Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 18 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλά αν πετάξεις το καλάθι που λέω θα χαλάσει κάποια στιγμή και είναι αμαρτία χαχαχα . Είναι για να διακοσμήσεις το laundry room. Άκου εκεί πλυσταριό τς τς τς 

Ικεα, τώρα έχει 50€ 

Οχι καλέ δεν θα το πετάξω! Να τα βάζω κάπου όμορφα συμμαζεμένα θέλω να μην έχουμε το υφασμάτινο μέσα στα πόδια μας. Εεεε να μην το ξέρω χθες ήμουν δίπλα στα ικεα να πάω να το δω! Αντε πάλι βόλτα στην αγορά 😂

πρίν από 14 λεπτά , Bubble24 είπε:

Ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις. Εγώ για την ώρα θα κάνω υστεροσκόπηση. Αρχικά, λόγω καλής εικόνας μου είχε πει οτι δεν χρειάζεται. Αλλά για να αποκλείσουμε οποιοδήποτε παράγοντα που προέρχεται από το ενδομήτριο μου το πρότεινε και συμφώνησα. Το μόνο αρνητικό και άλλαααααααα έξοδα...(1000 ευρώ). Εύχομαι μέχρι το καλοκαίρι να γίνει το θαύμα!!!

Καλά θα κάνεις κι εγώ την υστεροσκοπηση την έκανα με δική μου απαίτηση. Ο γιατρός απλά την ανέφερε. Θεωρώ πως έχεις την μεγαλύτερη διαγνωστική αξία στο θέμα μήτρας. Ασε που μπορείς να την συνδυάσεις και με το μικροβιωμα. Δύο σε ένα! Αλλα ναι δόξα το θεό παράπονο δεν έχουμε το 25 ξεκίνησε με χιλιάρικα να φεύγουν από δω κ από κει. Μην μας μείνει κανένα φράγκο κανένα μήνα θα ανησυχούμε! 😆

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kalhsperoydia kopelies....

Axxxx ontws i zesti den antexetai :(

egw koritsia mexri tis 3 tomesimeri ka8imerina eimai sto grafeio kai merika apogeumata eimai otan paw na kanw kati elegxous...px simera stis 6 :( ti na kanw kanw oti mporw mexri tis antoxes mou meta ... 8a eimai araxti se kanape kai a/c:p

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

γεια σασ μανουλεσ χρειαζομαι βοηθεια ο γιοσ μου αρχιζει σχολειο στη σχ λαμπιρη αφου ειστε τησ εκει περιοχησ πειτε μου τι ακουτε σασ ειμαι υποχρεη:D

Αααα διπλα στο σπιτι μου :)

σαν τι θελεις ναμαθεις για την σχολη Λαμπιρη???

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες τις μανουλες.

να κανω μια ερωτηση στις εμπειρες?

απο εχθες το στηθος μου τρεχει γαλα,ποταμι.μονο με τα επιθεματα μπορω να κυκλοφορω.ειναι φυσιολογικο?

καλημερα!καλη εβδομαδα!

πως ειστε?

αντε να γινουμε καλα και εμεις να κανονισουμε συναντηση

Κατια εγω δεν το ειχα δεν ξερω τι ειναι καλυτερα να ρωτησεις τον γιατρο σου μιας και εισαι και στην τελικη ευθεια

την καμπυλη σακχαρου την κανατε καπου εδω στο μοσχατο?εχετε καποιο εργαστηριο να μου συστησετε γαιτι δεν θελω να τρεχω στον πειραια πρωινιατικα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...