Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αντε Κατια μου με το καλο ....Μ'εναν μονο πονο :P

Αχχχ χτες ειδα την μικρη στην Β'επιπεδου ελιωσαααα

Αν και η γιατρος που μου εκανε τον υπερηχο με ταραξε στις μπουνιες στην κοιλια για να καταφερει να της ανοιξει τις παλαμες της :(

χαλαλι της.... Τ'αποτελεσμα ειναι οτι ειναι υγιεις και αρτιμελης;)

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

ευχαριστω παρα πολυ κοριτσακια!!!ανυπομονω να περασει το σαββατοκυριακο αν και ειμαι σιγουρη οτι την κυριακη το βραδυ δεν θα μπορεσω να κοιμηθω απο το αγχος...

αντε περναει ο καιρος φωτεινουλα!!!

τι κανουν τα μωρακια σας??

Διαφημίσεις

Να δεις ποσο θα φοβηθεις ΄'οταν θα περάσεις την πορτα. Τα έχω προσφατα και μπορώ να στα πω. Σκέψου οτι γεννας σε ιδιωτικό και ειναι όλοι ευγενικοί και αυτην την ώρα μετραει. Εγώ σκεφτομουν τα δισεκατομμυρια των μαμαδων που γεννάνε. Να σκεφτεσαι οτι την ώρα που βγαίνει το παιδι δεν πονάς! Μονο οι συσπάσεις μεχρι να βγει το κεφαλάκι πονανε. Μεχρι να σε πανε το δωμάτιο δεν θα πονάς πουθενα. Κουρασμέη θα εισαι μόνο. Κοιτα να ζητησεις αποκλειστικό θηλασμό (να τα κανονισει ο άντρας σου) και να επιμεινει. Να ζητησεις να σου βάλουν το μωρό στο στηθος πριν σε βγάλουν από την αιθουσα. Λιγα λεπτα αφου γεννησεις δηλαδη.

Δεν θα θυμάσαι πονο λιγες ώρες μετά. Μην σκεφτεσαι τιποτα άλλο εκτος από τον Βασιλάκη σου.Να ρωτας το προσωπικο ότι έχεις απορία! Να επιμεινετε πάντως στον αποκλειστικό θηλασμό γιατί θα του δώσουν ξένο γάλα.

Οτι θες ρώτα. Μαια εχεις? Θα ειναι ο άντρας σου μέσα?

ναι,εχω μαια,του γιατρου μου!ο αντρας μου θα ειναι μεσα!δεν νομιζω οτι θα αντεξω χωρις αυτον...πολυ νωρις δεν μου ειπε να ειμαι εκει?με το που πας σου βαζουν τον ορο?

Με που πας γδυνεσαι και σου βάζουν μια ρομπα που δενει πισω. Δινουν τα ρουχα στους συγγενεις. Ακουνε το μωρό με μια συσκευη και σου παίρνουν ιστορικο για αρρωστιες και φαρμακα. Μετα σου κάνουν κλισμα (ολα τα λεφτα, χαχαχα) και σε αφηνουν μονη σε κρεβατι. Πας τουαλετα πλένεσαι και έρχονται με καρότσι και σε πάνε σε ενα δωμάτιο με 2 κρεβάτια (εμένα έτσι ηταν). Εγώ ειχα και παρεουλα τόσες ώρες εκτος από τον άντρα μου και τη μαια, και την κοπελίτσα διπλα μου. Ειχαμε τον ιδιο γιατρο. Σου βάζουν ορο και σε συνδεουν για να ακουν το μωρό. Εκει χαλαρώνεις. Οτι και διαφορετικό να νιώσεις το λες στη μαια.

Θα έρχονται καθε λίγο και λιγάκι και θα σου βάζουν χέρι να δουν τη διαστολή σου. Χαλια. Μεγάλη ανακουφηση ειναι το σπάσιμο των νερών.

Ελπιζω να αντέξει ο άντρας σου γιατί στο μεγάλους πόνους θα τον χρειαστεις. Εγώ τον δάγκωσα.

Αν σου έρθει να φωνάξεις μην σκεφτεις τι θα πουν οι άλλοι......

ναι,εχω μαια,του γιατρου μου!ο αντρας μου θα ειναι μεσα!δεν νομιζω οτι θα αντεξω χωρις αυτον...πολυ νωρις δεν μου ειπε να ειμαι εκει?με το που πας σου βαζουν τον ορο?

Και εγώ την ίδια ώρα πηγα και μου έβαλαν ορο στις 8:30

Διαφημίσεις

Καλέ δεν με ζάλισες. Εγώ ηθελα να το ζήσω! Ειμαι ψυχάκιας. Δεν ηθελα επισκληριδιο. Φαντασου έχω τατουζ στη μέση στο οποιο με εγδερναν 4,5 ώρες!

Τελικά γεννησα 17:20 γιατι ο Βασιλάκης ειχε το χερι στο κεφάλι. Ετσι βγήκε. Εκει να δεις πονο.....

περσι το καλοκαιρι εκανα τατουαζ στο ποδι,τεσσερα αστερακια.ζητημα να εκανε 45 λεπτα για να το τελειωσει.στο τελος του φωναζα να το αφησει μισοτελειωμενο γιατι δεν την παλευα αλλο..φαντασου ποσο δεν αντεχω τον πονο.

η βαλιτσουλα μου ειναι ετοιμη εδω και καιρο.σημερα εκλεισα και το νεσεσερ μου.πηρα δυο νυχτικα,ενα ζευγαρι φορμες και ενα φορεματακι.

για τον βασιλακη πηρα πετσετες για το ρεψιματακι του,πηρα δυο φορμακια(το ενα 0-3 και το αλλο 3-6)κοντομανικα φορμακια.τι αλλο να παρω?

ξεχασα να σας πω!εχθες ο υπερηχος μου τον εβγαζε 3.750!

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...