Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσια! Ειχα ξαναρωτησει αλλα καπου χαθηκε..! Μου ειπε ο γιατρος να παω 2η-3η μερα περιοδου για πρωτο υπερηχο. Δεν το θυμομουν καθολου απο την προηγουμενη φορα! Ηθελα να ρωτησω.. τι ακριβως περιμενουμε απο αυτο τον υπερηχο. Το ενδομητριο κοιταμε; τι ακριβως.. τις ζωνες;? (Αφου ειναι πολυ νωρις για να το μετρησουμε..)

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

πρίν από 1 λεπτό , Eternity είπε:

Αν κάνεις αίματος και η Ε2 είναι κάτω από 70 (ιδανικά κάτω από 50)σημαίνει ότι δεν υπάρχει κάποια κύστη. Άλλη βέβαια ζητουν υπέρηχο για να το δουν. Εγώ με οιστραδιολη 56,έκανα και τα δύο! (ζουρλια δική μου) 

.... άλλοι γιατροί ήθελα να γράψω... 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοντομανικα αλλα και καποια με μακρυ μανικι για τα βραδια που κανει δροσουλα.να σου πω την αληθεια δεν του πηρα πολλα.να δω τι θα μου φερουνε στο μαιευτηριο.τα πηρα απο το λητω και απο το mothercare,το 0-3 νουμερο.

Τα μακρυμάνικα δεν με βόλεψαν καθόλου! (Εσώρουχα όχι φορμακια). Αν του βάλεις μακρυμάνικο δε μπορεις να του βάλεις άλλο μακρυμάνικο απο πάνω. Εμενα εκλεγε γιατί τον ταλαιπωρούσα.

σκεφτηκα μηπως του βαζω μονο τα εσωρουχακια και απο πανω μια πικε κουβερτουλα.στη ροδο που θα τον παω εχει αρκετη δροσουλα τα βραδια...

τωρα σκεφτομαι πως θα τον βγαλω απο το μαιευτηριο.με μακρυ η με κοντο φορμακι?

Διαφημίσεις

γεια σας!τι κανετε?ζεστενεστε εγω να δειτε εχουν ψιλοπρηστει και τα ποδια μου καιρος να βαλω ανοιχτα παπουτσια μου φαινεται

κατια του mothercare μου βγηκαν τα καλυτερα φανελακια και φορμακια ,εχουν μεγαλη φορμα και βγηκαν σκυλια και του μπεμπη απο κει θα τα παρω ολα

να σε ρωτησω ομως 0-3 εχουν 2 κατηγοριες τα μαδερ ,τα newborn και τα αλλα τα κανονικα ,εσυ ποια πηρες?τα newborn ειναι μικρα στον μηνα της δικη μου δεν της εκαναν ,ενω τα κανονικα εφτασε μεχρι 3+ που τα φορουσε

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

τα κανονικα πηρα και επειδη φοβηθηκα μηπως δεν του κανουν πηρα και 3-6!

πηγα προχθες στα mothercare και ειχε κατι απιστευτα ρουχαλακια!του πηρα και μια σαλοπετα!δεν μπορεσα να αντισταθω!!!

εχεις ξεκινησει τα ψωνια για τον μπεμπη?

οχι ακομα τιποτα ,ευτυχως εχω καποια βασικα απο την μικρη ,πετσετες ,σεντονια ,καρεκλακι ,καροτσι και καποια φανελακια που κια ας ειναι με λιγο ροζ θα τα βαζω και αυτα θελω ομως να παρω φορμακια κια καποια φανελακια σε μπλε

το μονο που πηρα ξανα ειναι μια κουνια και εναν αποστειρωτη απο το ιντερνετ που βρηκα σε καλη τιμη

ρουχαλακια μην παρεις ακομα να δεις τι θα σου φερουν πρωτα

για αυτο αποφευγω να παρω πολλα γιατι πιστευω οτι κατι θα μου φερουν.

βρηκα και ενα πρατηριο με βρεφικα ειδη στο περιστερι που ειναι πιο φτηνα σε σχεδη με τα υπολοιπα και πηρα απο εκει τον αποστειρωτη.

ζυγαρια δεν βρηκα πουθενα.ξερεις απο που την νοικιαζουμε?

μην ανησυχεις θα σου δωσουν διαφημηστικο φυλλαδιο στο λητω ,μου χαν δωσει 2-3 και νοικιασα απο ενα

τον αποστειρωτη ποσο τον πηρες?

ποτε γεννας ακριβως?

για τα φανελακια οπως λεει και η στελλα και εγω δεν χρησιμοποιησα καθολου τα μακρυμανικα οτι και να βαλει του φορας ενα κοντομανικο και απεξω οτι θες ,καλοκαιρι 4 μηνων εγω την πηγα στο χωριο , ολη μερα με φανελακι με ραντακι την ειχα και την πανα και το απογευμα προς βραδυ ενα κοντομανικο με σορτσακι ή φορμακι μακρυμανικο αναλογα την ψυχρα

Διαφημίσεις

μεσα στις επομενες 2 εβδομαδες μου ειπε οτι θα γεννησω,να ειμαι σε ετοιμοτητα.

εχουν αρχισει οι συσπασεις και γινονται ολο και συχνοτερες το τελευταιο καιρο,μου κοβεται η ανασα.

40 ευρω τον πηρα τον αποστειρωτη,της chicco,αυτος που χωραει 8 μπιμπερο.

η ενδοεπικοινωνια σου ειχε χρειαστει?

λοιπον τον αποστειρωτη που βρηκα τον ειχε σε προσφορα την ημερα που πηρα την κουνια απο 40 μονο 15 ευρω ,δεν θυμαμαι την μαρκα να σου πω ,τον κικο τον δικο οσυ τον εχουν τωρα 25 ευρω !μας κλεβουν εδω κανονικα

την ενδοεπικοινωνια δεν την χρειαστηκα πολυ γιατι κοιμομουν μαζι της αλλα νομιζω θα σου χρειαστει αν παρεις παρε μια φιλιπς ειναι απτις καλυτερες,εμενα μου χαν φερει τις κικο δωρο και ηταν μαπα

λεω να μην παρω ακομα,να περιμενω να δω πως θα παει.για τον πρωτο καιρο πηρα ενα λικνο για να τον εχω στο δωματιο μας.

η μικρη σου πως το εχει παρει που περιμενει αδερφακι?

θα σε βολεψει γιατι θα κουνιεται το μωρακι και θα αποκοιμιεται πιο ευκολα

τον πρωτο καιρο ελεγε οχι η μαμα κανει μωρο ..να κανει η παλάλη(η καμηλοπαρδαλη της) ,να παρουμε ενα απο το τσαμπο και τετοια

τωρα καθε μερα σηκωνει την μπλουζα μου και το χαιδευει ,του μιλαει

για να δουμε σιγουρα περιμενω μια ζηλια αλλα ελπιζω να μην ειναι εντονη

ειδικα μολις το δει να θηλαζει γιατι θηλαζε μεχρι τωρα που εμεινα εγκυος και το κοψαμε ενω δεν ηθελε να το κοψει

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...