Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Τι να πω.. Γιατί να είναι τόσο δυσκολα!! Γνώριζα ότι όταν περάσεις το επιτρεπομενο όριο, μετά για επομενη άδεια περνας απο Β/θμια υγειονομική επιτροπη..

Εμένα τις έγραφε ο γιατρός μου κ μετα με καλουσαν να περασω από Β/θεία υγειονομική επιτροπη.. Προ κοβιντ κάθε μήνα, στην 2η εγκυμοσύνη, μετα κοβιντ, 1φορα..

Ειδικά για τις κυησεις έπρεπε να'ναι σε όλες τις γυναίκες το ίδιο ασχέτως τομέα εργασίας

πρίν από 14 λεπτά , Alex@ είπε:

Κ εμενα μου έκανε εντυπωση αυτό, επισης δεν κάνω δουλειά γραφείου...στον ιδιωτικό τομέα είναι πιο εύκολο να βγεις με επαπειλουμενη.

Και εγώ  αν είχα τόσους μήνες δε θα έπαιρνα επαπειλουμενη, ναι είναι άσχετη με την αναρρωτικη, θεωρείται σαν ειδική άδεια.

Δεν το έγραψα καλά.. Επαπειλουμενη πήρα ασχέτως που είχα δικαίωμα 15μηνων αναρρωτική

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!

Στελλιτσα απιθανες οι ποζες του μικρου!γλυκας ειναι να τον χαιρεσαι!

αχ αφηστε τι ωρα ξυπναει 12!εχουμε ενα θεμα με τον υπνο γιατι κοιμαται αργα χθες του δωσε και καταλαβε παλι πηγε 1

γενικα παντα κοιμοταν αργα συνηθως 11.30 -12 και ξυπναει 11.30-12 αλλα τις τελευταιες 4 μερες εχει ξεφυγει και παει 1 να κοιμηθει

οποτε μεχρι να ετοιμαστουμε μεσημεριασε και πριν πιασουν οι ζεστες την εβγαζα και μεσημερι βολτα μετα την 1 τωρα που να την βγαλω τετοια ωρα

τεσπα αυριο θα δουμε μηπως την καταφερω σημερα να την κοιμησω πιο νωρις

χθες βραδυ εγω στριφογυρνουσα και δεν μπορουσα να κοιμηθω ,το πρωι χτυπησε το κουδουνι και πεταχτηκα αποτομα και ειχα ιλιγγο για ποση ωρα

δεν τον μπορω καθολου τον ιλιγγο

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

γενικα πρεπει να αλλαξει το προγ/μα γιατι χανουμε ολο το πρωινο κια δεν βολευει καθολου

οταν πηγαινα για δουλεια κια θηλαζε αφου εγω ελειπα τοτε ξυπναγε και στις 9-10 αλλα παλι κοιμοταν αργα

εχω προσπαθησει πολυ να την καταφερω να κοιμαται πιο νωρις και τιποτα

παντως το χει απο νεογγενητο να κοιμαται αργα τοτε κοιμοταν 4 !!με χιλια ζορια το καναμε 2 μετα 12.30 οπου σταθεροποιηθηκε εκει

τι να πω αλλα παιδακια απο μικρα κοιμουνται 9 και η δικη μου βγηκε νυχτοβια

Διαφημίσεις

φωτεινηηηηηηη!!!!εσυ θα μπορεσεις να ερθεις???????

Αχχχχ τσουπριτσες κανονιζεται καφεδακι!!!!

Δυστυχως εγω θα ειμαι στην δουλεια εκεινη την ωρα :(:(.Δεν μπορω να παρω αδεια γιατι ηδη εχω ζητησει για την ερχομενη εβδομαδα για να μην χασω λογω της απεργιας μεροκαματο ... :(

Αααα πρεπει να σας δωσω και το φατσοβιβλιο μου :) facebook κοινως απο αυτο μπορω να μπαινω απο το κινητο μου {οπως και κανω απο την δουλεια μου χαχαχα}

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

Τελικα τι θα κάνουμε αυριο?

καλημερα στελλιτσα!μαλλον δεν βλεπω ανταποκριση!χαχα!

ωραιο θα ειναι να κανονισουμε και να ειμαστε ολες.:lol:

κοριτσια κατι μου λεει οτι δεν αργει η ωρα που θα δω τον γιοκα μου!

ο αντρας μου ειδε ονειρο οτι 21 μαιου γεννησα,στη γιορτη του..λετε να βγει αληθινος?:roll:

καλημερα!

τελικα δεν κανονισατε τιποτα ?

η δικη μου πριν λιγο ξυπνησε και αν δεν χτυπουσε τηλεφωνο θα κοιμοταν ακομα γιατι χθες ειχαμε κατα τις 5 δραματα ,ειχε φαει αργα το βραδυ και δεν το ειχε χωνεψει μεχρι να παει για υπνο και για καμια ωρα εκλαιγε δεν ηθελε να ξαναξαπλωσει ωσπου αποκοιμηθηκε στην αγκαλια μου εγω ολη την ωρα την κρατουσα αγκαλια , πολυ ορθια ,σημερα ποναει η μεση μου και η κοιλια μου

παντως εχει πολυ ζεστη βρε κοριτσια κια εμεις εγκυες και τα μωρακια ή νωρις το πρωι πριν πιασουν οι ζεστες ή το απογευμα πρεπει να βγαινουμε

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...