Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

Κοριτσαρες καλησπέρα αυτήν την στιγμή είμαι σε μια καρέκλα με τα πόδια σε νερό (ετοιμαζομαι για πεντικιουρ)και μου έχει βάλει και μασάζ στην πλάτη τελειααααα .Κάτια μου άντε με το καλό έλα έλα ηθικό ακμαιοτατο είπαμε :). Όσο για γαμπρούς πωπω τι θα τραβηξω με την μικρή αγγελικουλα (αγκιολινα που λέμε και στο νησί μου):) αααα πήρα και τιμοκαταλογο χτες από το Ιάσων ελπίζω να ισχύουν :) και να μην με κοροιδεψουν τελευταία στιγμή

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kοριτσια να σας πω κατι?

απο τη μια ανυπομονω να δω τον βασιλακη μου,να τον νιωσω,να τον μυρισω,να τον φιλησω..απο την αλλη φοβαμαι απιστευτα.απο την ωρα που μου ειπε οτι θα γεννησω σε λιγες μερες μου ερχεται να βαλω τα κλαματα και ειμαι μεσα στα νευρα.ειναι φυσιολογικο?

πηρα τον αντρα μου να φυγει και να ερθει σπιτι γιατι τα εχω παιξει λιγακι.ειμαι υπερβολικη?

Κορίτσια τι νασας πω. Εγώ γενικώς ειμαι αγχωθης. Όταν πήγαινα να γεννησω δεν είχα κανένα άγχος. Τερμα το ράδιο στο αυτοκίνητο και μόνο που δεν σηκώθηκα στο καθησμα να χορέψω. Δεν αγχωθηκα πουθενα και καθόλου, ισως γιατι ''ηταν και ο άντρας μου μέσα. Ουτε επισκληριδιο εκανα. Κάτια δεν ξέρεις πως θα αντιδράσεις μόλις μπεις στην αίθουσα. Μπορει να χαρεις μπορει και να φοβηθεις.

Διαφημίσεις

στελλα ξερεις πως το σκεφτομαι?

θα μου εχουν βαλει αυτη την ωραιοτατη ρομπιτσα με τα οπισθια εξω,θα ποναω,θα αγχωνομαι για τον μπεμπη μου,θα ανυπομονω να τον δω...το μονο που με ηρεμει ειναι που θα ειναι μαζι ο αντρας μου

Πιστεψε με δεν θα σε νοιαζει τι φοράς και αν φαίνεται κάτι. Εγώ είχα και καθετηρα. Αστα.... Δυσαρεστη αίσθηση. Μονο τις φορες που θα σου βάλουν χέρι να δουν διαστολή.... χιχιχι

Διαφημίσεις

Ναι με το που μπηκα ακουσαν το παιδι μου πήραν ιστορικό για αρρωστιες και αλλεργιες. Μετά ειδαν οτι έιχα ξυριστει και μου έκαναν κλισμα. Με άφησαν μονη μου και περιμενανα γουργουρισει η κοιλια μου να πάω... Πλυθηκα και ήρθε καροτσακι και με πηρε. μετα ξαπλωσα ηρθε η μαια και ο γιατρος και μου έβαλαν πονους......

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...