Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια δεν θυμαμε αλλα καποια κοπελα δουλευει στον οαεδ θα ηθελα να μαθω τι χαρτια χρειαζοντε να εχω μαζι μου για να μπω στο ταμειο ανεργιας , απο το σαββατο 29/ 05/ 10 εμεινα χωρις δουλεια απολυση εφαγα οπως καταλαβατε τα 15 χρονια που δουλευα μεχρι εδω ηταν !

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κοριτσακια μου :)

Χαθηκε το ξερω αλλα δεν εχω τηλεφωνο ακομα στο νεο μας σπιτακι κι απο το κινητο με δυσκολευει να μπαινω ειναι μικρη η οθονη χαχαχα

Εγώ με τον άντρα μου ειμαστε 8 χρόνια μαζι και γνωριστικαμε από το ιντερνετ....!!!!!!

Αχχχχ μια απο τα ιδια αλλα δεν προλαβαμε να μεινουμε τοσο πολυ μαζι :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Άντε μακάρι. Θηλάζω ακόμα και δεν ξέρω ποτε ειναι οι γόνιμες. Ο άντρας μου λεει να το κάνουμε κάθε μερα. χαχαχα Του λέω δεν ειμαστε κουνέλια.!

Εμενα που μου ειπε οτι δεν θα προλαβω να επιστρεψω στην δουλεια θα εχω μεινει εγκυος στο 2ο μας παιδακι .. και του λεω δεν θα με ξεχειλωσεις για να τα κανουμε μαζεμενα :twisted:

Αφηστε που θα το προγραμματισω να μην περασω ξανα εγκυος καλοκαιρι ... ηδη ΣΚΑΩΩΩΩ και δεν αντχω την ζεστη

γεια σας κοριτσια δεν θυμαμε αλλα καποια κοπελα δουλευει στον οαεδ θα ηθελα να μαθω τι χαρτια χρειαζοντε να εχω μαζι μου για να μπω στο ταμειο ανεργιας , απο το σαββατο 29/ 05/ 10 εμεινα χωρις δουλεια απολυση εφαγα οπως καταλαβατε τα 15 χρονια που δουλευα μεχρι εδω ηταν !

Εγω εργαζομαι στον ΟΑΕΔ

Αγγελακι τι σου κανανεεεε????

χμμ λοιπον διαβαζε προσεκτικα κι οτι απορια εχεις σου δινω το τηλ μου να στα πω και τηλεφωνικως

1:Την απολυση σου πληρως συμπληρωμενη {δηλαδη θα εχει οπου λεει υπογραφη και σφραγιδα του εργοδοτη θα την εχει βαλει }& με την σφραγιδα του ΟΑΕΔ που θα την καταθεσει ο εργοδοτης σου

2:Πρωτοτυπη & Φωτοτυπια Την φορολοφικη σου δηλωση του 2010 αυτην που εκανες δηλαδη τωρα { να ελενξεις να εχει πισω την σφραγιδα ή του φοροτεχνικου- λογιστη ή του εφοριακου που θα την καταθεσεις αν ΟΧΙ τοτε φωτοτυπια την αποδειξη του ταχυδρομειου που θα την στειλεις

3:Αν εχεις λογαριασμο στην Εθνικη Τραπεζα φωτοτυπια την πρωτη σελιδα με το ονομα σου μεσα κι αν γινεται να ειναι πρωτο ονομα { να εχει επανω τον αριθμο ΙΒΑΝ }

4-Εναν λογαριασμο ΔΕΗ- ΟΤΕ- ΕΥΔΑΠ ή το μισθοτηριο του σπιτιου που μενεις.

5- Αν ασφαλιζεις κι αλλο παιδακι φωτοτυπια το βιβλιαριο ασθενειας σου {αν το ασφαλιζεις εσυ} την ανανεωση και την φωτογραφια τοσο του δικου σου βιβλιαριου οσο και του παιδιου.

6- Τωρα απο το ΙΚΑ θελουμε : Αναλυτικο λογαριασμο ενσημων απο το 2008 εως και σημερα ....κι αν δεις πως δεν υπαρχει το τριμηνο το πρωτο του 2010 {ιανουαριος φεβρουαριος μαρτιος} θα την ζητησεις σε βεβαιωσεις απο τον εργοδοτη σου ο οποιος θα την εχει θεωρησει στο δικο του ΙΚΑ

& ενα πρωτοτυπο ενσημο αυτο το γαλαζιο που γραφει τα τριμηνα αν ειναι και του 2007 η του 2008

Και φυσικα την ταυτοτητα σου :) Ελπιζω να μην μου διεφυγε κατι ...

Για τυχον αποριες ελπιζω να ξαναμπω μεχρι την τεταρτη....

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Οσο για το ΙΑΣΩ και το κοστος μου ολο

πηρα και τιμοκαταλογο απο το ΙΑΣΩ και μιλησα και με την γιατρο μου και μου ειπε οτι πληρωσω στο δωματιο αλλα τοσα θα παρει κι εκεινη

για αυτο κι εγω θα απαιτησω την οικονομικη θεση που ειναι στα 1600 ευρω ... 4κλινο ... :-D:grin::-D

Για τα βλαστοκυταρα εγω δεν θα τα κρατησω παντως....

Κι εκει που ελεγα θα γλυτωσω την καμπυλη ζαχαρου θα την κανω κι αυτο λογω της μητερας μου... δεν πειραζει θα το περασω κι αυτο .. οι εξετασεις μου παντως μεχρι τωρα ειναι καλυτερες κι απο αυτες που βγαινανε κι οταν δεν ημουν εγκυος χιχιχιχιχι

Στις 15 του μηνα θα κανω και την β'επιπεδου :mrgreen::mrgreen:

Και θα ξεκινησω μεσα στον μηνα την αδεια του καλοκαιριου μου και μετα αδεια ασθενειας ....δεν με περνει να κατσω αλλο στην εργασια μου κουραζομαι αρκετα με τα ποδια να τα εχω κρεμασμενα στην καρεκλα :(:(και να περπαταω στους οροφους για να ξεπιαστω :(:(

9zlup2.png

φωτεινουλα μου σε ευχαριστω πολλη κοριτσι μου που με βοηθησες για τον οαεδ θα παω την πεμπτη να τα καταθεσω τα χαρτια , σημερα ετρεχα στο ικα που ανηκει η εταιρια για τα ενσημα καρτελα να μου βγαλουν και εσυ οτι θελεις και εχεις αναγκη να μου το ζητησης αν μπορω σε κατι να σε βοηθησω σου στελνω πμ το τηλεφωνο μου δεσποινα με λενε φιλακια και με το καλο κοριτσι μου !

Διαφημίσεις

εδω ειμαι ακομα..χθες πηγα στον γιατρο,ο τραχηλος μαλακωσε και το μωρο κατεβηκε οποτε..περιμενουμε!!

αυριο θα παω στη μαμα μου.πεμπτη μπορω ολες τις ωρες!

ο βασιλακης τι κανει?ετοιμαζεται για το αδερακι του???

Κοπελιες καλησπερα, απ οτι βλεπω εξακολουθουμε και εχουμε απαρτια. Την Πεμπτη πρωι ισως μπορω και εγω αν ειναι ειδοποιηστε. Κατια μου την βλεπω την καρεκλιτσα με το ονομα του καλου σου επανω :tongue::tongue: Στελλιτσα τι κανει ο φιλος μας?

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Διαφημίσεις

φωτεινουλα μου σε ευχαριστω πολλη κοριτσι μου που με βοηθησες για τον οαεδ θα παω την πεμπτη να τα καταθεσω τα χαρτια , σημερα ετρεχα στο ικα που ανηκει η εταιρια για τα ενσημα καρτελα να μου βγαλουν και εσυ οτι θελεις και εχεις αναγκη να μου το ζητησης αν μπορω σε κατι να σε βοηθησω σου στελνω πμ το τηλεφωνο μου δεσποινα με λενε φιλακια και με το καλο κοριτσι μου !

Καλησπερα κοπελιες....

Κατια κρατα γερα ;);) θελω ακμαιοτατο τον γαμπρουλη ;)

Δεσποινα τιποτα καλη μου δεν εκανα.... ειναι η δουλεια μου και μ'ευχαριστει να βοηθαω οταν κι οποτε μπορω....

Το κρατησα σου στελνω κι εγω το δικο μου για οτι προβλημα σου δημιουργησουν

Αληθεια σε ποιον ΟΑΕΔ ανηκεις???

9zlup2.png

φωτεινουλα μου στον οαεδ της καλλιθεας που μεταφερθηκε απο την συγγρου και πηγε στην δημοσθενους και μαντζαγριωτακη στον μαρινοπουλο διπλα ! κοριτσια μου τι κανετε ? σας ειχα χασει αντε με το καλο να ερθουν τα ζουζουνια σας !:P:p:p:p:p

Καλημέρα σε όλες. Νικ μια χαρά ο Βασιλάκης. Περπαταει αν κρατιεται από κάπου. Δεν τον προλαβαίνω. Η κουκλα σου εφαγε καθόλου? Θελει να ειναι κομψη για το μαγιω μάλλον.

φωτεινουλα μου στον οαεδ της καλλιθεας που μεταφερθηκε απο την συγγρου και πηγε στην δημοσθενους και μαντζαγριωτακη στον μαρινοπουλο διπλα ! κοριτσια μου τι κανετε ? σας ειχα χασει αντε με το καλο να ερθουν τα ζουζουνια σας !:P:p:p:p:p

αααα στην διπλανη υπηρεσια απο μενα χαχαχα

καλα ποτε την πηρανε παλι και την πηγανε απο συγγρου εκει κατω???

Καλα δεν εχουν τον θεο τους δεν το ηξερα ποτε εφυγε απο εκει ....

ελπιζω να καλυφτηκε η υπηρεσια με αυτα που σου ειπα να εχεις μαζι σου γιατι υπηρεσια απο υπηρεσια ειναι λιγο περιεργα ....

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...