Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα Στελιτσα

Μου ειπαν οτι υπαρχουν φορες που το μωρο μπορει να κλαιει κι εμεις να νομιζουμε πως θελει να φαει και αυτο δεν ισχυει παντα ... ισως να θελει να πιπιλισει απλα ... αν του δινουμε γαλα συνεχεια αυτο θα το εκμεταλευεται μετα ισχυει κατι τετοιο???

Μεγαλος μυθος. Γι αυτο υπάρχουν οι πιπιλες! Μεγάλη εφευρεση!

Είναι συμβεβλημένος με το ταμείο υγείας της δουλειάς μου και μπορώ να πάω εκεί και να πληρώνει κάθε μήνα η δουλειά μου τον σταθμό. Δεν μπορώ να βρω όμως πουθενά πληροφορίες από μαμάδες που να έχουν τα παιδιά τους εκεί. Έχω προγραμματίσει να πάω μες στην εβδομάδα να την γράψω και χρειάζομαι άμεση πληροφόρηση. Τον χώρο τον έχω δει και μου φάνηκε συμπαθητικός σε σχέση με άλλους σε άλλες περιοχές που είναι και αυτοί συμβεβλημένοι. Η ιδιοκτήτρια φαίνεται πολύ καλή και το μόνο που μένει είναι να δω τον σταθμό και σε λειτουργία την μέρα που θα πάω να την γράψω (γιατί το ραντεβού μας ήταν απόγευμα και δεν είχε παιδάκια). Γνωρίζετε κάτι που θα μπορούσε να με βοηθήσει; Εγώ μένω Δάφνη αλλά το σχολικό μπορεί να με εξυπηρετήσει μόνο μέχρι Κουκάκι που είναι η δουλειά μου γιατί δεν φτάνει ως εδώ.

Sophia (συνωνόματη!....)

διάβασε εδώ

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=45155&highlight=%CC%EF%F3%F7%DC%F4%EF

και εδώ

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=23996&highlight=%CC%EF%F3%F7%DC%F4%EF

Λογικά κάτι θα βρεις να λένε......:?

μετα απο μαραθωνιο ταισματος,μπανιου και αλλαγματος κοιμηθηκαμε και ετσι η μαμα μπορει να χαλαρωσει λιγακι.

κοριτσια το αγγελουδι μου εκανε ξηροδερμια στα χερακια του.ειναι φυσιολογικο?

Διαφημίσεις

μετα απο μαραθωνιο ταισματος,μπανιου και αλλαγματος κοιμηθηκαμε και ετσι η μαμα μπορει να χαλαρωσει λιγακι.

κοριτσια το αγγελουδι μου εκανε ξηροδερμια στα χερακια του.ειναι φυσιολογικο?

Κάτια μου,

να μη διστάζεις να παίρνεις τηλέφωνο τον παιδίατρο σας

ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!!!!.......

Εμείς το τηλέφωνό του το είχαμε μονίμως στην μνήμη!!

Είναι υποχρεωμένος να σας απαντάει και να σας δίνει οδηγίες ακόμα και μέσω τηλεφώνου!

Οι γιατροί το ξέρουν αυτό (ιδίως στα νεογέννητα).

Γιαυτό μην ρωτάς εμάς αλλά εκείνον! ;)

Αχχχ σημερα πηγαμε στην γιατρο μας μας εδωσε και την αδεια να παμε διακοπουλες να κανουμε μπανακια ;);) και μας ειπε οτι η μικρη ειναι αψογη καθως και οι εξετασεις μου... ειναι πολυ ζωηρουλα και πονηρουλα απο τις κινησεις που μας εκανε... ;)

Εγω παιδιατρο εχω βρει τσεκαρισμενη για τα καλα ...

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Καλημέρα σε όλες! Φωτεινη που θα πάω θα σε πετυχω. χιχι Τελεια μπουμπου έτσι να συνεχισει και μεχριτη γεννα. Που θα πάτε διακοπες? Ποιον παιδιατρο βρήκες?

Κάτια πως τα πας?

Διαφημίσεις

Κάτια μου,

να μη διστάζεις να παίρνεις τηλέφωνο τον παιδίατρο σας

ΓΙΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ!!!!.......

Εμείς το τηλέφωνό του το είχαμε μονίμως στην μνήμη!!

Είναι υποχρεωμένος να σας απαντάει και να σας δίνει οδηγίες ακόμα και μέσω τηλεφώνου!

Οι γιατροί το ξέρουν αυτό (ιδίως στα νεογέννητα).

Γιαυτό μην ρωτάς εμάς αλλά εκείνον! ;)

καλημερα!εννοειται και τον ρωτησα!αυτο ελειπε...την εχω τρελανει στις ερωτησεις..

απλα ηθελα να δω αν και τα δικα σας τα αγγελουδια ειχαν κατι παρομοιο..!!:-D

Καλημέρα σε όλες! Φωτεινη που θα πάω θα σε πετυχω. χιχι Τελεια μπουμπου έτσι να συνεχισει και μεχριτη γεννα. Που θα πάτε διακοπες? Ποιον παιδιατρο βρήκες?

Κάτια πως τα πας?

καλημερα στελλιτσα!!!

μια χαρα,σημερα εβγαλα και τα ραμματα και αισθανομαι απιστευτη ανακουφιση.

φαγαμε,καναμε μπανακι και τωρα κοιμομαστε αλλα δεν ξερω για ποσο ακομα..:rolleyes:

ο βασιλακης σου τι κανει?

Κάτια πως τα πας?

Καλημερα μανουλες....

Καλημερα Κατια μου...

Στελλα πρωτα ο Θεος την Δευτερα σαλπαρουμε για Παρο...{παμε να γνωρισω το σοι του αντρα μου :P} εχω κι εγω καμποσα χρονια να παω Παρο και το θελω...

Παιδιατρο θα παρω αυτον που εχει και η νυφη μου ... κι αν ειμαι τυχερη και την ημερα που γεννησω εφημερευει στο ΙΑΣΩ θα την φωναξουμε να μπει αυτη ;)

Ειναι στον Πειραια και ανα πασα στιγμη ερχεται η πας εσυ εκει παντα εχει χρονο και στο τηλεφωνο .. αν δεν ειχα δει πως κανει στον ανιψιο μου δεν θα την επελεγα θα εψαχνα κι αλλο

Παντως ολο εκτος Μοσχατου με πετυχαινεις:mad::mad:

Ειχα παει με την νυφη να δουμε παιδικα {κρεβατακια κτλ κτλ } σε μια βιοτεχνια

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

καλημερα στελλιτσα!!!

μια χαρα,σημερα εβγαλα και τα ραμματα και αισθανομαι απιστευτη ανακουφιση.

φαγαμε,καναμε μπανακι και τωρα κοιμομαστε αλλα δεν ξερω για ποσο ακομα..:rolleyes:

ο βασιλακης σου τι κανει?

Ax χαίρομαι. Να του φιλισεις τα πατουσακια. Μια χαρά ο Βασιλάκης μου. Μαλλον ξεπροβάλουν 2 δοντακια. Ποιον εχεις παιδιατρο?

Καλημερα μανουλες....

Καλημερα Κατια μου...

Στελλα πρωτα ο Θεος την Δευτερα σαλπαρουμε για Παρο...{παμε να γνωρισω το σοι του αντρα μου :P} εχω κι εγω καμποσα χρονια να παω Παρο και το θελω...

Παιδιατρο θα παρω αυτον που εχει και η νυφη μου ... κι αν ειμαι τυχερη και την ημερα που γεννησω εφημερευει στο ΙΑΣΩ θα την φωναξουμε να μπει αυτη ;)

Ειναι στον Πειραια και ανα πασα στιγμη ερχεται η πας εσυ εκει παντα εχει χρονο και στο τηλεφωνο .. αν δεν ειχα δει πως κανει στον ανιψιο μου δεν θα την επελεγα θα εψαχνα κι αλλο

Παντως ολο εκτος Μοσχατου με πετυχαινεις:mad::mad:

Ειχα παει με την νυφη να δουμε παιδικα {κρεβατακια κτλ κτλ } σε μια βιοτεχνια

Καλά να περάσετε και με ηρεμια. Σκέψου οτι ειναι το τελευταιο σου καλοκαιρι χωρίς την κόρη σου! Καλά μπάνια!:D

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...