Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες. Κάτια τι ΄ζωδιο θα είναι ο Βασιλάκης? Τελειωσες με τα ψώνια?

καλημερα στελλιτσα!αν γεννηθει μεχρι τις 22 θα ειναι ταυρος,αν γεννηθει πιο μετα διδυμος!εσενα ειναι σκορπιος ο βασιλακης?

ναι,εχω τελειωσει με τα ψωνια.πηρα και τις πιτζαμουλες μου και τις παντοφλιτσες μου!μονο το νεσεσερ μου θελω να φτιαξω!

πανες να παρω απο τωρα η να τις αφησω για πιο μετα?

μου στειλανε κατι κουπονια.ουτως η αλλιως θελω να συναντηθουμε!!

αυριο πρωι εχω γιατρο και θα μου πει στο περιπου ποτε να περιμενω,οποτε οταν γυρισω να μιλησουμε ολες οι μανουλες να κανονισουμε συναντηση!

Διαφημίσεις

γεια σας !!και εμεις ειμαστε πλεον ετοιμες για συναντηση η μικρη ευτυχως δεν κολλησε

Σημερα ξυπνησε νωρις και επειδη δεν ειχε πολυ ζεστη βγηκαμε το μεσημερι μολις γυρισαμε οποτε αυτες τις μερες να μπορεσουμε και μεσημερακι αλλα ξεχασα η φωτεινη θα δουλευει οποτε απογευμα θα κανονισουμε ε?τι λετε?

να το κανονισουμε αμεσα να προλαβουμε την κατια !

μα που τα βρισκεται τα κουπονια ?εμενα μου χαν δωσει στο μαιευτηριο μετα τιποτα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

νασαι καλα...ηθελα να μαθω τι εχεισ ακουσει εχει καλη φημη εχω ακουσει πολυ καλα αλλα κ το αντιθετο:D:rolleyes:

και εγω περσι που το εψαχνα ακουσα και θετικα σχολια αλλα και αρνητικα

βασικα ειναι πολυ υποκειμενικο το αν ειναι καλος ή κακος αναλογα το τι ζητας εσυ

εγω για παραδειγμα δεν θελω να εχουν αυστηρη γραμμη, ακουσα οτι αυτο εχουν ,εχουν αυστηρο προγραμμα και εγω την μεγαλωνω με διαφορετικο τροπο

τεσπα ειναι μεγαλη κουβεντα αυτο

Διαφημίσεις

α και γραφτηκα τωρα ,λες να με πρηξουν με τηλεφωνικες ερευνες?

απο το γαλαξια τα παιρνω αλλα δεν ειδα εκπτωση τωρα την βαλαν?

πριν 2 βδομαδες περιπου ειχαν τα λιμπερο μιση τιμη και πηρα 2 τελευταιες συσκευασιες που προλαβα αλλα δεν εμεινα ευχαριστημενη ,εχουν περισσοτερα λαστιχακια και την εσφιγγαν τα παμπερ ειναι πολυ ανετα

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...