Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Τι να πω.. Γιατί να είναι τόσο δυσκολα!! Γνώριζα ότι όταν περάσεις το επιτρεπομενο όριο, μετά για επομενη άδεια περνας απο Β/θμια υγειονομική επιτροπη..

Εμένα τις έγραφε ο γιατρός μου κ μετα με καλουσαν να περασω από Β/θεία υγειονομική επιτροπη.. Προ κοβιντ κάθε μήνα, στην 2η εγκυμοσύνη, μετα κοβιντ, 1φορα..

Ειδικά για τις κυησεις έπρεπε να'ναι σε όλες τις γυναίκες το ίδιο ασχέτως τομέα εργασίας

πρίν από 14 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

Δεν το έγραψα καλά.. Επαπειλουμενη πήρα ασχέτως που είχα δικαίωμα 15μηνων αναρρωτική

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

Ειναι κοριτσαρος :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

κοριτσια ποτε παμε για καφε ειπαμε???

εχω αδεια λογω της μετακομισης... αλλα μπορω μονο αυριο και παρασκευη μετα εχουμε τα περα δωθε μας......για αυτο κανονιστεεεεε :P:p και πειτε μου κι εμενα

κατια - στελλα στειλτε μου μηνυμα εκει που ξερετε απο εκει το βλεπω πιο συχνα

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειναι κοριτσαρος :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

κοριτσια ποτε παμε για καφε ειπαμε???

εχω αδεια λογω της μετακομισης... αλλα μπορω μονο αυριο και παρασκευη μετα εχουμε τα περα δωθε μας......για αυτο κανονιστεεεεε :P:p και πειτε μου κι εμενα

κατια - στελλα στειλτε μου μηνυμα εκει που ξερετε απο εκει το βλεπω πιο συχνα

ωραια!!βρηκα νυφη για τον γιο μου :cool:!!!χαχα!

για παρασκευη μπορω μονο πρωι γιατι το απογευμα μαλλον θα εχω κοσμο,γιορταζει ο αντρουλης μου!:-D

κοριτσια εχω αγχος για τον σημερινο υπερηχο!!!!!!!:roll:

και εγω περσι που το εψαχνα ακουσα και θετικα σχολια αλλα και αρνητικα

βασικα ειναι πολυ υποκειμενικο το αν ειναι καλος ή κακος αναλογα το τι ζητας εσυ

εγω για παραδειγμα δεν θελω να εχουν αυστηρη γραμμη, ακουσα οτι αυτο εχουν ,εχουν αυστηρο προγραμμα και εγω την μεγαλωνω με διαφορετικο τροπο

τεσπα ειναι μεγαλη κουβεντα αυτο

ξερεισ ο γιοσ μου ανηκει σε αυτο που λενε χαρισματικα παιδια τον ειχα σεναν παιδικο πολυ ...προχω...αλλα φετοσ ειδα πωσ με τα πολυ φιλελευθερα εχει ξεφυγει...κ οι ειδικοι που μασ βλεπουν θεωρουν καλυτερο ενα πιο μαζεμενο περιβαλλον...αστα αν κ ειμαι εκπαιδευτικοσ με πειρα 21 ετων με τον δικο μου πρεπει νασαι ...στην πριζα :D σευχαριστω απο καρδιασ

Κατια θα μαλώσουμε. Για τον δικό μου ειναι η νυφη!!! Πάντως Βασιλάκη θα πάρει όπως και να έχει!!!!!

μην το λες ειμαστε και μεις εδω!:lol:

καλημερα!

φωτεινη με το καλο η κορακλα σας!

οποτε ποτε λεμε για συναντηση?εγω μπορω και σημερα το απογευμα και ελπιζω και αυριο το πρωι

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

α την προλαβα την νυφη!

βασω και την κορη σου παιρνουμε για νυφη αλλα μας πεφτει λιγο μεγαλη..και τι εγινε?μοντερνο ζευγαρι!!

ο μπεμπης μου εχει φτασει τα 3 κιλα και περιμενουμε..δυστυχως δεν μπορεσα να δω τον γυναικολογο μου γιατι μπηκε εκτακτως σε χειρουργειο,οποτε αυριο παλι θα τρεχω στο λητω.

για αυριο τι ωρα λετε?

Διαφημίσεις

δεν ξερω τι ωρα θα τελειωσω.

τωρα ειδα και αιμα μαζι με βλεννα και μου ειπε οτι ειναι το πωμα του τραχηλου που εφυγε.λογικα μεσα στις επομενες ημερες θα γεννησωωωωωωω!!!!!!!!!αυριο θα παω να δω για διαστολη.

λετε να με κρατησει αυριο???ααααα!!!δεν ειμαι ψυχολογικα ετοιμη!!!!!

Κάνε κουρα ομορφιας. Εγώ ξυριστικα παντου και έκανα και μάσκα προσωπου γιατι μπηκα προγραμματισμένα. Δεν ειχα ουτε συσπασεις ουτε αιμα τιποτα. Λογικά θα πρέπει να εισαι πιο προετημασμένη Κατια. Να πάρεις την τσάντα σου μαζί αυριο.

κοριτσακια εγω μπορω αλλα με εκραξε ο αντρουλης μου.επειδη πηγε στη δουλεια και θα γυρισει αργα φοβαται πολυ και μου ειπε να παλουκωθω στον καναπε και να προσεχω τον γιο του..

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...