε στα δοντακια? Αυτον που μυριζει ουζο,

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν το θελει καθολου!! Κλαιει και φωναζει. Στο μεταξυ δεν ξερω τι εχει παθει και ολο θελει να ειναι μαζι μου. Τρομερη μαμακιαση! Οπως καταλαβαινεις καλοπερναω... Με εχει εξοντωσει :rolleyes::rolleyes:

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Πω πω τι ασχημο που ειναι να εισαι στην θαλασσα και να μην μπορεις να κανεις :o:o:o

Αντε ναν βγουν τ'αποτελεσματα να δω τι ειναι δεν αντεχω την ζεστη θελω να κανω μπανιααααααααααααααααααααααα στην θαλασσα :P:p:p

Κοριτσακια πως ειστε σημερα? εγω λιωνω στο μπαλκονι μου δεν εχω ορεξη για τιποτα μα για τιποτα ... εχω πιατα να πλυνω εχει τελειωσει το πλυντηριο και δεν εχω δυναμηη να κανω απολυτως τιποτα....:(:(:(

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Εχουβ πιαστει τα καπουλια μου Στελλα μου απο την ξαπλα δεν μπορω να βολευτω τα βραδυα και κοιμαμαι σε 2 θεσεις μονο και πονανε τα κοκκαλακια μου :mad:

Ασε που απο το πολυ νερο εχω γινει ενα με την τουαλετα ανα μια ωρα το βραδυ γκρρρ

9zlup2.png

Και που είσαι ακόμα. Εγώ μετα τον 7ο ξυπνουσα 3 φορες για τουαλέτα τη νύχτα... Μαια ειδες? Εχεις ο γιατρός σου? Θα σου πει στασεις και αναπνοες για να ανακουφιζεσαι. Και μην φας ποτέ καρπουζι βράδυ. Αυτη ειναι δική μου συμβουλη!

Και που είσαι ακόμα. Εγώ μετα τον 7ο ξυπνουσα 3 φορες για τουαλέτα τη νύχτα... Μαια ειδες? Εχεις ο γιατρός σου? Θα σου πει στασεις και αναπνοες για να ανακουφιζεσαι. Και μην φας ποτέ καρπουζι βράδυ. Αυτη ειναι δική μου συμβουλη!

μαια???οχι δεν εχουμε θιξει αυτο το θεμα :(

σημερα που πηγα να μου γραψει φαρμακα μου απαγορευεσε την οδηγηση τελος για μενα το αμαξι:(:(:(:(

9zlup2.png

Διαφημίσεις

καλα ειμαι στελλιτσα.αυπνη αλλα πολυ ευτυχισμενη..

ο βασιλακης εφτασε τα 4,4 κιλα.πηραμε 1,5 κιλο σε 20 μερες και ειμαι πολυ χαρουμενη και περηφανη που τα καταφεραμε με τον θηλασμο!

σε 4 μερες κλεινουμε μηνα..ο βασιλακης σου τι κανει?

Καλημερα κοπελιες ομορφες και τσαχπινες....;);)

κατια μου τα καταφερες βλεπω μια χαρα .... αντε να περναει ο καιρος να ξελαφρωσω κι εγω ... δεν αντεχω αλλο :(:(

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...