Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

Καλά να περάσετε και με ηρεμια. Σκέψου οτι ειναι το τελευταιο σου καλοκαιρι χωρίς την κόρη σου! Καλά μπάνια!:D

ΝΑιιιιιιιιιιιιι του χρονου θα κουβαλαμε και κουβαδακια:):P:p:p:p

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα σε ολες τις μανουλες!!!

φωτεινη μου καλα να περασετε!!!!!κανε κανενα μπανιο και για εμας!!!!

στελλιτσα εχουμε την παιδιατρο που τον εξετασε στο μαιευτηριο.μου φανηκε πολυ καλη και μου ειπε τα καλυτερα και ο γυναικολογος μου!!

βρε κουκλα ποσο καιρο σου κρατησε εσενα το αιμα μετα την γεννα?

καλησπερα!

φωτεινη καλα να περασετε!!

ωχ κατια υποψιαζομαι ποια παιδιατρο θα χεις ,ειναι στην ν.σμυρνη μηπως?

και εμενα μου χε δωσει καρτουλα και την ειχα τον πρωτο καιρο αλλα μετα δεν μου αρεσε κ την αλλαξα .. το σημαντικοτερο με το θηλασμο δεν εχει ιδεα προσεχε θα σου αρχισει τα συμπληρωματα

που ηδη το εκανε δηλαδη ...

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

καλησπερα!

φωτεινη καλα να περασετε!!

ωχ κατια υποψιαζομαι ποια παιδιατρο θα χεις ,ειναι στην ν.σμυρνη μηπως?

και εμενα μου χε δωσει καρτουλα και την ειχα τον πρωτο καιρο αλλα μετα δεν μου αρεσε κ την αλλαξα .. το σημαντικοτερο με το θηλασμο δεν εχει ιδεα προσεχε θα σου αρχισει τα συμπληρωματα

που ηδη το εκανε δηλαδη ...

βασω μου σου εστειλα προσωπικο μηνυμα..

Sophia (συνωνόματη!....)

διάβασε εδώ

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=45155&highlight=%CC%EF%F3%F7%DC%F4%EF

και εδώ

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=23996&highlight=%CC%EF%F3%F7%DC%F4%EF

Λογικά κάτι θα βρεις να λένε......:?

Tα είχα διαβάσει αυτά ήδη.Σε ευχαριστώ πάντως για τον κόπο σου!Δεν γράφει καμία από προσωπική εμπειρία αλλά μόνο από ραντεβού και αυτό δεν είναι ενδεικτικό για μένα ...Την έγραψα ήδη αλλά πάντα θα ψάχνω να βρω πληροφορίες για να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω την δίκη μου καλή εντύπωση.Αν ξέρετε κάτι παραπάνω παρακαλώ διαφωτιστε με!

Ta

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Καλησπερααα...

Δυστυχως οι διακοπες μας αναβληθηκαν ....κοψανε την αδεια του συζυγου...Και δεν μας εφτανε αυτο :( την Παρασκευη το μεσημερι μπηκαν στοσπιτι μου και το διαρηξανε:(:( Βρηκα ενα σπιτι με τα ρουχα ολα κατω και σπασμενα αντικειμενα .... και τα λαπτοπ μας να λειπουν ... ανεβασα πιεση ... επεσε το ζαχαρο και την μικρη δεν την ενιωθα μεχρι χτες το απογευμα ..... :( τωραολα καλα με την μικρη ... αλλα στο σπιτι μου γινεται ακομα χαμος κι εγω δυσκολευομαι να μεινω μονη μου εκει ...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Παναγια μου!!!!!!!!! Τι λες? Ευτυχως ειστε καλά! Πηραν πολλά? Εσυ πως εισαι? Εγώ πέρασα όλη την εγκυμοσνη μονη μου γιατι ο άντρας μου ηταν στο εξωτερικο και αυτο ηταν ο φοβος μου μήπως συμβει....

Αν παθαινεις σοκ το μωρό δεν κουνιεται για ώρες. Φαε σοκολάτα.

Κάνατε μυνηση?

Διαφημίσεις

Καλησπερααα...

Δυστυχως οι διακοπες μας αναβληθηκαν ....κοψανε την αδεια του συζυγου...Και δεν μας εφτανε αυτο :( την Παρασκευη το μεσημερι μπηκαν στοσπιτι μου και το διαρηξανε:(:( Βρηκα ενα σπιτι με τα ρουχα ολα κατω και σπασμενα αντικειμενα .... και τα λαπτοπ μας να λειπουν ... ανεβασα πιεση ... επεσε το ζαχαρο και την μικρη δεν την ενιωθα μεχρι χτες το απογευμα ..... :( τωραολα καλα με την μικρη ... αλλα στο σπιτι μου γινεται ακομα χαμος κι εγω δυσκολευομαι να μεινω μονη μου εκει ...

τι λες ρε κουκλα?τι παθατε???

ολα καλα τωρα με την μπουμπου σου?

Καλημέρα σε όλες. Φωτεινη ριξε και καμια βουτια για μας!

Κατια όλα καλά χτες? Πως σου φάνηκε? Καλά τέλειος ο Βασιλάκης! Φτου φτου!

στελλιτσα ο λυμπερης εκπληκτικος!!μας τα εξηγησε ολα αναλυτικοτατα!!

μου εκανε πολυ καλη εντυπωση..:wink:

πω πω φωτεινουλα φρικη ειναι αυτο ...και μερα μεσημερι βρε παιδι μου πως μπαινουν δεν τους παιρνει χαμπαρι ενας γειτονας?

κατια τελικα καταληξατε στον λυμπερη ?

στελλα και εσυ τον λυμπερη εχεις?

Στελλα αυτον εχουμε κ εμεις ,για εμβολια παμε στο ιατρειο του γιατι την μικρη την εχουμε στο δημοσιο και δεν εχει πολυ κοσμο τελευταια δεν κλεινω καν ραντεβου παω ετσι και περναω αμεσως

καλος ειναι σαν γιατρος αλλα το λεγα και στην κατια ειναι καπως ατσουμπαλος αλλα αυτο που χει σημασια ειναι ναναι καλος γιατρος

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...