Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

Εσυ εισαι καλά? Πονας?Θηλάζεις? Και ο δικός μου Βασιλάκης 52 πόντους βγηκε!

ειμαι πιο καλα απο οσο θα μπορουσα να φανταστω...δεν ποναω σχεδον καθολου,με τραβανε μονολιγο τα ραμματα.θηλαζω αλλα του δινω και συμπληρωμα γιατι ειχαμε λιγο ικτερο και θελει ο παιδιατρος να συνελθει!:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ειμαι πιο καλα απο οσο θα μπορουσα να φανταστω...δεν ποναω σχεδον καθολου,με τραβανε μονολιγο τα ραμματα.θηλαζω αλλα του δινω και συμπληρωμα γιατι ειχαμε λιγο ικτερο και θελει ο παιδιατρος να συνελθει!:P

Βρε καλως τη μανουλα!!! Να σας ζησει ο μπεμπης,να ειναι τυχερος και γερος παντα ! Ειδες που δεν ηταν τιποτα? Τωρα σπιτακι με το μωρακι! Και εμενα ειχε ικτερο (εφτασε 18, την εβγαλα με 13 απο το Ιασω), αλλα της εδωσα μονο μια φορα συμπληρωμα. Μετα της εδινα μονο δικο μου ωστε να κατεβει το γαλα πιο γρηγορα. Μια χαρα παντως πηγε. Ο,τι πληροφορια θες εδω ειμαστε. Φιλακια!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

ΚΑΤΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥ να σας ζησει να το δειτε οπως ονειρευεστε ...

Αχχχχχχ νιωθω ομορφα τωρα που εισαι με το παιδακι σου δεν ξερω γιατι νιωθω σαν να σας ξερω.

Μολις χαλαρωσεις θα μας πεις με λεπτομερειες την εμπειρια σου :wink::wink:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Κοριτσακια καλησπερα! Ζεστη σημερα ετσι? Στελλιτσα τι κανει ο φιλος μας? Περπατησε ή ακομη? (αστειευομαι) . Βασω εχουμε σταματησει το θηλασμο αλλα η μικρη ειναι ζηλιαρογατα. Σημερα εφαγε τη μιση φρουτοκρεμα, μετα το σφραγισε και τσιριζε. Μολις ο μπαμπας της πηρα ενα κουταλι και της εφαγε μια κουταλια , ανοιξε ενα στομα πηγαδι και την καταβροχθησε!!!! Σου λεει "αυτος δεν αστειευεται ,θα μου φαει το φαι"!! Μινελλι το παρκο λειτουργει?
οχι γιατι φιαχνουν το πολιτηστικο κεντρο διπλα του!!δεν ξερω ποτε θα ανοιξει!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]secret garden

Aμαν τι είναι αυτο????????

Αχ τι βάζουμε!

Αστα stellitsa!!....

Όταν είδα μια κρέμα ματιών που έβαζα της vichy

οτι είναι τίγκα στα καρκινογόνα

μου ήρθε ταμπλάς!!! :evil: :evil:

Δες εδώ στο πινακάκι:

http://www.cosmeticsdatabase.com/product/285989/Vichy_Reti_C_Eyes_Intensive_Corrective_Care/

Εγώ τώρα πλέον πριν να αγοράσω ένα καλλυντικό για μένα ή για την κόρη μου, πρώτα το περνάω απο αυτό το site

και εαν δεν το έχει κοιτάω ένα-ένα τα συστατικά του

και βγάζω εγώ έναν μέσο όρο.

Γενικά προτιμάω μέχρι το 3....άντε το πολύ μέχρι το 4

ΑΛΛΑ

κοιτάω κυρίως να μην έχει καθόλου καρκινογόνα !!! :roll:

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες! Κάτια το οτι το παιδι πρέπει να παρει συμληρωμα λόγω ίκτερου ειναι μυθος. Ειχα πάει χτες σε μια βαπτιση και καθομουν με 2 παιδιατρους και 1 μαια. Τους τρελανα στις ερωτήσεις. Θηλασε κοπελα μου να παρει το γαλα σου το μωρο. Τι κάνει ο Βασιλακης?

Γιατι ο καθενας λεει τα δικα του :(:(

Πουφφφφ

Καλη σας μερα... Δεν θα κατσω και πολυ εχω σκουπιζοσφουγγαρισμα ... απο χτες μαζευω μπαζα γμτ ακομα:(:( ατελειωτα ειναι τα μαστορεματα ...

Το καλο ειναι οτι την αλλη εβδομαδα ο αντρουλης μου εχει αδεια και θα φυγουμεεεεεεεεε λιγες μερουλες γιουπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

9zlup2.png

Καλημέρα σε όλες! Κάτια το οτι το παιδι πρέπει να παρει συμληρωμα λόγω ίκτερου ειναι μυθος. Ειχα πάει χτες σε μια βαπτιση και καθομουν με 2 παιδιατρους και 1 μαια. Τους τρελανα στις ερωτήσεις. Θηλασε κοπελα μου να παρει το γαλα σου το μωρο. Τι κάνει ο Βασιλακης?

καλημερα!ειμαστε μια χαρα αντρακια!το σταματησαμε το συμπληρωμα!πηραμε και βαρος!!πηγαμε 3.400!!!μεγαλωσαμε!!

ειναι πολυ καλος στελλιτσα.ησυχος,δεν κλαιει μονο οταν πειναει γινεται χαμος...!!ξυπναει καθε 2 ωρες την ημερα και το βραδυ καθε 4.μας επεσε και ο αφαλος.

λεω να παρω θηλαστρο διοτι εχω πολυ γαλα και παει χαμενο.τι λες?:cool:

καλημερα!ειμαστε μια χαρα αντρακια!το σταματησαμε το συμπληρωμα!πηραμε και βαρος!!πηγαμε 3.400!!!μεγαλωσαμε!!

ειναι πολυ καλος στελλιτσα.ησυχος,δεν κλαιει μονο οταν πειναει γινεται χαμος...!!ξυπναει καθε 2 ωρες την ημερα και το βραδυ καθε 4.μας επεσε και ο αφαλος.

Γαλααααα!!!! γνωμη μου απο οσα μου εχουν πει μεχρι τωρα να το φυλας καλυτερα ειδικα για το βραδυ αν εισαι και κομματια που να βρισκεις βυζακι :P:p εγω του ειπα του Γιωργου {του αντρα μου} αν εχω πολυ γαλα θα το βγαζω θα το βαζω στο ψυγειο και το βραδυ θα κανεις εσυ βαρδυα μιας και ξερει απο βαρδυες λογω δουλειας αντεχει χιχιιιχι:P:p:p

Αλλα σοβαρα τωρα καλυτερα να ξελαφρωνεις και να του το δινεις αλλεσ στιγμες τωρα ας σου πουν οι μανουλες που εχουν γεννησει

9zlup2.png

Να σου πω. Εγώ πηρα θηλαστρο και το χρησιμοποιησα 1 φορά για να δω πως ειναι. Καλό Ειναι να υπάρχει θηλαστρο αλλά να ξερεις οτι αν βγάζεις γάλα για να ταισεις το παιδι με θηλαστρο, θα μειωθει γιατι μονο οι θηλαστικες κινησεις του παιδιου ''ανανεωνουν'' το γάλα. Βεβαια 1 φορά στο τόσο δεν πειράζει. Θα φτιαξει η ροη. Εγω στην αρχη φτερνιζομουν και εβγαινε γάλα. Να φανταστεις εδώ και 1 μηνα δν φοράω κάν επιθεματα. Αλλαξε συχνα επιθεματα και κανε μασσαζ με τα 2 χερια απο τη βαση του στηθους προς τη θηλή. Αν δεν πετρωνει το στηθος ολα καλά θα πανε. Οι τσιμπιες ειναι φυσιολογικές γιατι γεμίζει το στηθος. Παρατηρησε πως οταν κλαιει το μωρό γιατί πεινάει θα νιώθεις ενοχληση στο στηθος κάποιες φορες. Ειναι γιατι καταλαβαίνει η μαμα οτι πειναει το μωρό και γεμίζει το στηθος! Απιστευτο!!!

Χαιρομαι που ειναι ησυχουλης. Και μένα έτσι ηταν και ειναι (προς το παρόν).

Σε βοηθαει η μαμα σου η η πεθερά σου?

Διαφημίσεις

Γαλααααα!!!! γνωμη μου απο οσα μου εχουν πει μεχρι τωρα να το φυλας καλυτερα ειδικα για το βραδυ αν εισαι και κομματια που να βρισκεις βυζακι :P:p εγω του ειπα του Γιωργου {του αντρα μου} αν εχω πολυ γαλα θα το βγαζω θα το βαζω στο ψυγειο και το βραδυ θα κανεις εσυ βαρδυα μιας και ξερει απο βαρδυες λογω δουλειας αντεχει χιχιιιχι:P:p:p

Αλλα σοβαρα τωρα καλυτερα να ξελαφρωνεις και να του το δινεις αλλεσ στιγμες τωρα ας σου πουν οι μανουλες που εχουν γεννησει

Δεν ειναι κακή ιδεα αν εισαι κουρασμένη να το ταισει ο αντρας σου. Οχι καθε μερα. Πιο εύκολο ειναι να θηλάσεις το βράδυ παρά να σηκωθεις να βγάλεις το γάλα από την καταψυξη ή το ψυγειο να το ζεστάνεις, ασε που πρεπει να εχεις αποστειρώσει μπιμπερό. Πρεπει να ειναι στην καταληλη θερμοκρασια γιατι αλλιως ξυνιζει.

Συμβουλη: Το δικό σας γάλα ποτέ μην το δ'ωσετε οι ιδιες απο μπιμπερό. Ειναι που συνδιαζει το μωρό τη γευση με το στηθος. Αν βγάζετε γάλα να το ΄δίνει αλλος.

Δεν ειναι κακή ιδεα αν εισαι κουρασμένη να το ταισει ο αντρας σου. Οχι καθε μερα. Πιο εύκολο ειναι να θηλάσεις το βράδυ παρά να σηκωθεις να βγάλεις το γάλα από την καταψυξη ή το ψυγειο να το ζεστάνεις, ασε που πρεπει να εχεις αποστειρώσει μπιμπερό. Πρεπει να ειναι στην καταληλη θερμοκρασια γιατι αλλιως ξυνιζει.

Συμβουλη: Το δικό σας γάλα ποτέ μην το δ'ωσετε οι ιδιες απο μπιμπερό. Ειναι που συνδιαζει το μωρό τη γευση με το στηθος. Αν βγάζετε γάλα να το ΄δίνει αλλος.

Καλημερα Στελιτσα

Μου ειπαν οτι υπαρχουν φορες που το μωρο μπορει να κλαιει κι εμεις να νομιζουμε πως θελει να φαει και αυτο δεν ισχυει παντα ... ισως να θελει να πιπιλισει απλα ... αν του δινουμε γαλα συνεχεια αυτο θα το εκμεταλευεται μετα ισχυει κατι τετοιο???

9zlup2.png

Είναι συμβεβλημένος με το ταμείο υγείας της δουλειάς μου και μπορώ να πάω εκεί και να πληρώνει κάθε μήνα η δουλειά μου τον σταθμό. Δεν μπορώ να βρω όμως πουθενά πληροφορίες από μαμάδες που να έχουν τα παιδιά τους εκεί. Έχω προγραμματίσει να πάω μες στην εβδομάδα να την γράψω και χρειάζομαι άμεση πληροφόρηση. Τον χώρο τον έχω δει και μου φάνηκε συμπαθητικός σε σχέση με άλλους σε άλλες περιοχές που είναι και αυτοί συμβεβλημένοι. Η ιδιοκτήτρια φαίνεται πολύ καλή και το μόνο που μένει είναι να δω τον σταθμό και σε λειτουργία την μέρα που θα πάω να την γράψω (γιατί το ραντεβού μας ήταν απόγευμα και δεν είχε παιδάκια). Γνωρίζετε κάτι που θα μπορούσε να με βοηθήσει; Εγώ μένω Δάφνη αλλά το σχολικό μπορεί να με εξυπηρετήσει μόνο μέχρι Κουκάκι που είναι η δουλειά μου γιατί δεν φτάνει ως εδώ.

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Να σου πω. Εγώ πηρα θηλαστρο και το χρησιμοποιησα 1 φορά για να δω πως ειναι. Καλό Ειναι να υπάρχει θηλαστρο αλλά να ξερεις οτι αν βγάζεις γάλα για να ταισεις το παιδι με θηλαστρο, θα μειωθει γιατι μονο οι θηλαστικες κινησεις του παιδιου ''ανανεωνουν'' το γάλα. Βεβαια 1 φορά στο τόσο δεν πειράζει. Θα φτιαξει η ροη. Εγω στην αρχη φτερνιζομουν και εβγαινε γάλα. Να φανταστεις εδώ και 1 μηνα δν φοράω κάν επιθεματα. Αλλαξε συχνα επιθεματα και κανε μασσαζ με τα 2 χερια απο τη βαση του στηθους προς τη θηλή. Αν δεν πετρωνει το στηθος ολα καλά θα πανε. Οι τσιμπιες ειναι φυσιολογικές γιατι γεμίζει το στηθος. Παρατηρησε πως οταν κλαιει το μωρό γιατί πεινάει θα νιώθεις ενοχληση στο στηθος κάποιες φορες. Ειναι γιατι καταλαβαίνει η μαμα οτι πειναει το μωρό και γεμίζει το στηθος! Απιστευτο!!!

Χαιρομαι που ειναι ησυχουλης. Και μένα έτσι ηταν και ειναι (προς το παρόν).

Σε βοηθαει η μαμα σου η η πεθερά σου?

με βοηθαει παρα πολυ ο αντρουλης μου!να ειναι καλα..με εχει συγκινησει απιστευτα το ποσο με βοηθαει.ατιμες ορμονες,παλι εβαλα τα κλαματα.

οι κολικοι ποτε αρχιζουν?

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...