Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

εγω δεν ειμαι απο μοσχατο τα 2 τελευταια χρονια μενω κια σου ριχνω μερικα χρονακια :lol:
v@sso οσο και να το προσπαθω δεν παλευται δεν μπορω να το κανω!!δηλ δεν μενεις μοσχατο??

[sIGPIC][/sIGPIC]secret garden

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Φωτεινη μιλησα με τον διεθυντη μου και μου ειπε οτι θα μου δώσει 2 μηνες από το μειωμενο δηλαδη πάω 1/09 για δουλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατσε βρε Στελλιτσα θελεις να μου πεις οτι θα κανεις την χρηση του μειωμενου η οχι ???? Εγω το σκεφτομαι καθημερινα και ετσι οπως μου βγαινουν οι μηνες ισα που θα την κρατησει η μητερα μου λιγες μερες γιατι θα την παω σε παιδικο σταθμο δεν την αφηνω στην μητερα μου ειναι αρκετα κουρασμενη που μεγαλωσε τον ανιψιο μου ....βεβαια δεν θα της την στερησω κιολας αλλα ειπαμε μεχρι ενα οριο.... απλα δεν θελω να μαθει στην γιαγια και στον παππου κι εγω επισης δεν θελω να μαθω στην ευκολη λυση ....Θα ερχεται και η πεθερα καπου καπου αλλα δεν μπορει ουτε εκεινη να την κρατησει....για αυτο λοιπον κι εγω θα κανω χρηση του μειωμενου ωραριου μια ωρα το πρωι μια το μεσημερι ωστε να προλαβαινω να την πηγαινω και να την περνω.

Κι εγω κοντα στην Στελλα μενω χαχαχαχα

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Κοριτσακια καλησπερα! Ζεστη σημερα ετσι? Στελλιτσα τι κανει ο φιλος μας? Περπατησε ή ακομη? (αστειευομαι) . Βασω εχουμε σταματησει το θηλασμο αλλα η μικρη ειναι ζηλιαρογατα. Σημερα εφαγε τη μιση φρουτοκρεμα, μετα το σφραγισε και τσιριζε. Μολις ο μπαμπας της πηρα ενα κουταλι και της εφαγε μια κουταλια , ανοιξε ενα στομα πηγαδι και την καταβροχθησε!!!! Σου λεει "αυτος δεν αστειευεται ,θα μου φαει το φαι"!! Μινελλι το παρκο λειτουργει?

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Καλημερα μανουλεςς....Ζεσταινομαι :(

Αχχχ χτες πηγα και ειδα κρεβατακια καροτσακια :D πηγα να παρω μια ιδεα ... ολα τα ηθελααααα....

Αφηστε που εχασα τον συζυγο σε καποια στιγμη :roll: ειχε παει και ειχε κολησει σε κατι φουστανακια με φουρο απο κατω και τα χαζευε ... που να την παει και αγκαλια τι θα γινει 8-)8-):cool:

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε όλες! Νικ ο Βασιλάκης περπαταει αν κρατιεται από κάπου... Εμενα ότα βλέπει τον μπαμπα του ξεμυαλιζεται και δεν τρώει. Γελάει από τη χαρά του και εγώ του χωνω φαγητό.

ευχαριστω παρα πολυ βασω μου!!

ηταν πολυ ψηλα και δεν κατεβαινε.στο τελος χασαμε και τους παλμους του οποτε μπηκα για καισαρικη χωρις δευτερη σκεψη.

γεννηθηκαμε 3120 και 52 ποντους.θα βαλω φωτο στο facebook!

Διαφημίσεις

Γειά σας και απο μένα!!....

Καιρό έχω να σας ακούσω....καλά είστε?

Βλέπω έχουμε και γενετούρια!!!

Κatia να σου ζήσει!!!! Όπως επιθυμείς να το δείς!!!!!

Καλότυχο και γερό!!!

Stellitsa πως τα πας με τα soap nuts?

Εαν θέλεις και άλλες πληροφορίες έλα στην βιο-παρέα μας:

θα αναθεωρήσεις πολλάάαα!!!!

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=61955

Κορίτσια ήθελα να σας παραθέσω ένα πολύτιμο site

που ομολογώ οτι στεναχωρέθηκα που δεν το γνώριζα πιο πριν:

www.cosmeticdatabase.com

είναι ένα site αξιολόγησης προϊόντων και συστατικών

απο έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό στην Αμερική (ewg)

Μπορείτε να βάλετε το όνομα ενός προϊόντος ή το όνομα μιας οποιασδήποτε μάρκας

(αρκεί να κυκλοφορεί στην Αμερική)

και να σας βγάλει μια βαθμολογία επικινδυνότητας:

πχ.

μπορείτε να γράψετε korres και να σας βγάλει ποιά προίόντα του είναι εντελώς ακίνδυνα και ποιά είναι επικίνδυνα!!

(ναι-ναι όπως διάβάσατε!!!! έχει και προϊόντα γεμάτα επικίνδυνα συστατικά!!!)

η βαθμολογία είναι χωρισμένη ως εξής:

0-2 hazard score (χαμηλής επικινδυνότητας)

3-6 hazard score(μέτριας επικινδυνότητας)

7-10 hazard score (υψηλής επικινδυνότητας)

προχωρόντας σελίδα-σελίδα θα δείτε να "ανεβαίνετε" σκορ επικινδυνότητας

http://www.cosmeticsdatabase.com/browse.php?comp_id=795

: Η αξιολόγηση των προιόντων είναι αντικειμενική και δεν κρύβονται συμφέροντα

γιατί

μπορείτε εαν θέλετε να βάλετε απο μόνοι σας ένα-ένα τα συστατικά του προϊόντος και να σας αξιολογήσει την επικινδυνότητα του χωρίς να γνωρίζει μάρκες και εταιρείες!

(έτσι πείστηκα κι εγώ!!...)

Αυτό που με σοκάρισε περισσότερο είναι τα αντηλιακά που έχουμε χρησιμοποιήσει κατα καιρούς¨

δείτε για παράδειγμα

ένα συγκεκριμένο παιδικό αντηλιακό της coppertone με δείκτη προστασίας 50

οτι το βγάζει υψηλής επικινδυνότητας (hazard score 7)

(και δείτε κι ένα πινακάκι που βγαίνει στην μέση της σελίδας

που δείχνει οτι περιέχει συστατικά καρκινογόνα!!)

http://www.cosmeticsdatabase.com/product/224292/Coppertone_KIDS_Continuous_Spray_Sunscreen%2C_SPF_70%2B/

ενώ ένα άλλο:

http://www.cosmeticsdatabase.com/product/320103/Coppertone_Water_Babies_Sunscreen_Lotion%2C_SPF_50/

το βγάζει χαμηλής επικινδυνότητας (Hazard score 3)

Εγώ πάντως φέτος παρήγγειλα αυτό το βιολογικό αντηλιακό

http://www.littleacornstomightyoaks.co.uk/badgersunscreen.php

και να ο λόγος:

http://www.cosmeticsdatabase.com/product/320116/Badger_Sunscreen_for_Face_and_Body%2C_Unscented%2C_SPF_30/

Γιαυτό κορίτσια

απευθύνομαι στις καινούργιες μαμάδες και

σε όσες αναμένουν να γίνουν μαμάδες

ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ τι πρϊόντα θα χρησιμοποιείτε ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ!!!

ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ πριν να αγοράσετε κάτι!!! :eek:

Τα περισσότερα δήθεν "παιδικά" καλλυντικά

είναι φουλ στα parabens στα χημικά και στα συντηρητικά!!!

Και μην βασίζεστε απόλυτα στα καλλυντικά που σας προτείνουν οι γιατροί

γιατί πολλές φορές και αυτοί δεν τα ξέρουν τόσο "εις βάθος" τα πράγματα!!

ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΜΟΝΕΣ ΣΑΣ!!!!!

πχ. εαν κάποιος γιατρός σας προτείνει προιόντα ΚORRE

είναι σωστός......

ΑΛΛΑ

δεν ξέρει οτι ΔΕΝ είναι ΟΛΑ τα προιόντα του καλά!

Και δεν είναι υποχρεωμένος εδώ που τα λέμε ο άνθρωπος!!

Οι γιατροί είναι υποχρεωμένοι να γνωρίζουν φάρμακα και θεραπείες

και όχι καλλυντικά! ;)

Εγώ όλα αυτά τα ανακάλυψα τώρα.....

...και έχω τρομερές τύψεις που δεν το είχα ψάξει πιο πριν

και έχω χρησιμοποιήσει τα απίστευτα - απαράδεκτα προϊόντα !!!! :evil:

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...