Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εδω και μηνες απλα την τελευταια εβδομαδα ειναι πολυ πιο εντονη.μου ειπε να βαζω bepanthol στα πλαγια για να μην με τραβαει εντονα.επισης εχει γινει αλλο τοσο το στηθος μου.

Διαφημίσεις

τα ειχε βαλει με τις ιδιωτικες εταιρεις φυλαξης βλαστοκυτταρων.κραταμε τα βλαστοκυτταρα του παιδιου σε περιπτωση που νοσησει αλλα στην ουσια δεν μπορουμε να τα χρησιμοποιησουμε γιατι και τα κυτταρα αυτα εχουν το ιδιο dna,αρα και αυτα θα νοσησουν καποια στιγμη.μιλησαν αρκετοι και απο το εξωτερικο.εμενα παντως με επεισαν και εχω ραντεβου τη δευτερα(αν δεν εχω γεννησει..!!) με τη δημοσια τραπεζα για να με ενημερωσουν και να τα κανω δωρεα εκει.

Διαφημίσεις

Κοριτσακια τι κανετε? Ειστε καλα? Κατια ακομη εδω? Σημερα εκανα "επαναληψη" στις προηγουμενες σελιδες και ειδα οτι μενεις στην Κρεμου. Εκει λοιπον παω εγω κομμωτηριο ( δυο-τρεις φορες το χρονο). Ασχετο, αλλα φανταζεσαι να συναντιομασταν εκει και να μην ξεραμε οτι βρισκομαστε ηλεκτρονικα? Στελλιτσα τι κανεις? Ο φιλος μας? Εμεις σημερα ημασταν πολυ βολικες στο φαγητο, μαλλον το βραδυ θα ονειρευτηκε τον Βασιλακη να της κανει σεμιναρια!! Ολιβ τι κανει η μικρη? Αυριο πατε κολυμπι? Σημερα ειχα παει Πειραια και ειδα κατι ΤΕΛΕΙΑ μαγιο! Θα της παρω την επομενη φορα. Παω για νανι τωρα.Φιλακια !!

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Ειδα στο Λητώ αγοριστικα μαγιω 20 ευρώ για 5 ποντους ύφασμα. Θα παω και αλλού να δω. Τουπηρα Λιμπερο μαγιω 1 χρησης, να τα δοκιμάσω στην πισινουλα που του πήρα.

Πηρε ο Βασιλακης την κόρη σου τηλέφωνο και της ειπε να τρώει όλο το φαι της για να πάνε για καφε!

Παιρνει και τηλεφωνα??? Αχ ειναι πολυ μπροστα το παλικαρι μας!!! Λοιπον κοριτσια σημερα το μεσημερι ημουν στην ουρα του Σκλαβενιτη και ακριβως μπροστα μου ηταν μια κοπελα με μια μπουμπου 7 μηνων, οσο δηλαδη και η δικη μου. Καποια στιγμη κατι εσκυψε να της πει και εκεινη κλασσικα της γραπωσε τα μαλλια :D:D. Μετα τη σακουλα της μπροστινης κυριας. Δεν πιστευω να ηταν καποια απο εσας? Θα ειχε πολυ πλακα! Παντως παρατηρησα οτι σε καθε ηλικια κανουν ολα μα ολα τα ιδια πραγματα. Δεν ειναι φοβερο?

fS4Kp3.png

ttiMp3.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...