Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Τι να πω.. Γιατί να είναι τόσο δυσκολα!! Γνώριζα ότι όταν περάσεις το επιτρεπομενο όριο, μετά για επομενη άδεια περνας απο Β/θμια υγειονομική επιτροπη..

Εμένα τις έγραφε ο γιατρός μου κ μετα με καλουσαν να περασω από Β/θεία υγειονομική επιτροπη.. Προ κοβιντ κάθε μήνα, στην 2η εγκυμοσύνη, μετα κοβιντ, 1φορα..

Ειδικά για τις κυησεις έπρεπε να'ναι σε όλες τις γυναίκες το ίδιο ασχέτως τομέα εργασίας

πρίν από 14 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

Δεν το έγραψα καλά.. Επαπειλουμενη πήρα ασχέτως που είχα δικαίωμα 15μηνων αναρρωτική

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kalhsperoydia kopelies....

Axxxx ontws i zesti den antexetai :(

egw koritsia mexri tis 3 tomesimeri ka8imerina eimai sto grafeio kai merika apogeumata eimai otan paw na kanw kati elegxous...px simera stis 6 :( ti na kanw kanw oti mporw mexri tis antoxes mou meta ... 8a eimai araxti se kanape kai a/c:p

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

γεια σασ μανουλεσ χρειαζομαι βοηθεια ο γιοσ μου αρχιζει σχολειο στη σχ λαμπιρη αφου ειστε τησ εκει περιοχησ πειτε μου τι ακουτε σασ ειμαι υποχρεη:D

Αααα διπλα στο σπιτι μου :)

σαν τι θελεις ναμαθεις για την σχολη Λαμπιρη???

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

καλημερα σε ολες τις μανουλες.

να κανω μια ερωτηση στις εμπειρες?

απο εχθες το στηθος μου τρεχει γαλα,ποταμι.μονο με τα επιθεματα μπορω να κυκλοφορω.ειναι φυσιολογικο?

καλημερα!καλη εβδομαδα!

πως ειστε?

αντε να γινουμε καλα και εμεις να κανονισουμε συναντηση

Κατια εγω δεν το ειχα δεν ξερω τι ειναι καλυτερα να ρωτησεις τον γιατρο σου μιας και εισαι και στην τελικη ευθεια

την καμπυλη σακχαρου την κανατε καπου εδω στο μοσχατο?εχετε καποιο εργαστηριο να μου συστησετε γαιτι δεν θελω να τρεχω στον πειραια πρωινιατικα

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...