Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

βασω ναι τελικα καταληξαμε στον λυμπερη.μας εξηγησε τα παντα,με ενθαρρυνε πολυ στο θεμα του θηλασμου και εξετασε το παιδι!η αλλη παιδιατρος ειχε ακουσει μονο την καρδια του.αυτος εκατσε ποση ωρα για να τον εξετασει.και δεν πηρε και πολλα χρηματα!

μας ειπε οτι ειναι στους εμβολιασμους στο ικα μοσχατου.

κοριτσια εσεις που θηλασατε θα εχετε εμπειρια.

ο μικρος μου εφυγε απο το μαιευτηριο με 11 ικτερο.πιστευα οτι τοσο καιρο θα του ειχε φυγει αλλα μου ειπε ο παιδιατρος οτι ειναι ακομα λιγο κιτρινος και οτι οφειλεται στο θηλασμο,τα μωρακια που θηλαζουν αργουν να ξεπερασουν τον ικτερο.μου ειπε να μην ανησυχω,ολα τελεια, αλλα εχω σκασει απο εχθες..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τηβ μικρη καταφερα να την νιωσω σημερα με ενα κρουασαν που εφαγα με δυσκολια τηνενιωθα χτες.....ολα καλα παλι καλα....

το σπιτι ειναι λιγο ...χαλια .... κι εγω μεσα μου ... θα περασει ελπιζω....

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

τηβ μικρη καταφερα να την νιωσω σημερα με ενα κρουασαν που εφαγα με δυσκολια τηνενιωθα χτες.....ολα καλα παλι καλα....

για το σπιτι να μην σε νοιαζει..κοιτα να εισαι καλα εσυ και η μικρη σου...

βασω ναι τελικα καταληξαμε στον λυμπερη.μας εξηγησε τα παντα,με ενθαρρυνε πολυ στο θεμα του θηλασμου και εξετασε το παιδι!η αλλη παιδιατρος ειχε ακουσει μονο την καρδια του.αυτος εκατσε ποση ωρα για να τον εξετασει.και δεν πηρε και πολλα χρηματα!

μας ειπε οτι ειναι στους εμβολιασμους στο ικα μοσχατου.

κοριτσια εσεις που θηλασατε θα εχετε εμπειρια.

ο μικρος μου εφυγε απο το μαιευτηριο με 11 ικτερο.πιστευα οτι τοσο καιρο θα του ειχε φυγει αλλα μου ειπε ο παιδιατρος οτι ειναι ακομα λιγο κιτρινος και οτι οφειλεται στο θηλασμο,τα μωρακια που θηλαζουν αργουν να ξεπερασουν τον ικτερο.μου ειπε να μην ανησυχω,ολα τελεια, αλλα εχω σκασει απο εχθες..

Μυθος! Ο θηλασμός δεν σχετιζεται με τον ικτερο. Θα φυγει. Το 11 δεν ειναι πολύ. Βαζε του την καλαθουνα κοντασε παραθυρο η μπαλκονι να τον βλέπει ο ήλιος. Εχει πλακα ο γιατρος που ειναι τεραστιος και το μωρο ειναι οσο ειναι το χέρι του.

Του δινεις καθολου ξένο γαλα?

Θα περάσει σιγουρα. Αφου κινηται μια χαρά ειναι όλα. Μονο αυτο να σκεφτεσαι. Το σπιτι σκασιλα σου που θελει μάζεμα....

Διαφημίσεις

Στελλα αυτον εχουμε κ εμεις ,για εμβολια παμε στο ιατρειο του γιατι την μικρη την εχουμε στο δημοσιο και δεν εχει πολυ κοσμο τελευταια δεν κλεινω καν ραντεβου παω ετσι και περναω αμεσως

καλος ειναι σαν γιατρος αλλα το λεγα και στην κατια ειναι καπως ατσουμπαλος αλλα αυτο που χει σημασια ειναι ναναι καλος γιατρος

Βασω τι κανουν τα μωρά σου? Το μέσα και το έξω?

καλημερα!

Στελλιτσα μια χαρα ειμαστε μεγαλωνουν κ τα 2 τα τεκνα ,εγω αρχιζω και κουραζομαι πολυ ευκολα

Κατια απο ικτερο εγω δεν εχω ιδεα ,δεν μου εκανε ευτυχως καθολου η μικρη

αλλα απ΄οτι εχω διαβασει εδω λενε οπως τα λεει η στελλα δεν υπαρχει προβλημα ,αφου σου το πε και ο γιατρος θα περασει μην ανησυχεις

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Μυθος! Ο θηλασμός δεν σχετιζεται με τον ικτερο. Θα φυγει. Το 11 δεν ειναι πολύ. Βαζε του την καλαθουνα κοντασε παραθυρο η μπαλκονι να τον βλέπει ο ήλιος. Εχει πλακα ο γιατρος που ειναι τεραστιος και το μωρο ειναι οσο ειναι το χέρι του.

Του δινεις καθολου ξένο γαλα?

οχι,καθολου.απο την παρασκευη κανουμε αποκλειστικο θηλασμο.στο παραθυρο τον εχω.

ποση ωρα πρεπει να θηλαζει?ποτε θηλαζει ενα μισαωρο,ποτε δεκα λεπτα!

ουφ,ολο αγωνιες εχω...

λοιπον κατια για τον θηλασμο ενα πραγμα θα χεις στο μυαλο σου

οτι " ο θηλασμος ειναι απεριοριστος,θα θηλαζει οσο θελει ,οποτε θελει" αυτο μονο ,τιποτα αλλο δεν θα σκεφτεσαι ,δεν θα αγχωνεσαι ,δεν θα χρονομετρησεις ,ελευθερα ,φυσικα κ ολα θα πανε οπως πρεπει

καθε παιδι ειναι διαφορετικο και θηλαζει αλλους χρονους ,αλλο πιο αργα αλλο πιο γρηγορα ,αλλο του αρεσει να χουζουρευει πιπιλιζοντας το στηθος αλλο οχι

.

αλλωτε θα θελει να θηλασει περισσοτερο ,θα το κανει καθε φορα που θελει να αυξησει την παραγωγη γιατι θα μεγαλωνει κ θα μεγαλωνουν οι αναγκκες του θα κραταει κανα 2μερο αυτο ,αλλωτε θα τον μειωνει τον χρονο ,

εσενα μην σε απασχολει ΤΙΠΟΤΑ εκεινο ξερει πολυ καλα τι να κανει ,το μονο που θα μπορεις να δεις για το αν τρεφεται ικανοποιητικα ειναι το βαρος του αν παιρνει 150 γρ την εβδομαδα ειναι οκ

Γεια σας συντοπιτισσες! Φωτεινη εισαι καλυτερα? Αυτο με τη διαρρηξη το εχω ζησει, δευτερη μερα του Πασχα, δεν υπαρχει χειροτερο. Για μηνες ανακαλυπτα πραγματα που ελειπαν, αστα φρικη. Το σημαντικο ομως ειναι να εισαι οκ εσυ και το μωρο, για το σπιτι μη σκας , σιγα σιγα. Κατια εμας ειχε 13 ικτερο οταν βγηκαμε, ο γιατρος μου ειπε να μην αγχωνομαι και οτι θα φυγει σταδιακα. Την εβαζα καντα στο φως, τη θηλαζα αποκλειστικα , οσο ηθελε εκεινη και δεν ξαναασχοληθηκα. Περασε μονος του. Βεβαια εγω ειχα αλλο αγχος, αν χορταινει με τον θηλασμο, αλλα το ξεπερνας με τον καιρο. Στελλιτσα το κανει ο σουπερ φιλος μας?

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Διαφημίσεις

Κάτια όσο θελει κι οταν θελει θα θηλάζει. Απλώς πρέπει αν κλαιει πρέπει να κοιτάς αν τα έχει κάνει η αν θελει μια αγκαλίτσα. Οχι κατευθειαν στο στηθος. Αν όλα ΟΚ τοτε θα θελει γαλατακι.

Νικ τι κανεις? Ο Βασιλάκης μια χαρά. ξεπροβάλουν 2 δοντια. Τι κάνει η Εβελινα?

Κατια μην τον ζυγιζεις συνεχεια γιατι δεν θα χεις σωστη ενδειξη

κανονικα πρεπει να τον ζυγιζεις μια φορα την βδομαδα ,μια συγκριμενη μερα και περιπου την ιδια ωρα δηλ ή παντα πρωι ή παντα απογευμα

εγω δεν περιμενα να σαραντησει παντως την εβγαλα εξω 20 ημερων κ ηταν μαρτιος τωρα τον μπεμπη που θα ναι ειναι αυγουστος μηνας θα τον βγαλω πολυ πιο νωρις ,μετα απο μια βδομαδα,δεν μπορω να φανταστω οτι θα κλειστω καλοκιαριατικα μεσα

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...