Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

Φωτεινη εχεις την μεγαλήτερη υπογραφη του φορουμ! Εεεεεεετσι!

να βγαλω κατι δηλαδη??:(:(:(:(

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μεχρι στιγμης παντως που το εχω μερες τωρα δεν μου εχει πει κανεις τιποτα ...

Ασχετο απο Δευτερα θα ειμαι σπιτακι μου... θα επιστρεψω στην δουλεια μου χμμμμ.......... καπου τον Αυγουστο του 2011 χαχαχαχχα

:P:p:p:p

Θα γυρισω και θα ειναι ολα αλλαγμενα ηδη ξεκινησαν , οταν θα επιστρεψω δεν θα ξερω ποιος ειναι εκει μεσα :tongue::tongue:

9zlup2.png

Αχχχχ επιτελουσ τελος η δουλεια ...

Εγω ηδη εχω αποφασισει να παρω το μειωμενο μετα κι οχι μαζεμενο που μου προτινανε να παρω που ειναι 3 μηνες.... αν δεν το κανω ετσι δεν θα μπορω να το παω στον παιδικο μετα...

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα Στελιτσα.....

Οσο για το μειωμενο Στελλα πες του οτι δεν θα σε πληρωνει αυτος:)

μην ανησυχει για αυτο .... ο ΟΑΕΔ θα σε πληρωνει και θα σου κολλαει και ενσημα....

αληθεια η Κατια μας τι να κανει???

9zlup2.png

Δουλευω σε μεγαλη εταιρεια με 700 ατομα. Ο Κοκκαλης με πληρώνει οποτε σκασιλα του. Ολο λεει θα το σκεφτει καιδεν μου απανταει.... Εσυ πως εισαι? Θα πάμε για καφε?

Δουλευω σε μεγαλη εταιρεια με 700 ατομα. Ο Κοκκαλης με πληρώνει οποτε σκασιλα του. Ολο λεει θα το σκεφτει καιδεν μου απανταει.... Εσυ πως εισαι? Θα πάμε για καφε?

Τι να σκεφτει μωρε τρομαρα του ...... πουφφφφφφφφ

Απο Δευτερα Στελλα μου ειμαι Freeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

θα λειπει και ο συζυγουλης μου ταξιδι :( μια βδομαδα και θελω να του ετοιμασω το σπιτι οταν ερθει να μην το γνωριζει .... :P:p:p

Ηδη τωρα τον εχω χωσει να μου κανει τις βαριες δουλειες ετσι ωστε να μου μεινουν ξεσκονισματακια σφουγγαρισμα και τακτοποιηση διακοσμητικων και φυσικα να παω να παρω κουρτινες :P:p:p:p

Αλλα καφε θα παμε ..... πισω απο την εκκλησια ????

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Οπου σε βολευει. Από Τριτη πάμε. Να σε ρωτησω, μπορω να πάω από μονη μου στον Οαεδ να πάρο το μειωμένο? Τι χρειαζεται?

Den to dinei o OAED to meiwmeno :( dystyxws... o ergodotis to dinei ....

9zlup2.png

φωτεινουλα τελειωσα με τα κωλ/χαρτια επιτελους ! τα υπολοιπα κοριτσια τι κανουν ?

χαιρομαι Δεσποινακι που τελειωσες ... ελπιζω καλα να πηγανε ολα :P

9zlup2.png

καλησπερα κοριτσια!δεν γεννησα ακομα οπως καταλαβαινετε...αλλα την δευτερα εχω ραντεβου για προκληση 6 παρα τεταρτο το πρωι!ο μικρος βολευτηκε και δεν θελει να βγει..

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...