Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

Μια χαρά. Εμενα δεν ζουν οι γονεις μου. Η πεθερα μου μενει από κάτω αλλά δεν θελω βοηθεια. Δεν με έχει βοηθησει ποτε κανεις και σε τίποτα στο μωρό.... Όλα μονη μου.

ο αντρας σου δεν σε βοηθαει καθολου?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κατια μου δεν ξερω αν θα μπεις το φορουμ σήμερα αλλά θελω να σου ευχηθώ.

Ευχομαι λοιπόν να ζησετε εσυ και ο άντρας σου την ωραιότερη εμπειρια της ζωη σας αυριο. Ευχομαι να πάνε όλα τέλεια! Με το καλό ο Βασιλάκης! Περιμένουμε νεα σου όταν με το καλό επιστρεψεις!!!!!

ευχαριστω παρα πολυ στελλιτσα!!να εισαι καλα!!

μου κρατησες,οπως και τα υπολοιπα κοριτσια,πολυ ωραια παρεα στη διαρκεια της εγκυμοσυνης μου..

τετοια ωρα αυριο,με το καλο.θα κραταω τον μπεμπη μου.δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο συγκινημενη και αγχωμενη μαζι ειμαι..

στελλιτσα να εισαι σιγουρη οτι θα επανελθω με περισσοτερες αποριες!!χαχα!!δεν γλιτωνεις ετσι ευκολα...

θα τα πουμε συντομα κοριτσακια!!!!!!

σας φιλω ολες!!

Κατια και Φωτεινη έχετε γραφτει να σας στελνουν κουπόνια για πάνες?

Καλησπερα κοριτσια...

Κατια μου ξερω πως ολα αυτα θα τα δεις μετα την γεννα οταν θα εχεις πλεον ηρεμησει :-D

Σου ευχομαι ολοψυχα καλη λευτερια και μ'εναν μικρο πονο

Εγω στελλα γραφτηκα τωρα και σ'αυτο που μολις ειπες αλλα εχω γραφτει και pampers kai libero αλλα μεχρι τωρα τιποτα....:(:(:(

Ειμαι κοματια :(

Πηγα Πορο Σ/Κ για να δω τον κουμπαρο μου που μπηκε ναυτακι και καναμε βολτεσ χτες με τον συζυγο πανω κατω πανω κατω.... φοβηθηκα μην παρει την κατηφορα η μικρη και αρχιζει και βγαινει....

Εκανα και το πρωτο μου μπανακι στην θαλασσα ... το κατα ευχαριστηθηκα αλλη αισθηση

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Καλως ορισες mineli. Ποσο ειναι το παιδακι σου? Κατια ευχομαι ολα να πανε τελεια και να ζησετε την πιο συναρπαστικη στιγμη της ζωης σας αυριο!! Περιμενουμε νεα σου οταν μπορεσεις. Φωτεινη καλο ακουγεται το μπανιο στον Πορο. Ζηλευω....

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Καλως ορισες mineli. Ποσο ειναι το παιδακι σου? Κατια ευχομαι ολα να πανε τελεια και να ζησετε την πιο συναρπαστικη στιγμη της ζωης σας αυριο!! Περιμενουμε νεα σου οταν μπορεσεις. Φωτεινη καλο ακουγεται το μπανιο στον Πορο. Ζηλευω....

γεια σου nik το αγορακι μου ειναι 4/4 και καλως σας βρηκα!!:D

[sIGPIC][/sIGPIC]secret garden

Καλημερα μανουλες....

Αχχχ μπορει να εκανα απογευμα μπανακι χωρις ηλιο αλλα ηταν πολυ ομορφα... μακαρι να γινοταν τωρα που καθομαι στο μπαλκονι να εκανα μια βουτια και τσουπ να βρισκομουν στην θαλασσα .. ζεσταινομαιιιιιι και ειναι ακομα νωρις :(:(:(

Δεν υπολογισα καλα τις μερες γμτ... να μην περασω εγκυμοσυνη καλοκαιριατικα :cool::cool::cool::cool:

9zlup2.png

Καλημερα σε ολες! Φωτεινη μια χαρα το μπανακι. Κατσε να περασει ο βρωμοκαυσωνας και να παμε για καφε! Μινελι καλωσηρθες και να χαιρεσαι το αγορακι σου. Που μενεις περιπου στο Μοσχατο? Νικ τι κανει η κομψη σου κορη?

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες! Φωτεινη μια χαρα το μπανακι. Κατσε να περασει ο βρωμοκαυσωνας και να παμε για καφε! Μινελι καλωσηρθες και να χαιρεσαι το αγορακι σου. Που μενεις περιπου στο Μοσχατο? Νικ τι κανει η κομψη σου κορη?

Μην το κουνησεις απο το σπιτι Στελλα με την ζεστη αυτη καηκαμεεεεεε......

Κατσε να περασει και παμε ...

9zlup2.png

στην οδο κων/λεως οπως στην εκκλησια του αγιου κων/νου!!εσυ??

[sIGPIC][/sIGPIC]secret garden

Γεια σας κοριτσακια! Μινελι να σου ζησει ο μπεμπης, εγω μενω κοντα στο ταχυδρομειο και εχω μια μικρη που ετοιμαζεται να βγαλει το 3ο της δοντακι!! Ειναι που ειναι φαγανη :tongue::tongue:. Στελλιτσα παμε καλυτερα απο φαγητο, αλλα κανω το εξης κολπο. 8 στις 10 την ταιζω μεσημερι κρεμα ή γιαουρτι και το βραδακι παιρνουμε το φαγακι μας και παμε στη γιαγια οπου ως δια μαγειας το τρωει σχεδον ολο!!!! Εδω οχι! Αντε τωρα να βγαλεις ακρη!!! Φωτεινουλα σε καταλαβαινω..Εδω πειραζει η ζεστη εμενα που δεν ειμαι εγκυος ποσο μαλλον εσενα. Περσι δε τετοια εποχη ακομη δουλευα... Πικρα.. Στελλιτσα μπραβο στον εργοδοτη σου και σε σενα που το παλεψες, μονο αν θες τη γνωμη σου αρχισε να το αφηνεις λιγο λιγο στην πεθερα σου να συνηθιζει, κανενα μισαωρο, καμια ωριτσα στη αρχη γιατι αν τον αφησεις ξαφνικα μετα απο φουλ ταιμ προγραμμα με τη μαμα του μπορει να του κακοφανει. Αλλα και η πεθερα σου θελει το χρονο της για να εξοικιωθει με το μωρο ,οποτε σκεψου το. Εμεις στις 26 εχουμε εναν γαμο και θα την αφησω για πρωτη φορα βραδυ με τα πεθερικα μου. Δεν ξερεις ποσο αγχος το εχω αλλα δεν γινεται να την παρω μαζι. βεβαια θα ερθουν εκεινοι σπιτι και η πεθερα μου ειναι πολυ εξοικιωμενη με τα μωρα αλλα νομιζω πως θα τους ζητησω να κανουμε καμια προβα.. Φιλια πολλα!!!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

γεια σας κοριτσακια ,πως τα πατε με την ζεστη?

τι εγινε η κατια μας γεννησε??

μινελι καλως ηρθες !μενουμε πολυ κοντα !

καπου το εχασα στελλιτσα τελικα ο εργοδοτης σου δωσε το μειωμενο?

νικ η μικρη σου θηλαζει ?μην ανησυχεις θα φαει ..οταν πεινασει!εμενα ξεκινησε το φαγητο 11 μηνων αλλα δεν ανησυχουσα επειδη θηλαζε

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...