Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Ναι ναι εχεις δικιο.. για κυστες κυριως κοιτανε! Πωπω.. τα εχω ξεχασει! Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι!

Ε τελικα οντως ο καθε γιατρος κανει τα δικα του. Εμενα αιματος δε ζηταει. Τι να πουμε..!

Αλλες κανουν υπερηχο.. αλλες ορμονολογικες.. και παει λεγοντας. Διαφορετικα ο καθε γιατρος..! 

Εμείς κάναμε και υπέρηχο στην 2η μέρα του κύκλου και ορμονολογικές εξετάσεις και συνεχίσαμε έτσι μέχρι το τέλος με υπέρηχο και ορμονολογικές και τα φάρμακα δηλαδή. 

ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΜΟΣΧΑΤΟ

Recommended Posts

Πάντως εμενα με είχαν 1 βράδυ σε τρικληνο και τα υπόλοιπα σε 6κληνο. Ειναι τελεια με τις άλλες μαμαδες. Δεν μπορείτε να φανταστειτε πόσα πράγματα έμαθα από αυτές που είχαν κι άλλο παιδι... Με βοηθησαν και οι μαιες του Ιασω. Δεν θα πήγαινα σε δημόσιο ουτε σε σουιτα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στελλα γιατι δεν θα πηγαινες σε δημοσιο?για το δωματιο ή για την ασφαλεια?

το ξερεις οτι οταν συμβαινει κατι στραβο μια επιπλοκη σε ιδιωτικο τοτε το στελνουν κατευθειαν σε δημοσιο?

τα ιδιωτικα σου πουλανε φικια για μεταξωτες κορδελες,γιατι να παω σε ενα 6κλινο και να πληρωσω ενα σκασμο λεφτα την στιγμη που εχω σχεδον δωρεαν ενα μονοκλινο σε δημοσιο?επειδη ειναι δημοσιο ε και ?να λεω οτι εγω γεννησα στο ιασω ή στο μητερα ?εμενα προσωπικα δεν με χαλαει καθολου το "δημοσιο" με χαλαει η κοροιδια και η αισχοκερδια

γεννησα σε ιδιωτικο και το καταλαβα οτι δεν προσφερει τιποτα καλυτερο απο ενα δημοσιο

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

το καθενα στελλιτσα εχει τα υπερ και τα κατα του.

στη σουιτα εισαι μονη σου αλλα μπορεις να εχεις ολη μερα τον αντρα σου.σε εξακλινο παλι εχεις παρεα,μαθαινεις πραγματα αλλα δεν εχεις την ησυχια σου.

η διαφορα στο λητω τρικλινο με δικλινο ειναι 30 ευρω την ημερα,λογω οτι εχω και εκπτωση γιατι δουλευει εκει ο πατερας μου.αν πληρωνα κανονικα δεν νομιζω οτι θα το σκεφτομουνα καν.

αυτο με τις επιπλοκες μου το ειπε και μενα ο γιατρος και μου φανηκε πολυ παραξενο.η καλυτερη μοναδα για μωρα ειναι στα δημοσια.

βασω μου μπορει το δημοσιο να ειναι οντως καλυτερο αλλα με αυτα που ακουγονται δεν το εμπιστευεσαι ευκολα.σιγουρα παιζει ρολο και που ειναι ο γιατρος σου αλλα υπαρχει ενας φοβος για τα δημοσια νοσοκομεια.

ναι κατια ετσι ειναι γινονται και στα δημοσια τραγικα λαθη ομως γιατι να νιωσω περισσοτερη ασφαλεια σε ενα ιδιωτικο που δεν μπορει να αντιμετωπισει μια δυσκολη επιπλοκη ?

Γιαυτο μπορω να διαλεξω εναν καλο γιατρο σε ενα δημοσιο και υπαρχουν χιλιαδες καλοι και που φυσικα εχουν μεγαλυτερη πειρα απο τους ιδιωτικους

ο δικος μου συγκεκριμενα ειναι και στο λητω και σε δημοσιο εγω επελεξα αυτη την φορα το δημοσιο γιατι τα θεωρω πεταμενα λεφτα και δεν μου περισσευουν για να τους χαρισω

κακα τα ψεμματα τα ιδιωτικα εχουν καταντησει πολυτελη ξενοδοχεια

eNortjK1UrI0tzQxUbIGXDAS-wKt95.pngeNortjK1UrI0tzQxU7IGXDATAQKv37.png

Διαφημίσεις

καλημερα!δυστυχως στελλα μου ακομα καποια τα πανε.

της ξαδερφης μου το πηγανε σε δημοσιο,της το συνεστησε ο γυναικολογος της.και για να το παει στο δημοσιο πηρε και σειρα προτεραιοτητας.το θεμα ειναι να μην σου τυχει κατι τετοιο..

τα φαρμακεια ακομα κλειστα!και θα ειναι μεχρι και την τεταρτη!αυτη την κρεμα για τις θηλες ποτε θα την παρω?

οι θηλες μου σημερα τρεχανε λιγο αιμα μαζι με ενα διαφανες υγρο.ειπα να μην παρω τον γιατρο μου..ή να τον παρω????

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες. Κάποτε πήγαιναν τις επιπλοκές στο δημόσιο. Τωρα εχουν καλά μηχανηματα. Το Ιασώ έχει παιδιατρικο νοσοκομείο διπλα.

Καλησπέρα,

Στελλίτσα εξακολουθούν να μεταφέρουν τις επιπλοκές στα δημόσια. Εγώ γέννησα στο Ελενα Βενιζέλου και τις 2 κόρες μου και όποτε πήγαινα για να με δει ο γιατρός μου τις περισσότερες φορές έβλεπα ασθενοφόρα που έφερναν μωράκια και "παρακαλούσαν" οι γονείς για θερμοκοιτίδες. Και τις περισσότερες φορές είναι οι ίδιοι οι γιατροί των ιδιωτικών που στέλνουν τα παιδιά στο δημόσιο γιατί θέλουν να αποποιηθούν τις ευθύνες τους.

Γιατί λοιπόν να πλουτίζουν τα ιδιωτικά μαιευτήρια? (Παρεπιμπτόντως το φαγητό στο Ελενα είναι πολύ καλό! όπως και τα δωμάτια είναι πολύ καθαρά και περιποιημένα, έγω έμεινα σε μονόκλινο κι είχα και την ησυχία μου και τον άντρα μου όλη τη νύχτα μαζί μου!)

OP6Gp3.png

bayop2.png

το αλφα τεστ ειναι το παπ -α και η αυχενικη διαφανεια το οποιο δειχνει τις πιθανοτητες για χρωματοσωματικα συνδρομα ,συνδρομο νταουν )

Καλησπερα ..... κοριτσακια....

Βασω το PAPP-A το εκανα μαζι με την αυχενικη διαφανεια τον μαρτιο .... μου ειπε ειναι υπερηχος και αιματολογικη ,....λεπτομερειες δεν ρωτησα η χαζη .....

Κάθε φορά που σε κοιτάζω είναι σαν την πρώτη στιγμή που σ'αγκαλιασα!!!

Μέσα απο σένα ζω....είσαι η ανάσα μου, είσαι η ΖΩΗ ΜΟΥ!!!!

9zlup2.png

Διαφημίσεις

• Δημιουργία νέου...