Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Οι συγγενεις και οι φιλοι νομιζω πως βαριουνται εντελως με αυτα τα θεματα. Μονο το αν εμεινες εγκυος τους νοιαζει. Η διαδικασια τους κουραζει να την ακουνε.. τα μισα δεν τα καταλαβαινουν κιολας. Κι εγω νιωθω οτι γινομαι κουραστικη οταν τους λεω δυο πραγματα. Ειναι θλιβερο..

Οι άνθρωποι που σε αγαπάνε πραγματικα και ξερουν τι εχεις περασει με αποτυχιες κλπ δεν θεωρω προσωπικα οτι βαριουνται.. νομιζω αδικει λιγο αυτους που πραγματικά μας νοιαζονται! Απλως πολλοι δεν εχουν ιδεα πως να το διαχειριστούν.. καποιοι φοβούνται τι θα πουν και προτιμουν να σιωπουν και περιμενουν απο εμας να επικοινωνησουμε και αλλοι απλως δεν ξερουν οτι μια αγκαλιά και ενα ειμαι εδω ειναι αρκετο και αρχιζουν τις γενικολογιες και μπαρουφες τυπου μην αγχώνεσαι, δεν πειραζει..θα κανεις αλλο.. να πας στον ταδε γιατρό που πηγε η ξαδερφη της θειας του Χαραλαμπου και επιασε με την πρωτη.. το καλυτερο που άκουσα φέτος απο στενο συγγενη ητα: ποσο τοις εκατο επιτυχια εχει ο γιατρός σου; ; Λες και ειμαστε ολες μηχανες αναπαραγωγης και ο γιατρος ο χειριστης! Αλλα οκ γελάω με αυτα τα σχολια γιατι κρύβουν ενδιαφερον, παρολο που ειναι χαζα ή άκομψα!  Τωρα αυτοι που πραγματικα βαριουνται, δεν σε αγαπάνε θεωρω οποτε δεν αξίζει να μιλας κιόλας...  

Επισης λογικο να μην έχουν ιδεα τι σημαινει βλαστοκυστη.. εμεις ειχαμε πριν; Οχι φυσικα, τωρα εχουμε ολες πτυχιο βιολογιας! και οταν τους λες εχω βάλει αριστες και δεν πετυχαινει αντε να τους εξηγησεις οτι τελικα δεν ειναι αριστες!!! Εδω εμεις αναρωτιομαστε τι συμβαινει και ψάχνουμε.. ποσό μάλλον ο περιγυρος μας!

• Μου αρέσει 1

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες. Κάτια τι ΄ζωδιο θα είναι ο Βασιλάκης? Τελειωσες με τα ψώνια?

καλημερα στελλιτσα!αν γεννηθει μεχρι τις 22 θα ειναι ταυρος,αν γεννηθει πιο μετα διδυμος!εσενα ειναι σκορπιος ο βασιλακης?

ναι,εχω τελειωσει με τα ψωνια.πηρα και τις πιτζαμουλες μου και τις παντοφλιτσες μου!μονο το νεσεσερ μου θελω να φτιαξω!

πανες να παρω απο τωρα η να τις αφησω για πιο μετα?

μου στειλανε κατι κουπονια.ουτως η αλλιως θελω να συναντηθουμε!!

αυριο πρωι εχω γιατρο και θα μου πει στο περιπου ποτε να περιμενω,οποτε οταν γυρισω να μιλησουμε ολες οι μανουλες να κανονισουμε συναντηση!

Διαφημίσεις

γεια σας !!και εμεις ειμαστε πλεον ετοιμες για συναντηση η μικρη ευτυχως δεν κολλησε

Σημερα ξυπνησε νωρις και επειδη δεν ειχε πολυ ζεστη βγηκαμε το μεσημερι μολις γυρισαμε οποτε αυτες τις μερες να μπορεσουμε και μεσημερακι αλλα ξεχασα η φωτεινη θα δουλευει οποτε απογευμα θα κανονισουμε ε?τι λετε?

να το κανονισουμε αμεσα να προλαβουμε την κατια !

μα που τα βρισκεται τα κουπονια ?εμενα μου χαν δωσει στο μαιευτηριο μετα τιποτα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

νασαι καλα...ηθελα να μαθω τι εχεισ ακουσει εχει καλη φημη εχω ακουσει πολυ καλα αλλα κ το αντιθετο:D:rolleyes:

και εγω περσι που το εψαχνα ακουσα και θετικα σχολια αλλα και αρνητικα

βασικα ειναι πολυ υποκειμενικο το αν ειναι καλος ή κακος αναλογα το τι ζητας εσυ

εγω για παραδειγμα δεν θελω να εχουν αυστηρη γραμμη, ακουσα οτι αυτο εχουν ,εχουν αυστηρο προγραμμα και εγω την μεγαλωνω με διαφορετικο τροπο

τεσπα ειναι μεγαλη κουβεντα αυτο

Διαφημίσεις

α και γραφτηκα τωρα ,λες να με πρηξουν με τηλεφωνικες ερευνες?

απο το γαλαξια τα παιρνω αλλα δεν ειδα εκπτωση τωρα την βαλαν?

πριν 2 βδομαδες περιπου ειχαν τα λιμπερο μιση τιμη και πηρα 2 τελευταιες συσκευασιες που προλαβα αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενη ,εχουν περισσοτερα λαστιχακια και την εσφιγγαν τα παμπερ ειναι πολυ ανετα

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...